KET v květnu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
25.6.12 19:18

@1985 tak držím palce, ať se zadaří :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
1.7.12 23:43

Ahojky ženy :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: jak se máte..koukám tady nic nového @Tadelka tak jak válčíš holka..už jsem něco početla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
2.7.12 18:19
@denisa 76 píše:
Ahojky ženy :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: jak se máte..koukám tady nic nového @Tadelka tak jak válčíš holka..už jsem něco početla :(

zrovna čtu, že jsi dnes našla na testu //, moc ti přeju, ať vše probíhá jak má a ať je vše v pořádku. Drž se a opatruj :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
3.7.12 11:53
@Tadelka píše:
zrovna čtu, že jsi dnes našla na testu //, moc ti přeju, ať vše probíhá jak má a ať je vše v pořádku. Drž se a opatruj :hug:

No děkuji, ale nechci Tě otravovat když vím jak Ti asi je :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
3.7.12 12:11

@denisa 76 mě vůbec neotravuješ, všechno zlé je pro něco dobré, takový je život. Tobě fakt moc moc moc držím palečky, bu´d na sebe opatrná :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
3.7.12 12:20
@Tadelka píše:
@denisa 76 mě vůbec neotravuješ, všechno zlé je pro něco dobré, takový je život. Tobě fakt moc moc moc držím palečky, bu´d na sebe opatrná :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: děkuji..vím jak je to křehké..už jsem se takhle jednou radovala a dopadlo to jak to dopadlo.Sice už mimoděložko nehrozí,ale ono se vždycky něco najde..to bych nesměla být já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak zatím umírám :mrgreen: :mrgreen: mám chvilkový křeče,který stojí za to a 2× takový tlaky na pípu,že jsem si sedla skoro na prdel.Jinak i dneska je testík jak má být.Volala jsem dokymu do car a zatím to vypadá nadějně..musím na krev,prootže chce znát ty hodnoty než pojedu do ČB aby prý věděl a mohl posoudit jak si vedu.Děkuji za palečky..a neboj nic moc nedělám mám zákaz od manži..dokonce začal chlapec vysávat :mrgreen: :mrgreen:
No ti řeknu bojí se víc než já..včera mě zase dal na břicho účet a říkal Oloušovi at se podívá na tu pálku a at ho ani nenapadne vypadnou..znáš to..ta cesta je u nás moc dlouhá a člověk někdy se chová jako dement :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
3.7.12 12:22

@denisa 76 fakt to není jednoduché a ty jsi si už prošla taky své. Já už se popravdě z testíků neraduju, už jsem měla i 2× biochemko. Nebudu ti gratulovat a utěšovat tě, jen ti popřeju hodně štěstí a držím vše co mám. Snad mě chápeš, myslím to dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
3.7.12 12:25
@Tadelka píše:
@denisa 76 fakt to není jednoduché a ty jsi si už prošla taky své. Já už se popravdě z testíků neraduju, už jsem měla i 2× biochemko. Nebudu ti gratulovat a utěšovat tě, jen ti popřeju hodně štěstí a držím vše co mám. Snad mě chápeš, myslím to dobře :hug:

no jasně..a děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
3.7.12 12:26

@denisa 76 kdy jdeš na kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
33916
3.7.12 12:30
@Tadelka píše:
@denisa 76 kdy jdeš na kontrolu?

No jsou svátky tak krev nabere můj gyndař příští týden a Špíča mě chce vidět do 22.7. Mám mu tedy zavolat tu krev a pokud to bude jak má tak se objednám :palec:
Máme tam stejnak cestu i kdyby to dopadlo bélbě a aspon bych se sešla s holkama s diskuse.Když mám cestu tak zajdeme na pívo a je aspon prča..no spíš stejnak pořád kecáme o ivf i když si slíbíme,že kecat budem o všem jenom né o ivf :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
3.7.12 12:42

@denisa 76 tak to je fajn, aspoň se odreaguješ a pokecáte si :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat