1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
17.8.12 19:53

@Berunka03 - gratuluju!!!

@Katharina - už jsi testila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
17.8.12 22:10
@lilia81 píše:
@Berunka03 - gratuluju!!!@Katharina - už jsi testila???

Ne ne. Mám teprve 6 den. :) A asi to vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
24.8.12 22:21

Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte :)

http://www.facebook.com/…88644305435/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.9.12 18:55

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, tak jsem 15tt, mám za sebou UZ a NT+, vypadá že mimi je v pořádku, ale vzhledem k mámu věku mě posílají ještě na odběr plodové vody, máte s tím některá zkušenost, nevím zda to podstoupit nebo ne, mám strach vzhledem k 1% potratů, jinak datum porodu mám 1.3.2013 a budeme mít chlapečka. Moc vám všem držím palečky ať se i vy brzo dočkáte vytouženého mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
22.10.12 19:39

Ahojik holky, od cervence sem tu nebyla, tak se ptam co je noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
22.10.12 19:43
@ppaja píše:
Ahojik holky, od cervence sem tu nebyla, tak se ptam co je noveho?

Ahoj papajo, já tady taky dlouho nebyla jdu ve středu na 2 ket. A ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
22.10.12 19:49

Ahoj katharino, na 2. ket? ja se porad nemuzu dokopat na ten prvni :think: od te doby co neberu leky jsem totiz jak vymenena, mam chut do zivota, neresim tehotne holky kolem sebe…proste si uzivam zivota, a i kdyz manzel by uz chtel, abychom na ket sli, ja proste najednou nechci, neprijdu si stara (v listopadu 28), a proste se mi najednou nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
22.10.12 19:56
@ppaja píše:
Ahoj katharino, na 2. ket? ja se porad nemuzu dokopat na ten prvni :think: od te doby co neberu leky jsem totiz jak vymenena, mam chut do zivota, neresim tehotne holky kolem sebe…proste si uzivam zivota, a i kdyz manzel by uz chtel, abychom na ket sli, ja proste najednou nechci, neprijdu si stara (v listopadu 28), a proste se mi najednou nechce

Já hned po ET šla na ket to nevyšlo a ted jdu na další. Mě bude ted 29 let a už by jsme chtěli, dlouho jsem to neřešila, tak ted jsem se do toho položila a chci to dotáhnout do cíle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
23.10.12 09:55
@Katharina píše:
Já hned po ET šla na ket to nevyšlo a ted jdu na další. Mě bude ted 29 let a už by jsme chtěli, dlouho jsem to neřešila, tak ted jsem se do toho položila a chci to dotáhnout do cíle :D

Držím při KET palce!! Jste obě mladé, mně bude na jaře 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
23.10.12 17:51
@handa30 píše:
Držím při KET palce!! Jste obě mladé, mně bude na jaře 34.

Ahojky, to jsem mladá, ale snažíme se již 3 roky, tak jsem ráda že jsem začala včas. Zítra si jedu pro 2 sněhuláky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.10.12 21:04

Ahoj holky prosím poraďte, píchala jsem 5 dnů 2 ampule merionalu a výsledek 2 folikuly na jedné straně a sliznice naprd…dr. mi zvýšil dávku na 5 ampulí, ale tvářil se, že to asi tento cyklus nevyjde, ach jo otevřela jsem si víno a smutním, čekáme 3 roky, teď jsme před cílem a zase problém. Mám 3 nepodařené IUI, ale u nich jsem aspoň :pocitac: měla vždy sliznici super, ale pravda, že folikul taky nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí