Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 píše:
@Berunka03 - gratuluju!!!@Katharina - už jsi testila???
Ne ne. Mám teprve 6 den.
A asi to vydržím.
Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, tak jsem 15tt, mám za sebou UZ a NT+, vypadá že mimi je v pořádku, ale vzhledem k mámu věku mě posílají ještě na odběr plodové vody, máte s tím některá zkušenost, nevím zda to podstoupit nebo ne, mám strach vzhledem k 1% potratů, jinak datum porodu mám 1.3.2013 a budeme mít chlapečka. Moc vám všem držím palečky ať se i vy brzo dočkáte vytouženého mimi
Ahojik holky, od cervence sem tu nebyla, tak se ptam co je noveho?
@ppaja píše:
Ahojik holky, od cervence sem tu nebyla, tak se ptam co je noveho?
Ahoj papajo, já tady taky dlouho nebyla jdu ve středu na 2 ket. A ty? ![]()
Ahoj katharino, na 2. ket? ja se porad nemuzu dokopat na ten prvni
od te doby co neberu leky jsem totiz jak vymenena, mam chut do zivota, neresim tehotne holky kolem sebe…proste si uzivam zivota, a i kdyz manzel by uz chtel, abychom na ket sli, ja proste najednou nechci, neprijdu si stara (v listopadu 28), a proste se mi najednou nechce
@ppaja píše:
Ahoj katharino, na 2. ket? ja se porad nemuzu dokopat na ten prvniod te doby co neberu leky jsem totiz jak vymenena, mam chut do zivota, neresim tehotne holky kolem sebe…proste si uzivam zivota, a i kdyz manzel by uz chtel, abychom na ket sli, ja proste najednou nechci, neprijdu si stara (v listopadu 28), a proste se mi najednou nechce
Já hned po ET šla na ket to nevyšlo a ted jdu na další. Mě bude ted 29 let a už by jsme chtěli, dlouho jsem to neřešila, tak ted jsem se do toho položila a chci to dotáhnout do cíle ![]()
@Katharina píše:
Já hned po ET šla na ket to nevyšlo a ted jdu na další. Mě bude ted 29 let a už by jsme chtěli, dlouho jsem to neřešila, tak ted jsem se do toho položila a chci to dotáhnout do cíle
Držím při KET palce!! Jste obě mladé, mně bude na jaře 34.
@handa30 píše:
Držím při KET palce!! Jste obě mladé, mně bude na jaře 34.
Ahojky, to jsem mladá, ale snažíme se již 3 roky, tak jsem ráda že jsem začala včas. Zítra si jedu pro 2 sněhuláky. ![]()
Ahoj holky prosím poraďte, píchala jsem 5 dnů 2 ampule merionalu a výsledek 2 folikuly na jedné straně a sliznice naprd…dr. mi zvýšil dávku na 5 ampulí, ale tvářil se, že to asi tento cyklus nevyjde, ach jo otevřela jsem si víno a smutním, čekáme 3 roky, teď jsme před cílem a zase problém. Mám 3 nepodařené IUI, ale u nich jsem aspoň
měla vždy sliznici super, ale pravda, že folikul taky nic moc..