Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, nám dotaz jsem 14 dní po ET…test pozitivní od 9 dne po ET..bylo mi chvilka zle ale teď dva dny nic. nám stěnách po dvou potratech. Aké čárky na testů silné
@kamillka2 - kllid! já včera trochu krvácela, vůbec nic mi nebylo, nezvracela sjem ráno jako obvykle a mimina na UTZ byla v pohodě a dneska ráno už zas v klidu
ale třeba břicho dnes necítím vůbec. Ono se může stát, tak neboj! ale stresovala sjem stejně!! ![]()
Lilia81: ještě já nezvracim…prostě nic…jen ty dvě čárky na testu..a devátém den HCG 262… prostě mi nic není..občas sem měla žaludek jako na vodě..aké teď dva dny nic. Ale test je o. k
@kamillka2 - hmm, tak bacha bacha, já měla 9tý den 125 a jsou tam 2
a neboj, mě začlo zvracení právě tak kolem 14 dní od transferu a pokud to budou dvojky, tak si ještě užijem obě!
chtěla bys dvojčátka?
Lilia 81: máme zavedeny parecek …tak si přejeme dvojčata mooooc…bylo by to super si sdělovat dojmy…
@kamillka2 - podle hcg ve srovnání se mnou si myslím, že páreček se udržel!!! akorát se teda bojím, jak to budu zvládat, nebudu mít nikoho na pomoc, jak to máš ty? ještě s jednou holčenou chceme založit pak skupinu dvojčátka 2013, nejdřív asi jako diskuzi, tak tě tam budem čekat
snad se rozbuší obě srdíčka!!!
jo a pro tebe, co tě čeká na utz ![]()
@lilia81 píše:
@kamillka2 - podle hcg ve srovnání se mnou si myslím, že páreček se udržel!!! akorát se teda bojím, jak to budu zvládat, nebudu mít nikoho na pomoc, jak to máš ty? ještě s jednou holčenou chceme založit pak skupinu dvojčátka 2013, nejdřív asi jako diskuzi, tak tě tam budem čekatsnad se rozbuší obě srdíčka!!!jo a pro tebe, co tě čeká na utz
Tak nějak projíždím diskuse, a na koho nenarazím… @lilia81 Nevím,jestli si pamatuješ, ale klábosily jsme v diskusi o Clostíku…Tak vám to vyšlo…MOOOOC GRATULUJI
a držím pěstíky, at jste zdravoučcí a rostete…Mám z vás radost… ![]()
@lilia81 moc krásnej obrázek
gratuluju a ať dál krásně rostou, tuplovaná mamino
![]()
@lilia81 Ahojky
gratuluju k dvojčátkům. Nám se taky povedli, už začínáme 9 týden a zatím ťuk, ťuk, vše je v pořádku
tak pohodové ťehulkování přeju ![]()
Lilia81: bylo by to moc fain…a děkuji za pozvani…ale přidám se jak říkáš až uvidím srdíčka…jsou krasna už teď..prenadherna..těším se až to tak uvidím já. Neboj také budu sama…možná si zaplatím segru…podnikam v nemovitostech …ale moc se těším jsou vymodlena.. pošlu také pak fotecku…možná to HCG bylo u mne vyšší z důvodů že jsem pěla 5 dní stará embryjka
@kaczule1 díky, taky mě překvapilo, že jí zatím nedovolili ani procházky, ale asi k tomu měl doktor důvod
@lilia81 já bych se taky přidala do diskuze o dvojčatech. Zítra jdu na kontrolu, jestli jsou po tom sobotním krvácení v pořádku, ale já jim věřím, že to jsou siláci ![]()
@Evkaaaa a ostatní dvojnásobné maminky - my to nějak založíme a určo vám dám vědět, nejdřív to dáme ajko diskuzi, ať se to líp hledá, asi už teď! musíme pozitivně myslet, srdíčka budou a miminka budou v pořádku!!!
@kamillka2 - taky jsem měla blastocysty ![]()
https://www.emimino.cz/…2013-116709/
tak tady máme aztím dvojčátkovou diskuzi
tak šup šup ![]()