Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
mně začali příznaky až 7 dní od ET, bolelo mě břicho, chodila jsem víc na záchod a měla jsem hrozné nálady.
Ještě je brzo, vyčkej.
@lilia81 píše:
Ahojik holky!
tak jsem zase tady!
holky, já nemám po KET naprosto žádné příznaky!!! jsem z toho špatná, je mi dobře, nic mi není, ani podbřišek, skoro ani prsa, tak mám strach, že to nedopadlo. Byla některá z Vás úplně bez příznaků?Ahoj. chtěla jsem se zeptat zkušenějších, ještě jsou pořadníky na darování vajíček? nebo už doba pokročila a jde to rychle? uvažuji nad darováním, a třeba bych mohla ještě někomu osobněji pomoct v pořadníku dopředu. jsem z Ostravy, tak nějaké centrum tady ![]()
Ahoj holky!!!
děkuju za útěchu a človk asi fakt může být bez příznaků…
no posuďte samy, jestli vidíte to, co já
![]()
jsem 6tý den po KET
@kaczule1 - děkuju děkuju, fičím na nákup, nemám doma dostatek mamatestů
![]()
Zdravím holky, máte něco zkušenosti s problémem se štítnou žlátou? Udělala se mi pod bradou bulka a mám i zvětšený jícen, nebo co to vlastně je
Mám nyní upe stresy, protože jsem cosik našla na netu, a to jsem asi neměla dělat. Jinak jakože něj. problémy nepociťuji…
@KačkaM - a léčíš se na štítku??? většinou ji v CAR dělají z krve, takže pokud jsi měla vše v pořádku, tak bych byla v klidu, zítra šla na UTZ a zeptala se doktorky, hlavně se nenervuj!!!
@lilia81 Právě, že neléčím, nikdy jsem se na to neléčila. Jinak gratuluji potichučku k dušíku! Fakt myslíš? No, pokusím se… ![]()
@- fakt klid, v rámci HP si ji v CAR dělají, i mně ji dělali před IVF a právě se jim nezdála a zblbli v laboratoři data, takže druhá krev už byla v pořádku! neboj se nic! a nestresuj se, ať jsou dvojčátka v klidu! dle mého se fakt nic neděje a může to být klidně něco tukového nebo třeba začínající angína! klid, stejně o dnes nevyřešíš a věřím, že to 100% nic nebude!
Díky moc, a když před tím to bylo OK, to se nemůže už pak stát problémem? Nebo by tam už byl před tím náznak? Já si právě myslela, že to je něj. uzlinka jen, nebo tak, občas je mívám, buď od zubů nebo krku, jenže fakt nic jiného mi není právě, tak jsem začla mít strach, a k tomu ta zvětšená trubice… Díky moc.
@KačkaM - určitě se zeptej, ale pochybuju, že to bude štítná žláza! kliiiid matko ![]()
Ahojky, určitě to štítná žláza nebude, protože to není jako bulka. Já jsem se na štítnou žlázu dříve léčila. Tak buď v klidu, asi to bude jen nějaká uzlina.
Ahoj holky, tak mě dnes čeká KET…Ale už jsem byla v ohrožení…v noci ze soboty na něděli jsem skončila na kapačkách v nemocnici jelikož jsem měla nějaký akutní střevní potíže…co vám budu povídat, lítalo to ze mě horem i dolem a jedna rychlá kapačka nepomohla tak si mě tam nechali přes noc…naštěstí na testech jen maličko zvýšený nějaký zánětlivý ukazetele ale v CARu mi řekli ať přijdu že to je fakt maličko a že to nevadí…průjem mám teda pořád ale už jsem v pohodě a můžu jíst…tak držte palečky v 1 jdu na to ![]()
Lili mooooooc držím pěstičky!