1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
7.5.12 12:30

..děkuji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.5.12 13:50

ahoj holky, taky jdu ve stredu na odber.. mam tam taky nejak 5 a 6, bricho mne kupodivu skoro vubec neboli, citim pouze vpichy kdyz se opiraji kalhoty.. jinak jsem pred tydnem absolvovala jeste odblokovani kostrce, ktereho vysledkem by mela byt i bezbolestni ovulace, na kterou jsem dost trpela (i kdyz tam byl pouze 1 folikul), takze asi to odblokovani opravdu funguje, kdyz ted necitim tech 10-12 folikul :). Budete si nechavat zavezt 2 nebo jen 1? my premyslime pouze nad 1. Tak si drzme palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.5.12 13:53

a dali jste si i neco zamrazit? jakou metodou jste sli? kolik bylo folikul? diky :) mne to vsechno ceka jiz ve stredu - OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.5.12 16:31
@kaczule1 píše:
Dobré ráno :mavam: tak to vypadá, že se mi ms rozjíždí :dance: :dance: :dance:
že by konečně :potlesk: tak vidíš, za chvilku ti to taky začne, mám z tebe radost ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.5.12 16:32

@Miči84 Děkuji :palec: Takže v pátek kontrola a jsem zvědavá co vyfasuju na stimulku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.5.12 16:34

Ahoj Sisi, vítej do klubu :mavam:
to už jsme tři co jdem na OPU ve středu, to je supr, aspon si budem krátit čas čekání na ET atd ;)
jinak my necháme zavést 2 embryjka i Dr. za CARu nám to doporučil, že je prostě větší šance, že se aspon jedno se uchytí…hlavně aby byla kvalitní vajíčka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.5.12 16:38

Kaczule1:
a víš jaký protokol budeš mít? Asi dlouhý vid…nejspíš dostaneš na výběr normální injekce a nebo pera…já si vybrala normální injekce za pera byl doplatek 7 tis…což se mi zdálo moc, musíme mít ještě PICSI, takže ty prašule dáme raději do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.5.12 16:40

@Miči84 jj, dlouhý. Začala jsem Synarelem :think: Asi půjdu taky do normálních injekcí. Sice nevím, jaký je doplatek za pera v CARu kam chodím, ale každá korunka dobrá. A kdyby nezabralo 1. IVF tak je třeba šetřit na druhé a kdyby se povedlo, tak penízky půjdou na miminko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.5.12 16:40

Je tu ještě někdo, koho teprve čeká stimulka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.5.12 16:53

sisi11

..ahoj.já měla těch folikulů 14 a nakonec nám zbyli jen 4,jeden v neděli prasknul a tak nám zavedli 2 a ten třetí do zbyl nemělo ani cenu zamrazovat,protože byl nějaký pomalejší a nemuselo by pak z něj po zamražení nic být..oni ti poradí,neboj.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.5.12 17:12
@Lucianka1982 píše: ..ahoj.já měla těch folikulů 14 a nakonec nám zbyli jen 4,jeden v neděli prasknul a tak nám zavedli 2 a ten třetí do zbyl nemělo ani cenu zamrazovat,protože byl nějaký pomalejší a nemuselo by pak z něj po zamražení nic být..oni ti poradí,neboj.. :mavam:

tak to neni moc pozitivni zprava :( z 14 folikul pouze 2, co se dali zavezt.. a jakou metodu jste meli? my chcem ICSI. jinak samozrejme moc moc drzim palce, at to vyjde!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.5.12 17:15
@Miči84 píše:
Ahoj Sisi, vítej do klubu :mavam:
to už jsme tři co jdem na OPU ve středu, to je supr, aspon si budem krátit čas čekání na ET atd ;)
jinak my necháme zavést 2 embryjka i Dr. za CARu nám to doporučil, že je prostě větší šance, že se aspon jedno se uchytí…hlavně aby byla kvalitní vajíčka :roll:

nam v Gennetu to 1 zatim nevymlouvaji, ale jak si to ctu, tak trochu zacinam premyslet nad 2, ale bojim se dvojcat.. jsem malinka, nevim si predstavit, jak bych to zvladla :x
jinak my bychom chteli ICSI, prodlouzenou kultivaci a pak, pokud by nejake jeste zbyli tak mrazeni vitrifikaci-pry u prodlouzene kultivace to jinak ani nejde.. co vy, jak to planujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.5.12 17:18

sisi11

…no mi ani prodlouženou mít nemuseli,ty 3 dny úplně stačili a vytřídila nám jich až dost a zůstali by pravděpodobně jen ty dvě..ICSI máme taky,protože je větší šance,že se oplodní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.5.12 17:23
@Lucianka1982 píše: …no mi ani prodlouženou mít nemuseli,ty 3 dny úplně stačili a vytřídila nám jich až dost a zůstali by pravděpodobně jen ty dvě..ICSI máme taky,protože je větší šance,že se oplodní… :)

presne, asi se uvidi i u nas, zda nam doporuci pak tu prodlouzenou.. pokud by nebyla, tak zrejme v sobotu by doslo k transferu, pokud bude, tak az v pondeli za tyden.. mam pocit, ze ty dny jdou nejak hrozne pomalu.. a to si neumim predstavit cekani tech 2 tydnu od transferu :( beres si neschopenku? ja jiz ted na dovolene jsem, protoze jsem do toho jeste onemocnela - ryma a nejake strevni potize, takze asi budu normalne pracovat a az pak, pokud by se uchytili tak planuji tak na mesic pauzu na odpocinek a tak.. jak jsi se citila po narkoze? ja to budu zazivat po prve a trochu se toho bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.5.12 18:26

Holky, tak si mě dnes pozvali pro jistotu ještě na ultrazvuk a všechno dobrý…Takže dnes v devět poslední injekce a ve tředu hurá na odběr…Držím palce všem středečním i ostatním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí