Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky všem moc děkuji, já tu sedím a koukám na tu fotku každých 10 minut ![]()
Ahoj děvčata
gratuluji k budoucím dvojčátkům a prckovi z UTZ ![]()
já byla včera na krvi. Před týdnem hodnota hcg 9100 a včera 54100
vypadá to, že se prďolům zatím daří a nemůžu se dočkat 9.7. až zase půjdu na kontrolu.
@Evkaaaa Ahojky
taky gratuluju ke krásnému hcg
v kterém jsi týdnu? Doufám, že my máme hcg dostačující, moc bychom si ty dvojčátka přáli ![]()
@MáškaM
jsem 6tt + 4, taky bych si přála aby vydrželi oba prckové, i když to bude pak mazec ![]()
Hojte děvčátka, novým úspěchům hrozně moc gratuluji!!! Mám z Vás radost!!!
Měla bych dotázek: Děvčátka, je normální, že u protažení, kýchání, atd…mě vždy hodně dosti bolestivě píchá v pravým podbřišku, spíše jakoby vaječník, nad tříslem?
Jinak u nás v caru, mi brali hcg krev jen jednou, takže se nemůžu tak radovat jako vy
a zatím mi ani neřekli, ve kterým jsem, nevíte jak se to u nás IVF počítá? Prý je to složitější, ale chtěla bych mít alespoň malou představu ![]()
Ahoj holky, jsem dnes po kontrolním ultrazvuku, a v úterý jdu na odběr vajíček… Juchu jen se dvakrát vyspim a budem bojovat…
@KačkaM Ahoj Kači
já mám to samý píchání zase u vaječníku na levé straně
je to dost nepříjemný
a dnes by jsi měla být 8+2 podle datumu oplodnění = datum punkce ![]()
Lilia81: dekuji moooc..ve ctvrtek jsem jich mela 18 dnes mi pocet nerekl…
@Mili74 píše:
@KačkaM Ahoj Kačijá mám to samý píchání zase u vaječníku na levé straně
je to dost nepříjemný
a dnes by jsi měla být 8+2 podle datumu oplodnění = datum punkce
No,ale to se prý nepočítá dnem ET
Prý záleží na stimulaci, pak zrání vajíček atd…proto nevím
Tak myslíš, že je to takhle,jo?
@KačkaM já to taky nepočítala od ET ale od odebrání vajíček a ty jsou přeci ještě týž den oplodněny, takže je to počítané ode dne oplodnění
a pak už je jedno kdy je ET a jak jsou dlouho kultivovaný, ale přesněji ti to řekne ultrazvuk ![]()