Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tadelka píše:
@denisa 76 ještě jednou díky
Za tohle se kočko neděkuje
![]()
@denisa 76 no znáš to
a ty jdeš kdy do akce? právě jsem dočetla tvůj deníček,máš toho taky dost za sebou ![]()
@Tadelka píše:
@denisa 76 no znáš toa ty jdeš kdy do akce? právě jsem dočetla tvůj deníček,máš toho taky dost za sebou
no znám a taky za všechno děkuju
Tak děkuju mno
Shrnula jsem 12let do pár řádeček a snad se mě podaří za vším udělat už tlustou čáru a budu psát už jenom deníček o blití.
Jinak bzry holka brzy..ale dám vědět až budu mít Olouše u sebe..chci vnímat jenom svoje tělo a dětičky
![]()
@denisa 76 jsme na tom skoro stejně, ze 4IVF máme 5 mrazáčků, fakt doufám, že se aspoň jedno chytně, jinak nás už čeká dárcovství ![]()
@Tadelka píše:
@denisa 76 jsme na tom skoro stejně, ze 4IVF máme 5 mrazáčků, fakt doufám, že se aspoň jedno chytně, jinak nás už čeká dárcovství
No holka co na to říct..musíš doufat.já měla ze 3.ivf 6 kusanů na mrazu..nikdy by mě nenapadlo,že zase budu píchat ty zasraný injekce do břicha
![]()
No dárkyni prý zatím nepotřebuji a všichni věříme,že to nějak dopadne.Mám hranici 40 let tak doufám,že jedno ivf vyjde..sice se asi půjdem pak pást,ale nevzdám to dokud mám šanci..pak už tělo zdechne a budu moct tak akorát čumět z okna
![]()
@denisa 76 tak můj dosavadní " úspěch"
byl zatím jen biochemické těhu a právě už neví co s náma, jsme pro ně velká záhada ![]()
@Tadelka píše:
@denisa 76 tak můj dosavadní " úspěch"byl zatím jen biochemické těhu a právě už neví co s náma, jsme pro ně velká záhada
tohle žádná záhada není.pokud je všechno jak má být a jste v pořádku tak se to prostě musí zkoušet.Počítám,že genetiku i imuno máte za sebou tak by to mohlo být dobrý.Ono stačí když se tady podíváš a zjistíš jak se někdy zadařilo třeba až na 8.ivf..mám kámojdu,která jezdí do car z Němec a tý vyšlo 10.ivf..teda finančně nářez.Ono tady už pak jde o to jak to člověk zvládne a jak se chce nechat vysát..z tohohle vlaku se špatně vystupuje a nikdo se nechce dát porazit.
mě vyšel hned první ket,ale početla sis takže víš.Ono někdy člověk hledá chybu v kde čem..v car..v doktorech a stejnak nakonec zjistí,že je to úplně o něčem jiném.Takže holka vydržat
![]()
@denisa 76 je to opravdu běh, na dlouhou trať
tak nám oběma přeju hodně zdaru a štěstí ![]()
Holky.Mužu se kvám vtěrknout?Sem od 26.5 po KETU …taky čekám
po dvou IVF…
Ahoj 1985, ja jsem byla na ket 24.5.a zitra jdu na krev, ale nevidim to ruzove, dnesni tt negativní a uz jsem to psychicky nevydrzela a zašla jsem si dnes na krev jako samoplatce a cekam na výsledek, i kdyz už stejně tuším, jaky bude…:-((
@Simonsiela píše:
Ahoj 1985, ja jsem byla na ket 24.5.a zitra jdu na krev, ale nevidim to ruzove, dnesni tt negativní a uz jsem to psychicky nevydrzela a zašla jsem si dnes na krev jako samoplatce a cekam na výsledek, i kdyz už stejně tuším, jaky bude…:-((
aHOJKY TAK TO SME NA TOM STEJNĚ SEM DNESKA 10 DEN od transferu a boužel testy mám také negativní… ![]()
@1985 píše:
aHOJKY TAK TO SME NA TOM STEJNĚ SEM DNESKA 10 DEN od transferu a boužel testy mám také negativní…
To mě mrzi, divala jsem se, ze uz toho mas za sebou hodne, i kdyz jeste nezoufej, někdy je test dlouho negativní. Tohle je moje prvni ivf, ET se nekonal, protože jsrm mela hyperstimulacni syndrom.
@Simonsiela píše:
To mě mrzi, divala jsem se, ze uz toho mas za sebou hodne, i kdyz jeste nezoufej, někdy je test dlouho negativní. Tohle je moje prvni ivf, ET se nekonal, protože jsrm mela hyperstimulacni syndrom.
Ano už toho mám víc :-/ a ted se budu připravovat na poslkední pokus IVF
… achjo…no někdo říka že test muže být ještě 14den pozitivní ale určitě ne po 6 dení kultivaci
to už by asi pozitivní byl:-( měla sem vždy už 7 den pozitivní testík
a ted nic
i když zázraky se dějí ale mě to mine při mém štěstí:-/… pujdete do dalšího pokusu? dej vědět jak ti dopadla krev…
Taky jsme meli šestidenní kultivaci, ale embryjko jsme si nechali závest jen jedno. Teď si asi dame na prazdniny oddech a uvidime, jak to bude dal, mame ještě dva pokusy na ket. Vy pujdete rovnou do dalsiho? Ještě cca 15 min a jdu si pro vysledek…
@denisa 76 ještě jednou díky