Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mili74: odber je zitra v utery a transfer bud sobota ci nedele..podstupujeme PGS
@KačkaM píše:
Hojte děvčátka, novým úspěchům hrozně moc gratuluji!!! Mám z Vás radost!!!Měla bych dotázek: Děvčátka, je normální, že u protažení, kýchání, atd…mě vždy hodně dosti bolestivě píchá v pravým podbřišku, spíše jakoby vaječník, nad tříslem?
Jinak u nás v caru, mi brali hcg krev jen jednou, takže se nemůžu tak radovat jako vya zatím mi ani neřekli, ve kterým jsem, nevíte jak se to u nás IVF počítá? Prý je to složitější, ale chtěla bych mít alespoň malou představu
Ahoj já měla dlouhý stimulační protokol a řekli mi žen den OPU je 14.den cyklu tak počítej
mě to vychází 8+3tt
Holky chodila jste některá po ET do práce? A po jak dlouhý době? Já mám třetí den po ET naobjednané focení miminka, ale více méně sedím celou dobu na zemi…žádný extra výkony to nejsou…myslíte že to je v pohodě? Díky!
@Radka85 - jasně, že je to ok, nesmíš nic těžkého zvedat, sportovat, ale nprmálně klidně jdi do práce, dneska jsem se o tom bavila s doktorkou, v den ET ležet, další když tak taky a pak normálně fungovat… jen nezvedat těžké věci, neportovat, nekoupat se v horký vaně… ale přílišná starostlivost a obavy nejsou na místě prej…
jinak oznamuji, že jsem 3v1 a doufám, že tak vydržíme minimálně 8,5 měsíce ![]()
@lilia81 píše:
@Radka85 - jasně, že je to ok, nesmíš nic těžkého zvedat, sportovat, ale nprmálně klidně jdi do práce, dneska jsem se o tom bavila s doktorkou, v den ET ležet, další když tak taky a pak normálně fungovat… jen nezvedat těžké věci, neportovat, nekoupat se v horký vaně… ale přílišná starostlivost a obavy nejsou na místě prej…jinak oznamuji, že jsem 3v1 a doufám, že tak vydržíme minimálně 8,5 měsíce
Super. Díky moc, myslela jsem si to taky
A držím palečky at to vyjde…já jdu snad za týden…zítra dopoledne kontrola sliznice…
Ahojky holky, tak jsem dnes byla na krvi a HCG vzrostlo na 8087. Dneska jsem přesně 18 den po ET. Jupííííí
![]()
@Radka85 Já když jsem se po ET ptala doktora jak je to s tím klidem, tak mi řekl, že jestli jsem zvyklá jen ležet a nic nedělat, tak že v tom případě musím zůstat ležet, ale jinak že můžu dělat všechno, tak že já opravdu ležela jen tu půlhoďku po ET a pak jsem normálně dělala to co vždycky, akorát žádný tahání těžkých věcí a skákání a hlavně jsem se nestresovala. Dělala jsem to co mě baví, takže si myslím, že ti to focení jen prospěje a ty se odreaguješ ![]()
@lilia81 držím palečky ať se pořádně zavrtaj
![]()
@MáškaM Super mamino, jen tak dál ![]()
Já jsem dnes v 18:00 hod poprvé viděla svého červíčka a dokonce i to jak mu bije srdíčko ![]()
Díky moc za rady! Jsem zpátky z kontroly…sliznice 9,7mm a v pondělí ve 13:00 KET ![]()
@Radka85 - no báječnééééé!!! supeeeer!!! budu držet palečky!!!
@lilia81 píše:
@Radka85 - no báječnééééé!!! supeeeer!!! budu držet palečky!!!
Děkuju! Vždyt tobě já taky držím!
@Radka85 píše:
Děkuju! Vždyt tobě já taky držím!
Ahoj Ráďo, zdravím. Držím ti palečky, já jdu v srpnu na KET teď čekám na ms. Kolik jsi si nechala zavést? Ty taky chodíš do ČB? ![]()