Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Rado, tak at to vsechno dobre dopadne. Budu Ti drzet pesticky
a vsem s pozitivnima testikama a co planuji ET/KET taky
vsechny moc zdravim ![]()
Ahoj holky!
@Radka85 - ahojky, tak na tebe budem moc myslet, jdeš do 1 nebo 2 embryek???
@lilia81 píše:
Ahoj holky!@Radka85 - ahojky, tak na tebe budem moc myslet, jdeš do 1 nebo 2 embryek???
Na 2
Mám i trošku zvýšenou teplotu snad jim to nebude vadit…ale tak v CARu snad vědí co dělají…
@lilia81 : gratulace…tedy jen potichoučku, abych nic nepokazila…já ležím jsem druhý den po transferu…hodně štěstíčka, já jsem zvědavá kdy něco ucítím já (příznaky)…
@kamillka2 - já žádné nemám, proto jsem testila s tím, že to nevyšlo ![]()
Holky absolutně vás nestíhám, všem novým čekatelkám na testík držím palečky a posílám těhu bacílky
Já jsem dnes 9+5 tt a byla jsem se objednat u své gyn. tak jdu ažžžžž 19.7. což je příští čtvrtek, ale zase to už budu 11+1 a mimi bude zase tak obrovské že se těším jakej to zase budu skok, posledně to byla želvička
tak se opatrujte a brzké // ![]()
@kamillka2 - parádně, nic mě nebolí, všechno v poho, akorát jsem ráno trošku cítila prsa, ale to hned přešlo, takže zatím báječně!
@lilia81 : já teda jsem zatím jen dva dny po ET, ale prsa mám zduřelá, velká a bolestivá…furt bych jen spala…:-)
jsem ráda že se cítíš dobře…mě už to ležení neba, ale musím to vydržet aspon ten zítřek ještě.. ![]()
@kamillka2 - já teda už druhý den po ET byla na nehtech a u švadleny kvůli šatům a další den jsem už jela 400 km k našim a tam lítala všude možně, aby to nebylo podezřelé, že ležím
neboj, našla jsem na chytrém internetu, že nejdůležitější jsou první 2 hodiny a že se blastocysty zahnizďují mezi 6-48 hodinami od transferu, takže už se určo kously a teď si už ve sliznici hoví ![]()
@lilia81 : no právě…ležela jsem po transferu cca 30 minut…pak mne přítel vezl domů, ale cestou sme seděli na obědě asi hodinu v restauraci…tak snad to nevadí…děkuji jsi moooc hodná…
@kamillka2 - určitě ne, při přirozeném těhu ani nevíš, že doputovali do dělohy, embrya jsou odolná a kurňa, jsou to tvoje děti, tak jim trochu věř, to je tedy rodičovská důvěra toto
![]()
@lilia81
: já jím věřím…přemlouvám je..a koukám na jejich fotečky ze sklíčka…:-) jen je ve mě troška strachu dva SP už mám za sebou…:-( ale tentokrát jím věřím…děkuji za tvůj velký optimismus
@kamillka2 - já mám za sebou biochemko, takže taky mám přirozeně strach, ale nepřipouštím si to! a ty se neboj, tentokrát jsou to ti správní a budou s tebou dalších 8,5 měsíce ![]()
@lilia81 : vše nám dvou určitě dobře dopadne…:-) moc se na ně těším na kulihrášky…přeji i tobě moc štěstíčka…