KET v květnu 2012

Tadelka
23.4.12 20:23

KET v květnu 2012

Přidejte se taky a pojďte se podpořit :)

Příspěvek upraven 25.04.12 v 19:22

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tadelka
23.4.12 20:25

ahojky, teď v dubnu jsem podstoupila neúspěšné IVF a v květnu mě čeká KET. Strašně se mi to vleče :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2217
23.4.12 20:32

Ahojky :-) tak ja jdu na KET ted v patek, uz se nemuzu dockat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
23.4.12 20:34

@dirli supééér, tak moc držím palce :palec: kolik kousku si necháš dát do bříška? já chtěla jít taky hned teď, ale mudr řekl, že to necháme na další cyklus, teda na květen.

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
23.4.12 20:35

@dirli moc se mi líbí ten tvůj metřík, už jsem ho viděla víckrát. Kde jsi k němu prosím přišla? taky bych ho chtěla ;)

• Citovat
  • Upravit
2217
24.4.12 07:24
@Tadelka píše:
@dirli moc se mi líbí ten tvůj metřík, už jsem ho viděla víckrát. Kde jsi k němu prosím přišla? taky bych ho chtěla ;)

Ahojky :-) necham si zavest 2 eskymacky, pokud teda oba preziji rozmrazeni ;-) a Ty?? Ten metrik jsem vytvorila hodne davno na internetu, zkus zadat na google metriky a ono Ti urco neco vyjede ;-) a do ktereho chodis CAR? Predpokladam, ze jdes na KET taky poprve, je to tak? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 12:34

@dirli No tak my máme v mrazáčku dvě skupinky. Jedna je po 2. a druhá po 3. ale určitě minimálně si dám dvě a jestli přežijou všechny tři rozmražený, tak všechny tři. No já už na ten KET jdu vlastně ani nevím po kolikáté. Ted jsem prodělala 4 IVF a před tím u každého byl nějaký KETík. Možná 8 ?? fakt už přesně nevím. Já přešla do jiného car. Teď chodím do Pronatalu v ČB. Jsem tu maximálně spokojená, našli mi už plno příčin, které v předešlém caru zanedbávali. Pokusím se ten metřík vygooglit :mrgreen: díky :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2217
24.4.12 13:07

Juu tak toho mas koukam hodne za sebou.. Ale jednou se zadarit musi :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 13:09

@dirli no mám a taky teď poslední měsíce se hnulo dost ku předu, dost se našlo příčin, tak si taky říkám, že už by to mohlo konečně vyjít :)

• Citovat
  • Upravit
2217
24.4.12 13:37
@Tadelka píše:
@dirli no mám a taky teď poslední měsíce se hnulo dost ku předu, dost se našlo příčin, tak si taky říkám, že už by to mohlo konečně vyjít :)

Tak hlavni je, ze se nasla pricina a urcite se to podari :-) a vy se snazite o prvni miminko? My jo, a uz se nemuzeme dockat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 14:18

@dirli My se taky snažíme o první miminko, tak doufám, že už to nebude dlouho trvat :)

• Citovat
  • Upravit
96
25.5.12 08:59

Taky se přidávám, mám KET za sebou a teď mě čeká to nejhorší a to je ČEKÁNÍ!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 09:05

@Tadelka Tak holka hodně štěstíčka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
25.5.12 12:59

@denisa 76 děkuji moc :hug: za týden bych měla jít na KET, tak snad bude vše ok

• Citovat
  • Upravit
33916
25.5.12 13:28
@Tadelka píše:
@denisa 76 děkuji moc :hug: za týden bych měla jít na KET, tak snad bude vše ok

nedá se nic dělat než doufar a věřit..moc držím palečky at to zvládnete :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí