Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
..na 900stovku jsem doplácela 3125,– a měla jsem 2,pak jsem doplácela na 300stovku 1250,– a jelikož mi to nestačilo,tak jsem si ještě 300stovku hradila jako samoplátce 3175,–…pojišťovna totiž přispívá na 2500 jednotek a my jsme se do toho nevešli,ale co naděláš..jo a stimulovala jsem celkem 10 dní..
@kaczule1 Tak neuvěříš, já jsem fakt magor, ukecávala jsem se 45 min
Chjooo,to musím nějak rozuměji řešit
Jsem si už píchávala pregnyl sama,ale i tak, po každé strach ![]()
@Lucianka1982 Děkuji za informace,tak to zní dobře
Držím Ti palečky,aby těch vajíček skvěle ready na tvoje bříško bylo co jak nejvíce!
@KačkaM píše:
@kaczule1 Tak neuvěříš, já jsem fakt magor, ukecávala jsem se 45 minChjooo,to musím nějak rozuměji řešit
Jsem si už píchávala pregnyl sama,ale i tak, po každé strach
..ahoj holky,tak jsem si právě volala do laboratoře jak vypadají ty naše dětičky a ze 14 vajíček je velmi dobrých vhodných k oplození 9 a přitom z toho už jsou 4 oplodněná a zbytek by se měl oplodnit do zítra..mám docela radost a spadl ze mě obrovský balvan,že jsou vajíčka v pořádku..vypadá to,že bysme si pro ně v pondělí mohli jet.. ![]()
Ahoj holky, tak jsem doma a ms stále nikde
Tak teď jsem si nalila sklenku červeného. Prý to pomáhá
Já červené teda moc nemusím, ale co bych neudělala pro vytouženou ms
Otevřela jsem nějaké italské s jahodovou příchutí a normálně ty jahody tam fakt cítím
Jako by to bylo ředěné jahodovým džusem
Takže mi to i docela chutná. To je snad první červené ![]()
Teď se tu pěkně rozpršelo a hlavně pořád jeden blesk za druhým a i hřmí. To se bude spát ![]()
@Lucianka1982 píše: ..ahoj holky,tak jsem si právě volala do laboratoře jak vypadají ty naše dětičky a ze 14 vajíček je velmi dobrých vhodných k oplození 9 a přitom z toho už jsou 4 oplodněná a zbytek by se měl oplodnit do zítra..mám docela radost a spadl ze mě obrovský balvan,že jsou vajíčka v pořádku..vypadá to,že bysme si pro ně v pondělí mohli jet..
tak gratuluju, to jsou skvělé zprávy
do pondělka to uteče jako voda a už je budeš mít u sebe
já mám taky strach hlavně z té kvality vajíček, to bohužel nic neovlivní, tak jen doufám, že to bude taky OK
tak to gratulace veliká, to je báječná zpráva!!!!!
@Lucianka1982 píše: ..ahoj holky,tak jsem si právě volala do laboratoře jak vypadají ty naše dětičky a ze 14 vajíček je velmi dobrých vhodných k oplození 9 a přitom z toho už jsou 4 oplodněná a zbytek by se měl oplodnit do zítra..mám docela radost a spadl ze mě obrovský balvan,že jsou vajíčka v pořádku..vypadá to,že bysme si pro ně v pondělí mohli jet..
Ahoj holky, tak jsem si dneska pobrečela, celý den špiním a břicho bolí jak na mrchu a píchá, takže to asi dostanu dřív … a to jsem 5–6 dpo … protože jsem měla ovu 2 dny po sobě … ach jo … ale dostat to i přes utrouě je fakt mizérie ![]()
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak jsem doma a ms stále nikde![]()
![]()
Tak teď jsem si nalila sklenku červeného. Prý to pomáhá
Já červené teda moc nemusím, ale co bych neudělala pro vytouženou ms
Otevřela jsem nějaké italské s jahodovou příchutí a normálně ty jahody tam fakt cítím
Jako by to bylo ředěné jahodovým džusem
Takže mi to i docela chutná. To je snad první červené
Teď se tu pěkně rozpršelo a hlavně pořád jeden blesk za druhým a i hřmí. To se bude spát
to počkej, v tobě zahučí celá lahvinka, když je takhle dobrý
to by v tom byl čert, aby ta mrcha nedorazila…
tady už se to vybouřilo (v LBC) a je docela klid, taky byla pěkná buřina a lilo.
Dnes už tedy to břicho začínám pěkně cítit
píchala jsem ještě jinou injekci cetrotide nebo tak nějak - no nic příjemného, štípe to…a břicho začánám mít pěkně citlivé…auau…
@lilia81 A nemůže se teprve zahnízďovat?
To by sedělo
Ještě nezoufej ![]()
@Miči84 Celá lahvinka to ne
Už jsem měla 2 sklenky
A to u Prednisonu prý by se nemělo přehánět s alkoholem
A to jsme dneska byli na oslavě a já měla 3 drinky džusu s vodkou
Takže pro dnešek s alkoholem opravdu končím ![]()
Ahojky,již jsem zahájila stimulaci Gonalem a v pondělí mně čeká ultrazvuk,kde se dozvím jak to vypadá s vajíčky a řeknou mi termín odběru.Zatím vše dle plánu,stimuluji mně pomalu jelikož mám Leidenskou mutaci a hrozí mi hyperstimulační s.Držím všem snažilkám palce,ať nám to všem klapne!!!
@kaczule1 - no to jsem si myslela, ale byla už i krev, teď zas ráno už jen špiním, tka uvidíme, jestli se mrcha rozjede …
nejvíc blbé na tom je, že se mě tedy netýká ani květnové ivf, když to bude mrcha, protože pojišťovna nestihne žádost schválit, takže vám holky bude tiše závidět, jak tu budete všechny těhule!