Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
je tady někdo, kdo plánuje na květen 1. IVF? případně i další? budu ráda, když se ozvete! ![]()
Ahoj,zrovna mě to čeká během pár dnů,stimuluji pátý den a zítra další kontrola UTZ. ![]()
tak to moc držím palečky, mě to čeká až v půlce května … tedy pokud se nezadaří teď u IUI, ale víš jak, radši se moc netěším, abych nebyla zklamaná a připravuju se psychicky na IVF
a čím stimuluješ?
Ahoj,píchám si puregon,
tak uvidíme,snad to vypadá dobře a mohlo by být těch vajíček hodně.
Ahojky můžu se přidat?
Také mě čeká 1. IVF, každým dnem čekám MS a pak začínám píchat Merional. Měla jsem začít už v lednu, ale bohužel neustálé zdravotní komplikace mi to nedovolily, tak teď pevně doufám, že už se aspon dostanu do fáze stimulace ![]()
Ahoj holky,
tak to já mám napsaný Fostimol, tak uvidíme, měl by to být čistý FSH bez LH.
@Lucianka1982 - tak puregon je prý dobrý, tak držím palečky, už jsi měla nějaký kontrolní UTZ?
@Miči84 - tak budu moc moc držet place, ať už se nic nepřihodí a vše je v pořádku a začneš stimulovat!
jak dlouho se holky snažíte? u nás to bude začátkem června rok, ale bez léků nebyla jediná menstruace ani ovulace … ![]()
Ahoj,zrovna dnes jsem byla na 2.ultrazvuku,vyfasovala jsem už jen injekce na sobotu a neděli a v pondělí mě čeká snad poslední utz a pak odběr,ale nevím zda v úterý nebo ve středu,tak se necháme překvapit
..jinak se snažíme asi 3 roky,ale marodila jsem s ledvinovými kamínky,takže i to se mohlo na tom snažení podepsat.Loni jsem byla na laparce a od té doby to mám pravidelně a silně jako když mi bylo 18..chce to být asi v klidu,nervy se na tomhle hodně ukážou a je fakt,co jezdím do sanusu,tak jsem mnohem víc v pohodě.. ![]()
Ahojky holky můžu se k vám přidat? taky půjdu na ivf pokud nám nevyjde ted 3. a poslední iui ![]()
Já mám před sebou první IVF. Teď zobu HA a Prednison a až příjde ms, tak bych měla začít stimulovat. Dneska jsem 22. DC a ve středu mám kontrolu, tak jsem zvědavá, s čím příjdu ![]()
..ahoj,nám,když nevyšla druhá IUI,tak jsme se rozhodli jít na IVF..dneska dopíchám poslední injekci a zítra na poslední UTZ před odběrem vajíček,tak uvidíme,jak to bude vypadat..
@Lucianka1982 Tak to držím palce, to nám tu rozjedeš těhu vlnu a postupně se k tobě budem přidávat ![]()
Já jdu taky na první ivf
,tak nevím jak to vůbec bude vypadat..
A kolik jsi měla na prvním uzv folíků? Držím palce ať je jich co nejvíc a hlavně kvalitních
třeba ti zbyde i na nějaké mrazáčky ![]()