Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky ženy
jak se máte..koukám tady nic nového @Tadelka tak jak válčíš holka..už jsem něco početla ![]()
@denisa 76 píše:
Ahojky ženy![]()
![]()
![]()
jak se máte..koukám tady nic nového @Tadelka tak jak válčíš holka..už jsem něco početla
zrovna čtu, že jsi dnes našla na testu //, moc ti přeju, ať vše probíhá jak má a ať je vše v pořádku. Drž se a opatruj ![]()
@Tadelka píše:
zrovna čtu, že jsi dnes našla na testu //, moc ti přeju, ať vše probíhá jak má a ať je vše v pořádku. Drž se a opatruj
No děkuji, ale nechci Tě otravovat když vím jak Ti asi je ![]()
@denisa 76 mě vůbec neotravuješ, všechno zlé je pro něco dobré, takový je život. Tobě fakt moc moc moc držím palečky, bu´d na sebe opatrná ![]()
@Tadelka píše:
@denisa 76 mě vůbec neotravuješ, všechno zlé je pro něco dobré, takový je život. Tobě fakt moc moc moc držím palečky, bu´d na sebe opatrná
@denisa 76 fakt to není jednoduché a ty jsi si už prošla taky své. Já už se popravdě z testíků neraduju, už jsem měla i 2× biochemko. Nebudu ti gratulovat a utěšovat tě, jen ti popřeju hodně štěstí a držím vše co mám. Snad mě chápeš, myslím to dobře ![]()
@Tadelka píše:
@denisa 76 fakt to není jednoduché a ty jsi si už prošla taky své. Já už se popravdě z testíků neraduju, už jsem měla i 2× biochemko. Nebudu ti gratulovat a utěšovat tě, jen ti popřeju hodně štěstí a držím vše co mám. Snad mě chápeš, myslím to dobře
no jasně..a děkuji ![]()
@Tadelka píše:
@denisa 76 kdy jdeš na kontrolu?
No jsou svátky tak krev nabere můj gyndař příští týden a Špíča mě chce vidět do 22.7. Mám mu tedy zavolat tu krev a pokud to bude jak má tak se objednám ![]()
Máme tam stejnak cestu i kdyby to dopadlo bélbě a aspon bych se sešla s holkama s diskuse.Když mám cestu tak zajdeme na pívo a je aspon prča..no spíš stejnak pořád kecáme o ivf i když si slíbíme,že kecat budem o všem jenom né o ivf
![]()
@1985 tak držím palce, ať se zadaří