KET v květnu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
25.5.12 14:12

@denisa 76 ještě jednou díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
25.5.12 14:15
@Tadelka píše:
@denisa 76 ještě jednou díky :hug:

Za tohle se kočko neděkuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
25.5.12 14:16

@denisa 76 no znáš to :nevim: a ty jdeš kdy do akce? právě jsem dočetla tvůj deníček,máš toho taky dost za sebou :?

• Citovat
  • Upravit
33916
25.5.12 14:25
@Tadelka píše:
@denisa 76 no znáš to :nevim: a ty jdeš kdy do akce? právě jsem dočetla tvůj deníček,máš toho taky dost za sebou :?

no znám a taky za všechno děkuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak děkuju mno :oops: :oops: :oops: Shrnula jsem 12let do pár řádeček a snad se mě podaří za vším udělat už tlustou čáru a budu psát už jenom deníček o blití.
Jinak bzry holka brzy..ale dám vědět až budu mít Olouše u sebe..chci vnímat jenom svoje tělo a dětičky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
25.5.12 14:31

@denisa 76 jsme na tom skoro stejně, ze 4IVF máme 5 mrazáčků, fakt doufám, že se aspoň jedno chytně, jinak nás už čeká dárcovství :?

• Citovat
  • Upravit
33916
25.5.12 14:35
@Tadelka píše:
@denisa 76 jsme na tom skoro stejně, ze 4IVF máme 5 mrazáčků, fakt doufám, že se aspoň jedno chytně, jinak nás už čeká dárcovství :?

No holka co na to říct..musíš doufat.já měla ze 3.ivf 6 kusanů na mrazu..nikdy by mě nenapadlo,že zase budu píchat ty zasraný injekce do břicha :cert: :cert: :cert:
No dárkyni prý zatím nepotřebuji a všichni věříme,že to nějak dopadne.Mám hranici 40 let tak doufám,že jedno ivf vyjde..sice se asi půjdem pak pást,ale nevzdám to dokud mám šanci..pak už tělo zdechne a budu moct tak akorát čumět z okna :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
25.5.12 14:43

@denisa 76 tak můj dosavadní " úspěch" :? byl zatím jen biochemické těhu a právě už neví co s náma, jsme pro ně velká záhada :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33916
25.5.12 14:56
@Tadelka píše:
@denisa 76 tak můj dosavadní " úspěch" :? byl zatím jen biochemické těhu a právě už neví co s náma, jsme pro ně velká záhada :nevim:

tohle žádná záhada není.pokud je všechno jak má být a jste v pořádku tak se to prostě musí zkoušet.Počítám,že genetiku i imuno máte za sebou tak by to mohlo být dobrý.Ono stačí když se tady podíváš a zjistíš jak se někdy zadařilo třeba až na 8.ivf..mám kámojdu,která jezdí do car z Němec a tý vyšlo 10.ivf..teda finančně nářez.Ono tady už pak jde o to jak to člověk zvládne a jak se chce nechat vysát..z tohohle vlaku se špatně vystupuje a nikdo se nechce dát porazit.
mě vyšel hned první ket,ale početla sis takže víš.Ono někdy člověk hledá chybu v kde čem..v car..v doktorech a stejnak nakonec zjistí,že je to úplně o něčem jiném.Takže holka vydržat :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
25.5.12 16:49

@denisa 76 je to opravdu běh, na dlouhou trať :? tak nám oběma přeju hodně zdaru a štěstí :palec:

• Citovat
  • Upravit
2180
1.6.12 12:42

:mavam: Holky.Mužu se kvám vtěrknout?Sem od 26.5 po KETU …taky čekám :cert: po dvou IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.6.12 13:02

Ahoj 1985, ja jsem byla na ket 24.5.a zitra jdu na krev, ale nevidim to ruzove, dnesni tt negativní a uz jsem to psychicky nevydrzela a zašla jsem si dnes na krev jako samoplatce a cekam na výsledek, i kdyz už stejně tuším, jaky bude…:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
5.6.12 13:05
@Simonsiela píše:
Ahoj 1985, ja jsem byla na ket 24.5.a zitra jdu na krev, ale nevidim to ruzove, dnesni tt negativní a uz jsem to psychicky nevydrzela a zašla jsem si dnes na krev jako samoplatce a cekam na výsledek, i kdyz už stejně tuším, jaky bude…:-((

aHOJKY TAK TO SME NA TOM STEJNĚ SEM DNESKA 10 DEN od transferu a boužel testy mám také negativní… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.6.12 13:12
@1985 píše:
aHOJKY TAK TO SME NA TOM STEJNĚ SEM DNESKA 10 DEN od transferu a boužel testy mám také negativní… :pocitac:

To mě mrzi, divala jsem se, ze uz toho mas za sebou hodne, i kdyz jeste nezoufej, někdy je test dlouho negativní. Tohle je moje prvni ivf, ET se nekonal, protože jsrm mela hyperstimulacni syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
5.6.12 13:16
@Simonsiela píše:
To mě mrzi, divala jsem se, ze uz toho mas za sebou hodne, i kdyz jeste nezoufej, někdy je test dlouho negativní. Tohle je moje prvni ivf, ET se nekonal, protože jsrm mela hyperstimulacni syndrom.

Ano už toho mám víc :-/ a ted se budu připravovat na poslkední pokus IVF :nevim: … achjo…no někdo říka že test muže být ještě 14den pozitivní ale určitě ne po 6 dení kultivaci :-((( to už by asi pozitivní byl:-( měla sem vždy už 7 den pozitivní testík :-) a ted nic :-( i když zázraky se dějí ale mě to mine při mém štěstí:-/… pujdete do dalšího pokusu? dej vědět jak ti dopadla krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.6.12 13:20

Taky jsme meli šestidenní kultivaci, ale embryjko jsme si nechali závest jen jedno. Teď si asi dame na prazdniny oddech a uvidime, jak to bude dal, mame ještě dva pokusy na ket. Vy pujdete rovnou do dalsiho? Ještě cca 15 min a jdu si pro vysledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí