1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
17.7.12 13:21

Lili doktor řikal že prej je brzo že hlavně že nekrvácim…tak možná ještě nějaká naděje je…
Berunko přeju hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.7.12 13:23

@Radka85 - to říkám furt!!! držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.7.12 11:07

Tak holkdy HCG v krvi 1,4 ale podle doktora ještě vysazovat léky nemám…asi čekaj nějakej zázrak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 11:12

@Radka85 - no může začít růdt, co my víme, třeba se zavrtávali později, bylas i na UTZ? pokud máš vysokou sliznici… tak asi ví, proč to říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
19.7.12 11:13

@Radka85 Když věří doktoři, tak věř také, drž se Raduš!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.7.12 11:17

Nebyla byla jsem jen na krvi…vysokou sliznici mít budu jelikož se dopuju estrofemem a a ještě jsem to nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.7.12 22:37

@lilia81 Ahojky, jsem tu. Nakonec jsme to odložili a jdeme až tento měsíc. Teď mám MS a příští pátek jdu na kontrolu před KET. Koukám, že se to povedlo? Tak gratuluji, snad se mi to povede také :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.7.12 08:36

@iwi85 - no povedlo, ale dnes jsem začala z ničeho nic strašně špinit, trocha krve, tak jedeu za hodinu do CAR, snad mě někdy vemou mezi objednanými pacienty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 10:25

Lilia81: moc moc držím pěstí.. děj hned vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.7.12 12:38

Díky - mám hematom a z toho to krvácení, rpý může být i trocha sliznice!

a čekáme dvojčátka!!! snad budou už příští týden srdíčka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
21.7.12 15:35

Ahoj děvčata, tak dnes stresovej den jak má vypadat. Jeli jsme s chlapem jen na nákup a na WC v hypermarketu jsem zjistila, že jsem začala krvácet. Takže jsme zahodily housky a honem rychle na pohotovost. Už cestou začaly nervy pracovat a i přes veškeré snahy, jsem vcházela do ordinace ubrečená. Mrňousi jsou teda v pořádku oba, ale nabídli mi hospitalizaci. Chtěla jsem jet domů, ale jen musím ležet a v pondělí ke svojí doktorce a nástup na rizikový. Sestra i doktor zlatý, pořád mě uklidňovali, protože jsem nemohla slzičky zastavit. Takže teď se budu klepat do pondělí, pže je teď šance 50 na 50 že to bude OK. Jestli tohle těhotenství přežiju psichycky zdravá, tak to bude fakt zázrak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.7.12 17:37

@Evkaaaa - přežiješ, jen lež, taky ležím, taky jsem krvácela, je to u dvojčat častější a nemám neschopenku jen díky tomu, že jsem slíbila, že si udělám home office a jakmile budou srdíčka, jdu na rozikové taky!!! nemá cenu o naše štěstíčka přijít! a neboj, bude to ok!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.7.12 18:21

@Evkaaaa Já krvácela minulou středu. A kdybys věděla, jak :cert: Úplné kusy ze mně lítaly a v životě jsem neměla ani takovou ms :zed: Naštěstí drobeček to nevzdal a byl tam i se :srdce: a teď ve středu na kontrole vyrostl přesně o týden a srdíčko tlouklo jak zvon, tak neboj, lež a věř těm drobečkům ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
22.7.12 09:14

Holky díky moc, ještě že vás mám. Po návštěvě pohotovosti se krvácení už neobjevilo, taky mě nic nebolí, tak jen věřím, že to bude v pořádku. Ale je super užívat si to obskakování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
22.7.12 16:25

Děvčata co jste doma na rizikovém těhotenství, máte možnost vycházek? Kamarádce doktorka vycházky nepovolila, tak to si fakt neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí