Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, taky jdu ve stredu na odber.. mam tam taky nejak 5 a 6, bricho mne kupodivu skoro vubec neboli, citim pouze vpichy kdyz se opiraji kalhoty.. jinak jsem pred tydnem absolvovala jeste odblokovani kostrce, ktereho vysledkem by mela byt i bezbolestni ovulace, na kterou jsem dost trpela (i kdyz tam byl pouze 1 folikul), takze asi to odblokovani opravdu funguje, kdyz ted necitim tech 10-12 folikul
. Budete si nechavat zavezt 2 nebo jen 1? my premyslime pouze nad 1. Tak si drzme palce ![]()
a dali jste si i neco zamrazit? jakou metodou jste sli? kolik bylo folikul? diky
mne to vsechno ceka jiz ve stredu - OPU.
@kaczule1 píše:že by konečně
Dobré ránotak to vypadá, že se mi ms rozjíždí
![]()
![]()
@Miči84 Děkuji
Takže v pátek kontrola a jsem zvědavá co vyfasuju na stimulku ![]()
Ahoj Sisi, vítej do klubu ![]()
to už jsme tři co jdem na OPU ve středu, to je supr, aspon si budem krátit čas čekání na ET atd ![]()
jinak my necháme zavést 2 embryjka i Dr. za CARu nám to doporučil, že je prostě větší šance, že se aspon jedno se uchytí…hlavně aby byla kvalitní vajíčka ![]()
Kaczule1:
a víš jaký protokol budeš mít? Asi dlouhý vid…nejspíš dostaneš na výběr normální injekce a nebo pera…já si vybrala normální injekce za pera byl doplatek 7 tis…což se mi zdálo moc, musíme mít ještě PICSI, takže ty prašule dáme raději do toho ![]()
@Miči84 jj, dlouhý. Začala jsem Synarelem
Asi půjdu taky do normálních injekcí. Sice nevím, jaký je doplatek za pera v CARu kam chodím, ale každá korunka dobrá. A kdyby nezabralo 1. IVF tak je třeba šetřit na druhé a kdyby se povedlo, tak penízky půjdou na miminko ![]()
..ahoj.já měla těch folikulů 14 a nakonec nám zbyli jen 4,jeden v neděli prasknul a tak nám zavedli 2 a ten třetí do zbyl nemělo ani cenu zamrazovat,protože byl nějaký pomalejší a nemuselo by pak z něj po zamražení nic být..oni ti poradí,neboj.. ![]()
@Lucianka1982 píše: ..ahoj.já měla těch folikulů 14 a nakonec nám zbyli jen 4,jeden v neděli prasknul a tak nám zavedli 2 a ten třetí do zbyl nemělo ani cenu zamrazovat,protože byl nějaký pomalejší a nemuselo by pak z něj po zamražení nic být..oni ti poradí,neboj..
tak to neni moc pozitivni zprava
z 14 folikul pouze 2, co se dali zavezt.. a jakou metodu jste meli? my chcem ICSI. jinak samozrejme moc moc drzim palce, at to vyjde!! ![]()
@Miči84 píše:
Ahoj Sisi, vítej do klubu
to už jsme tři co jdem na OPU ve středu, to je supr, aspon si budem krátit čas čekání na ET atd
jinak my necháme zavést 2 embryjka i Dr. za CARu nám to doporučil, že je prostě větší šance, že se aspon jedno se uchytí…hlavně aby byla kvalitní vajíčka
nam v Gennetu to 1 zatim nevymlouvaji, ale jak si to ctu, tak trochu zacinam premyslet nad 2, ale bojim se dvojcat.. jsem malinka, nevim si predstavit, jak bych to zvladla ![]()
jinak my bychom chteli ICSI, prodlouzenou kultivaci a pak, pokud by nejake jeste zbyli tak mrazeni vitrifikaci-pry u prodlouzene kultivace to jinak ani nejde.. co vy, jak to planujete?
…no mi ani prodlouženou mít nemuseli,ty 3 dny úplně stačili a vytřídila nám jich až dost a zůstali by pravděpodobně jen ty dvě..ICSI máme taky,protože je větší šance,že se oplodní… ![]()
@Lucianka1982 píše: …no mi ani prodlouženou mít nemuseli,ty 3 dny úplně stačili a vytřídila nám jich až dost a zůstali by pravděpodobně jen ty dvě..ICSI máme taky,protože je větší šance,že se oplodní…
presne, asi se uvidi i u nas, zda nam doporuci pak tu prodlouzenou.. pokud by nebyla, tak zrejme v sobotu by doslo k transferu, pokud bude, tak az v pondeli za tyden.. mam pocit, ze ty dny jdou nejak hrozne pomalu.. a to si neumim predstavit cekani tech 2 tydnu od transferu
beres si neschopenku? ja jiz ted na dovolene jsem, protoze jsem do toho jeste onemocnela - ryma a nejake strevni potize, takze asi budu normalne pracovat a az pak, pokud by se uchytili tak planuji tak na mesic pauzu na odpocinek a tak.. jak jsi se citila po narkoze? ja to budu zazivat po prve a trochu se toho bojim ![]()
Holky, tak si mě dnes pozvali pro jistotu ještě na ultrazvuk a všechno dobrý…Takže dnes v devět poslední injekce a ve tředu hurá na odběr…Držím palce všem středečním i ostatním ![]()