Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky, teď v dubnu jsem podstoupila neúspěšné IVF a v květnu mě čeká KET. Strašně se mi to vleče ![]()
@dirli supééér, tak moc držím palce
kolik kousku si necháš dát do bříška? já chtěla jít taky hned teď, ale mudr řekl, že to necháme na další cyklus, teda na květen.
@dirli moc se mi líbí ten tvůj metřík, už jsem ho viděla víckrát. Kde jsi k němu prosím přišla? taky bych ho chtěla ![]()
@Tadelka píše:
@dirli moc se mi líbí ten tvůj metřík, už jsem ho viděla víckrát. Kde jsi k němu prosím přišla? taky bych ho chtěla
Ahojky
necham si zavest 2 eskymacky, pokud teda oba preziji rozmrazeni
a Ty?? Ten metrik jsem vytvorila hodne davno na internetu, zkus zadat na google metriky a ono Ti urco neco vyjede
a do ktereho chodis CAR? Predpokladam, ze jdes na KET taky poprve, je to tak? ![]()
@dirli No tak my máme v mrazáčku dvě skupinky. Jedna je po 2. a druhá po 3. ale určitě minimálně si dám dvě a jestli přežijou všechny tři rozmražený, tak všechny tři. No já už na ten KET jdu vlastně ani nevím po kolikáté. Ted jsem prodělala 4 IVF a před tím u každého byl nějaký KETík. Možná 8 ?? fakt už přesně nevím. Já přešla do jiného car. Teď chodím do Pronatalu v ČB. Jsem tu maximálně spokojená, našli mi už plno příčin, které v předešlém caru zanedbávali. Pokusím se ten metřík vygooglit
díky
![]()
Juu tak toho mas koukam hodne za sebou.. Ale jednou se zadarit musi
![]()
@dirli no mám a taky teď poslední měsíce se hnulo dost ku předu, dost se našlo příčin, tak si taky říkám, že už by to mohlo konečně vyjít ![]()
@Tadelka píše:
@dirli no mám a taky teď poslední měsíce se hnulo dost ku předu, dost se našlo příčin, tak si taky říkám, že už by to mohlo konečně vyjít
Tak hlavni je, ze se nasla pricina a urcite se to podari
a vy se snazite o prvni miminko? My jo, a uz se nemuzeme dockat ![]()
@dirli My se taky snažíme o první miminko, tak doufám, že už to nebude dlouho trvat ![]()
Taky se přidávám, mám KET za sebou a teď mě čeká to nejhorší a to je ČEKÁNÍ!!! ![]()
@denisa 76 děkuji moc
za týden bych měla jít na KET, tak snad bude vše ok
@Tadelka píše:
@denisa 76 děkuji mocza týden bych měla jít na KET, tak snad bude vše ok
nedá se nic dělat než doufar a věřit..moc držím palečky at to zvládnete
![]()
Přidejte se taky a pojďte se podpořit
Příspěvek upraven 25.04.12 v 19:22