1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
4.7.12 10:43
@Katharina píše:
Super, držím palečky, mě čeká v srpnu KET. Teď čekám na ms. :)

Nechám si zavést 2 :-) Jj, chodím do ČB :-)Neboj to uteče jako voda!

Ahoj Ráďo, zdravím. Držím ti palečky, já jdu v srpnu na KET teď čekám na ms. Kolik jsi si nechala zavést? Ty taky chodíš do ČB? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
4.7.12 15:40

Ahoj holky :mavam: tak jsem dneska dorazila z kontroly. Doktor viděl 2 gestační váčky (7mm a 9mm) a v nich žloutkové váčky. Dneska jsem 5+3tt myslíte, že je vše ok? Strašně jsem si přála vidět mimísky, kontrolu mám až za 14 dní, to se asi zblázním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 15:44

Holky, gratuluji…já dnes volala jak se mi vyvíjí miminka v laborce..a 12 jich je oplodnění na 2 se čeká..a 3 zanikly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
4.7.12 18:53

@kamillka2 Supeeeeer, držím pěstičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
4.7.12 20:56
@Radka85 píše:

Ted jsem v jednom kole, tak jsem ráda, že nemám čas na to myslet :) Mě řekl dr. taky dvě. Tak ti držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.7.12 21:20
@Katharina píše:
Ted jsem v jednom kole, tak jsem ráda, že nemám čas na to myslet :) Mě řekl dr. taky dvě. Tak ti držím palce :palec:

Já jsem na tom úplně stejně…vůbec mi nepřijde že v pondělí jdu :-D Naopak že by to mohlo být i později, že nestíhám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
4.7.12 22:09
@Radka85 píše:
Já jsem na tom úplně stejně…vůbec mi nepřijde že v pondělí jdu :-D Naopak že by to mohlo být i později, že nestíhám :-)

Ty jo, ty se máš. Tak to budu na tbe myslet. Snad brzy dorazí ms. :) A pak se rychle objednat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.7.12 22:15
@Katharina píše:
Ty jo, ty se máš. Tak to budu na tbe myslet. Snad brzy dorazí ms. :) A pak se rychle objednat :)

No mě to teda uteklo naprosto šíleně :-)A jestli máš práci tak to uteče i tobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.7.12 12:12

Ahojky, holky jsem tu po delší době, než jsem se vzpamatovala z 1. neúsp. IVf v květnu…budu si tu číst vaše příspěvky, vidím, že je tu i spousta nových, to je fajn, že je to tu takové semknuté…d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.7.12 12:21

@Evkaaaa moc ti gratulují, držím pěsti at ti to vydrží, bude to prácička s dvěmi, ale taková ta krásná, příjemná…i dvojčátka mají svá kouzla…da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
6.7.12 14:27

@Danova
ahojky, děkuju za gratulace, ale je na to zatím opravdu brzo. V pondělí jdu na kontrolu v 8tt a od včerejška mám pocit, že je něco s mrňousema špatně. Nějak mě přešel ten pocit žaludku na vodě a bojím se, že to prcci vzdali. Je fakt že jsem teď dva dny jen ležela, neměla jsem chuť cokoliv dělat v tom vedru, ale stejně bych čekala že ty nevolnosti zůstanou nebo se budou zhoršovat. Tohle bude dlouhý víkend a dost se obávám toho, co se v pondělí dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
6.7.12 18:44

@Evkaaaa ahojky já to měla úplně stejně, taky mě po prvním usg (6+5) asi 5 dní po něm přešly nevolnosti a vzhledem k tomu že prcek byl na tom usg o 4 dny menší tak jsem měla strach že je něco špatně a po pár dnech se mi to zase vrátilo, a ted mi je blbě jen občas, takže nebuj určo to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
6.7.12 22:10

Ahojik, tak jsem vrácená od moře a jsem krásně odpočatá - co je tu nového? nevidim dlouho na diskuzi kaczuli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.7.12 14:52

Ahojik holky!

tak jsem zase tady!

holky, já nemám po KET naprosto žádné příznaky!!! jsem z toho špatná, je mi dobře, nic mi není, ani podbřišek, skoro ani prsa, tak mám strach, že to nedopadlo. Byla některá z Vás úplně bez příznaků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.7.12 15:22

Ahoj,
mně začali příznaky až 7 dní od ET, bolelo mě břicho, chodila jsem víc na záchod a měla jsem hrozné nálady.
Ještě je brzo, vyčkej.
@lilia81 píše:
Ahojik holky!

tak jsem zase tady!

holky, já nemám po KET naprosto žádné příznaky!!! jsem z toho špatná, je mi dobře, nic mi není, ani podbřišek, skoro ani prsa, tak mám strach, že to nedopadlo. Byla některá z Vás úplně bez příznaků?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí