Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katharina píše:
Super, držím palečky, mě čeká v srpnu KET. Teď čekám na ms.![]()
Nechám si zavést 2
Ahoj Ráďo, zdravím. Držím ti palečky, já jdu v srpnu na KET teď čekám na ms. Kolik jsi si nechala zavést? Ty taky chodíš do ČB?Jj, chodím do ČB
Neboj to uteče jako voda!
Ahoj holky
tak jsem dneska dorazila z kontroly. Doktor viděl 2 gestační váčky (7mm a 9mm) a v nich žloutkové váčky. Dneska jsem 5+3tt myslíte, že je vše ok? Strašně jsem si přála vidět mimísky, kontrolu mám až za 14 dní, to se asi zblázním ![]()
Holky, gratuluji…já dnes volala jak se mi vyvíjí miminka v laborce..a 12 jich je oplodnění na 2 se čeká..a 3 zanikly…
@Radka85 píše:
Ted jsem v jednom kole, tak jsem ráda, že nemám čas na to myslet
Mě řekl dr. taky dvě. Tak ti držím palce ![]()
@Katharina píše:
Ted jsem v jednom kole, tak jsem ráda, že nemám čas na to mysletMě řekl dr. taky dvě. Tak ti držím palce
Já jsem na tom úplně stejně…vůbec mi nepřijde že v pondělí jdu
Naopak že by to mohlo být i později, že nestíhám ![]()
@Radka85 píše:
Já jsem na tom úplně stejně…vůbec mi nepřijde že v pondělí jduNaopak že by to mohlo být i později, že nestíhám
Ty jo, ty se máš. Tak to budu na tbe myslet. Snad brzy dorazí ms.
A pak se rychle objednat ![]()
@Katharina píše:
Ty jo, ty se máš. Tak to budu na tbe myslet. Snad brzy dorazí ms.A pak se rychle objednat
No mě to teda uteklo naprosto šíleně
A jestli máš práci tak to uteče i tobě ![]()
Ahojky, holky jsem tu po delší době, než jsem se vzpamatovala z 1. neúsp. IVf v květnu…budu si tu číst vaše příspěvky, vidím, že je tu i spousta nových, to je fajn, že je to tu takové semknuté…d
@Evkaaaa moc ti gratulují, držím pěsti at ti to vydrží, bude to prácička s dvěmi, ale taková ta krásná, příjemná…i dvojčátka mají svá kouzla…da
@Danova
ahojky, děkuju za gratulace, ale je na to zatím opravdu brzo. V pondělí jdu na kontrolu v 8tt a od včerejška mám pocit, že je něco s mrňousema špatně. Nějak mě přešel ten pocit žaludku na vodě a bojím se, že to prcci vzdali. Je fakt že jsem teď dva dny jen ležela, neměla jsem chuť cokoliv dělat v tom vedru, ale stejně bych čekala že ty nevolnosti zůstanou nebo se budou zhoršovat. Tohle bude dlouhý víkend a dost se obávám toho, co se v pondělí dozvím.
@Evkaaaa ahojky já to měla úplně stejně, taky mě po prvním usg (6+5) asi 5 dní po něm přešly nevolnosti a vzhledem k tomu že prcek byl na tom usg o 4 dny menší tak jsem měla strach že je něco špatně a po pár dnech se mi to zase vrátilo, a ted mi je blbě jen občas, takže nebuj určo to bude dobrý ![]()
Ahojik, tak jsem vrácená od moře a jsem krásně odpočatá - co je tu nového? nevidim dlouho na diskuzi kaczuli?
Ahojik holky!
tak jsem zase tady!
holky, já nemám po KET naprosto žádné příznaky!!! jsem z toho špatná, je mi dobře, nic mi není, ani podbřišek, skoro ani prsa, tak mám strach, že to nedopadlo. Byla některá z Vás úplně bez příznaků?
Ahoj,
mně začali příznaky až 7 dní od ET, bolelo mě břicho, chodila jsem víc na záchod a měla jsem hrozné nálady.
Ještě je brzo, vyčkej.
@lilia81 píše:
Ahojik holky!
tak jsem zase tady!
holky, já nemám po KET naprosto žádné příznaky!!! jsem z toho špatná, je mi dobře, nic mi není, ani podbřišek, skoro ani prsa, tak mám strach, že to nedopadlo. Byla některá z Vás úplně bez příznaků?