Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucianka1982 To je čupr zpráva, držím palečky na ty vajuška! Já jdu v Pá na kontrolu,kde se dovím termín punkce vajíček, a pak jen čekat jak dopadnou ty moje ![]()
@Miči84 píše:naprosto tě chápu, já sem to měla hodně podobně, první 3 injekce byly o přesvědčování sama sebe, že to zvládnu a fakt kolikrát i 40 minut, takže je to uplně normální , příští bude lepší
Fakt???
tak to jsem ráda,že nejsem magor, že to je normální. Ale nechápu, v životě jsem zažila už hodně bolesti,přesto jsem jak malá holka u tohoto. Píchám menopur a hodně štípe. Druhý den jsem se ukecávala 2 hodiny (po tom prvním dni),ale včera jsem to zvládla za 10min.
Děvčátka, pícháte si to jakože rychlý vpich s nápřahem, či pomaličku, já zkoušela jen ty nápřahy a bolelo,včera jsem zkusila pomalu a bylo to lepší, fakt nevím…
@lilia81 píše:
@kaczule1 - no to jsem si myslela, ale byla už i krev, teď zas ráno už jen špiním, tka uvidíme, jestli se mrcha rozjede …nejvíc blbé na tom je, že se mě tedy netýká ani květnové ivf, když to bude mrcha, protože pojišťovna nestihne žádost schválit, takže vám holky bude tiše závidět, jak tu budete všechny těhule!
Neboj, to příjde, dočkáš se taky, nebooj!
@Lucianka1982 píše: …ahoj holky,tak už jsme doma,přivezli jsme si 2 velmi pěkná 8mi buněčná embryjka,tak teď nám začíná to 14 denní čekání,zda se udrží..
Hrozně moooooc držím palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Děvčátka, nám zase spíše MUDr.lehounce naznačoval, že pokud nechceme dvojčátka,že by šel do jednoho,ale taky spíše zvažujeme dvě vajíčka, je to těžké rozhodování, při dnešních cenách těchto zákroků.
Chtěla bych se poptat, stimuluji menopurem, 3 den, a zatím OK,ani žádný tlaky, co jsem nyní četla výše, až na nepříjemné píchání menopuru…ale jediné co já nemívám, holky, přibíráte z toho někdo? Já mám neovladatelné chutě, které se mi daří z 50% krotit, ale jinak nejídávám nějak sladké,atd…tak nyní mám hrozné choutky
Ale fakt hrozné.
A takové ty tlaky v bříšku atd…mám tedy očekávat,jo?
@KačkaM Já jdu na 8:30 a jak to tam znám a k tomu bude pátek, tak to se tam nejspíš potkáme
Můžu se zeptat na ten Menopur? To ti dal dr. na výběr čím nebo řekl, že na tebe je vhodný akorát Menopur? A jaký tam je cenový rozdíl mezi jinýma injekcema? Právě v pátek se o tom budem bavit a všechno vyfasuju
A pochopila jsem, že mi dá vlastně na výběr ![]()
..neschopenku dostaneš po transferu,ale já jsem si ji nechala napsat už v pátek..budeš muset odpočívat a oni se tou neschopenkou tak trošku jistí,že se nic nestane..po narkoze při tom odběru mi bylo fajn,jen tě bude trochu bolet břicho,je to přeci jen zásah a to podfouknutí vaječníků tomu dá své,a šla jsem za hodinu domu,s doprovodem,samotnou tě nepustí..
..to mě ani nemluv,já myslela,že se mi ty vaječníky rozkočej..
Jj, včera jsem do 2 do rána nespala…dnes si před spaním vezmu algifen. Už ať je to venku ![]()
@kaczule1 píše:
@KačkaM Já jdu na 8:30 a jak to tam znám a k tomu bude pátek, tak to se tam nejspíš potkámeMůžu se zeptat na ten Menopur? To ti dal dr. na výběr čím nebo řekl, že na tebe je vhodný akorát Menopur? A jaký tam je cenový rozdíl mezi jinýma injekcema? Právě v pátek se o tom budem bavit a všechno vyfasuju
A pochopila jsem, že mi dá vlastně na výběr
Kačenko,nám hnedka navrhnul Menopur, s tím,že je i něj.dražší, ale že je to zbytečné, vše ti popíše, cenově už fakt rozdíl nevím, bylo těch informací hodně.
Jak vypadáš,jak se poznáme?
my tam určo budeme také dříve, jelikož z HA tam moc spojení není.
@Lucianka1982 @Radka85 Děvčátka, tak se mám na co těšit,jo?
A měly jste i takovou něj.zvýšenou citlivost???Já nevím, zda to může mít souvislost,ale z blbýho puchýře na noze mám otok jak blázen, z říznutí o papír to samý, a po operačním útlumu bolestivosti ruky se bolest a citlivost z ničeho nic vrátila
Připadám si jak blázen trošku… ![]()
Ahoj holky! Ahoj Lily, ahoj Kaczule… Můžu se k Vám taky přidat? Vše mám v popisku, dnes přišla vytoužená MS
, zítra začínám Puregonem..... Tak jsem zvědavá, jak budu reagovat. Taky mám z toho trošku strach.