1 ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
9.11.08 16:33

I ja držim pestiky tobe, uvidiš,že nam to vyjde. Ja jsem na laparoskopiji vubec nebyla,ale ted je to asi jedno, uvidim co bude prišti tyden.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
9.11.08 18:04

Pudloslavo Orgalutran neštípe, neboj se toho. Je po něm větší riziko alergické reakce v místě vpichu. Mě to zčervenalo, ale do rána to bylo v pohodě. Je lepší píchat ho taky do břicha, vždy do druhé strany než Puregon apod. Stehno je nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.08 09:42

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat , čeká mě první IVF v prosinci. Teď až do první MS beru Utrogestan, pak musím na krev a pak dostanu injekce. Je možné, že je po Utrogestanu velká únava a strašně nafouklé bolestivé břicho??

• Citovat
  • Upravit
375
10.11.08 16:40

ja jsem sice nemela ustrogestan, ale necitila jsem nic, jenom po injekcich menši unavu a vaječniky me boleli až 3-4 dny red punkci, jinak pohoda. Nejlepši je zapomenout,že neco bereš a budeš ok
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
21.11.11 09:38

Ahoj holky:-)ja dnes picham uz 6 den dephereline a ktomu merilone takze dve injekce do bricka dene…dneska sem byla uz na krvi po druhe v 13 hodin volam na naky vysledky…jak dlouho jeste budu pichat nez pujdu na odber vajicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí