Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
I ja držim pestiky tobe, uvidiš,že nam to vyjde. Ja jsem na laparoskopiji vubec nebyla,ale ted je to asi jedno, uvidim co bude prišti tyden.
pa
Pudloslavo Orgalutran neštípe, neboj se toho. Je po něm větší riziko alergické reakce v místě vpichu. Mě to zčervenalo, ale do rána to bylo v pohodě. Je lepší píchat ho taky do břicha, vždy do druhé strany než Puregon apod. Stehno je nepříjemné.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat , čeká mě první IVF v prosinci. Teď až do první MS beru Utrogestan, pak musím na krev a pak dostanu injekce. Je možné, že je po Utrogestanu velká únava a strašně nafouklé bolestivé břicho??
ja jsem sice nemela ustrogestan, ale necitila jsem nic, jenom po injekcich menši unavu a vaječniky me boleli až 3-4 dny red punkci, jinak pohoda. Nejlepši je zapomenout,že neco bereš a budeš ok
Pa
Ahoj holky:-)ja dnes picham uz 6 den dephereline a ktomu merilone takze dve injekce do bricka dene…dneska sem byla uz na krvi po druhe v 13 hodin volam na naky vysledky…jak dlouho jeste budu pichat nez pujdu na odber vajicek?