1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.6.12 12:29

@MáškaM : moc děkuji za Tvou podporu, teď jen aby mi nějaká přežila podstupujeme PDG…já tobě držím taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
28.6.12 17:18

@kamillka2 neboj určitě se minimálně jedna udrží. U této metody lze zjistit předem pohlaví, že? :) Nebo se možná pletu…Tak držím pěstičky. Ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berušša
28.6.12 17:29

Ahoj, děkuji Ti :)
Dnes jsem byla na klinice a mám mírně rozjetý HSS a tak mi dali kapačku s tím, že zítra ještě jednu, abychom předešli rozjetí se HSS. Lékař mi žekl, že vše zlé je pro něco dobré a že to většinou bývá při uchycwní se emryjek :) Tak mě potěšil. Držím Ti palečky k té dnešní kontrole :). Hezký den všem :)

• Citovat
  • Upravit
453
29.6.12 10:58

Ahoj ženy, tak jsem byla na kontrole…sliznice 6,7 mm takže mi navýšil estrofem na 1-2-1 a prej tam mám nějakej malej myomek, ale na ten nic neřikal takže asi ok…V úterý jdu znovu na UTZ tak snad mi potvora doroste…asi hodně pít že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
29.6.12 12:52

@Radka85 já měla vždy při clostilbegitu nízkou sliznici a při stimulaci na IVF krásných 11mm. dneska jdu na kontrolu, mám :zed: bobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
29.6.12 12:55

Koukala jsem na netu co píšou jinde a na podporu růstu děložní sliznice : vitamin E, mateří kašička, kontryhel, grep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.6.12 13:27

Ahoj holky!

omlouvám se, že jsem se neozvala, ale měla jsem šílený týden! v podstatě v pondělí i přes obr dávky estrofemu sliznice pod 7 mm, tak mi přidala ještě náplasti, ale říkala, že to na KET moc nevidí, ale včera se stal zázrak! sliznice ještě poskočila a v pondělí si jedu pro mimina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Radka85 - držím palečky, ať doroste, ěm se zastavila na 6,5 a nechtěla se hnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
29.6.12 13:41
@lilia81 píše:
Ahoj holky!

omlouvám se, že jsem se neozvala, ale měla jsem šílený týden! v podstatě v pondělí i přes obr dávky estrofemu sliznice pod 7 mm, tak mi přidala ještě náplasti, ale říkala, že to na KET moc nevidí, ale včera se stal zázrak! sliznice ještě poskočila a v pondělí si jedu pro mimina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Radka85 - držím palečky, ať doroste, ěm se zastavila na 6,5 a nechtěla se hnout…

jééé tak to je super :potlesk: já frčím na kontrolu :mavam: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
29.6.12 14:09

Ahoj holky,
tak jsem dneska přijela z kontroly, našel 2 dutinky a Hcg je 15 den po ET 2117. Příští týden ve středu kontrola a snad už dutinky nebudou prázdné a miminka se na nás usmějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.6.12 14:12

@MáškaM - gratuluju!!! to je paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
29.6.12 14:15

@lilia81 děkuji moc, snad vydržíme, pořád mě bolí bříško - bojim bojim :,( ale musím myslet pozitivně :hug: Tobě moc gratuluju ke KET a ať se u tebe bobíšky mají krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
29.6.12 16:55

Holky je to tam a vyrostly jsme :dance: jsem se ho hned ptala a jak jsme velký? a doktor – hodně :lol: tak to měřil a máme necelých 16mm :potlesk: přítel byl taky a koukal celou dobu, pak mi říkal já to tam viděl hned jak tomu buší to srdíčko :lol: jsem propuštěna z caru :dance: huráááááááááááááááá pro porovnání posílám fotku z 6+5 a nyní 8+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
29.6.12 17:07

@zitka01 Supeeeeeer moooooc gratuluju :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
29.6.12 17:13

Děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.6.12 17:19
To je ták krásny moc gratuluju :kytka:
@zitka01 píše:
Holky je to tam a vyrostly jsme :dance: jsem se ho hned ptala a jak jsme velký? a doktor – hodně :lol: tak to měřil a máme necelých 16mm :potlesk: přítel byl taky a koukal celou dobu, pak mi říkal já to tam viděl hned jak tomu buší to srdíčko :lol: jsem propuštěna z caru :dance: huráááááááááááááááá pro porovnání posílám fotku z 6+5 a nyní 8+2
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí