1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2201
8.5.12 22:04

Ahoj holky, rada bych se pridala, pokud teda neva ze me uz ceka IVF druhe ;) holky z diskuzi kam jsem choidla loni uz jsou vetsinou mamci a resej uplne jiny veci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.5.12 22:28

Ahoj holky, pozeram, ze se to tu hodne rozjelo. My sme boli teraz na predlzeny vikend na Slovensku, tak mi chvilku bude trvat nez vas docitam. Inak ja idem zajtra na ultrazvuk skontrolovat, ako prebieha stimulka a snad aj urcit datum odberu.
Kacenice vitaj medzi nami, smiem sa ta hned tak na drzaka opytat, preco ste tak dlho cakali na druhe IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
8.5.12 22:38

Tak holky, co som stihla docitat, tak hodne vas ide zajtra na odber. Velmi vam drzim palce, nech je pekna uroda vo vysokej kvalite. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
8.5.12 22:38

jasne :) po IVF loni me poslali na imunologii a zjistili hodne spatny hodnoty a nez by se to prelecilo meli v lete v Apolinari zavreno, ja jsem si nasla jinou praci a chvili jsme to nechali na prirode a kdyz se nic nedelo tak jsme se rozhodli pro dalsi pokus no a nez byla imunolozka spokojena tak to trvalo ctyri mesice brani prednisonu a teprve pak povolila dalsi IVF… celkem to hodilo v podstate rok… :nevim:
taky jdu zitra na UTZ tak jsem zvedava kolik jich roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.5.12 06:06

Dobré ránko :mavam: já za chvíli utíkám do práce, tak všem dneska moc držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.5.12 07:42

Dobré ráno holky, tak mám za sebou první včeličku :-) Úplně v pohodě. Přeji hezký den… Na KO jdu v neděli. A zítra ještě na krev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
9.5.12 09:43

Hojte holky, taky se docela začínám bát pátku…Kaczule1, potkáme se :o))
Co se týče toho pitného režimu, ono se před punkcí nebo tak u těch injekcí má hodně pít? To mi nikdo neřekl :-( Tak jsem z toho teďka na nervy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
9.5.12 09:45

DNESKA DRŽÍM VŠEM PALEČKY!!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.5.12 09:50

..ahoj,ten den před odběrem od půlnoci pít nemůžeš,ale po tom,až tě pustí domů musíš pít hodně,je to kvůli té sliznici aby se obnovila vlhkost v děloze,ale neboj,mě to taky nešlo,dostala jsem do sebe tak 3 litry,víc se nedalo,byla bych utopená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
9.5.12 09:55
@Lucianka1982 píše: ..ahoj,ten den před odběrem od půlnoci pít nemůžeš,ale po tom,až tě pustí domů musíš pít hodně,je to kvůli té sliznici aby se obnovila vlhkost v děloze,ale neboj,mě to taky nešlo,dostala jsem do sebe tak 3 litry,víc se nedalo,byla bych utopená…

AHA,DĚKUJI ZA INFORMACE!!! ;) TAK TO JSEM KLIDNĚJŠÍ. Ale i tak nervózní :roll: z toho všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.5.12 10:25

A mě zase říkali, že se musí hodně pít po celou dobu stimulace, aby nedosšlo k hyperstimuláku!!! Tak pozor na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.5.12 11:38

..tak je jasný,že pít musíš,ale po to odběru musíš ještě víc..jinak se kačko nemusíš opravdu ničeho bát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
9.5.12 13:49

Me taky nikdo nic nerekl, letos vubec, loni po odberu se zminili ze bych mela vic pit ale proc to mi nikdo nevysvetlil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.5.12 13:50

..pít musíš,ale hlavně to neřeš,dělej to tak kolik zvládneš za ten den vypít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
9.5.12 15:00

tak a mam to za sebou :) z 12 folikul bylo 9 oocytu, zitra rano nam zavolaji jak se to vyviji… tak jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí