1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
4.5.12 21:44

..na 900stovku jsem doplácela 3125,– a měla jsem 2,pak jsem doplácela na 300stovku 1250,– a jelikož mi to nestačilo,tak jsem si ještě 300stovku hradila jako samoplátce 3175,–…pojišťovna totiž přispívá na 2500 jednotek a my jsme se do toho nevešli,ale co naděláš..jo a stimulovala jsem celkem 10 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
4.5.12 21:52

@kaczule1 Tak neuvěříš, já jsem fakt magor, ukecávala jsem se 45 min :-( Chjooo,to musím nějak rozuměji řešit :-( Jsem si už píchávala pregnyl sama,ale i tak, po každé strach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
4.5.12 21:54

@Lucianka1982 Děkuji za informace,tak to zní dobře :-) Držím Ti palečky,aby těch vajíček skvěle ready na tvoje bříško bylo co jak nejvíce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.5.12 07:56
@KačkaM píše:
@kaczule1 Tak neuvěříš, já jsem fakt magor, ukecávala jsem se 45 min :-( Chjooo,to musím nějak rozuměji řešit :-( Jsem si už píchávala pregnyl sama,ale i tak, po každé strach :-D
:lol:naprosto tě chápu, já sem to měla hodně podobně, první 3 injekce byly o přesvědčování sama sebe, že to zvládnu a fakt kolikrát i 40 minut, takže je to uplně normální , příští bude lepší :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.5.12 07:59

@KačkaM Ale zvládla jsi to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
5.5.12 11:04

..ahoj holky,tak jsem si právě volala do laboratoře jak vypadají ty naše dětičky a ze 14 vajíček je velmi dobrých vhodných k oplození 9 a přitom z toho už jsou 4 oplodněná a zbytek by se měl oplodnit do zítra..mám docela radost a spadl ze mě obrovský balvan,že jsou vajíčka v pořádku..vypadá to,že bysme si pro ně v pondělí mohli jet.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.5.12 20:57

Ahoj holky, tak jsem doma a ms stále nikde :cert: :cert: :cert: Tak teď jsem si nalila sklenku červeného. Prý to pomáhá :nevim: Já červené teda moc nemusím, ale co bych neudělala pro vytouženou ms :mrgreen: Otevřela jsem nějaké italské s jahodovou příchutí a normálně ty jahody tam fakt cítím 8o Jako by to bylo ředěné jahodovým džusem 8o Takže mi to i docela chutná. To je snad první červené :jazyk:

Teď se tu pěkně rozpršelo a hlavně pořád jeden blesk za druhým a i hřmí. To se bude spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.5.12 22:15
@Lucianka1982 píše: ..ahoj holky,tak jsem si právě volala do laboratoře jak vypadají ty naše dětičky a ze 14 vajíček je velmi dobrých vhodných k oplození 9 a přitom z toho už jsou 4 oplodněná a zbytek by se měl oplodnit do zítra..mám docela radost a spadl ze mě obrovský balvan,že jsou vajíčka v pořádku..vypadá to,že bysme si pro ně v pondělí mohli jet.. :hug:

tak gratuluju, to jsou skvělé zprávy :potlesk: do pondělka to uteče jako voda a už je budeš mít u sebe ;) já mám taky strach hlavně z té kvality vajíček, to bohužel nic neovlivní, tak jen doufám, že to bude taky OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.5.12 22:18

tak to gratulace veliká, to je báječná zpráva!!!!!

@Lucianka1982 píše: ..ahoj holky,tak jsem si právě volala do laboratoře jak vypadají ty naše dětičky a ze 14 vajíček je velmi dobrých vhodných k oplození 9 a přitom z toho už jsou 4 oplodněná a zbytek by se měl oplodnit do zítra..mám docela radost a spadl ze mě obrovský balvan,že jsou vajíčka v pořádku..vypadá to,že bysme si pro ně v pondělí mohli jet.. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.5.12 22:18

Ahoj holky, tak jsem si dneska pobrečela, celý den špiním a břicho bolí jak na mrchu a píchá, takže to asi dostanu dřív … a to jsem 5–6 dpo … protože jsem měla ovu 2 dny po sobě … ach jo … ale dostat to i přes utrouě je fakt mizérie :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.5.12 22:20
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak jsem doma a ms stále nikde :cert: :cert: :cert: Tak teď jsem si nalila sklenku červeného. Prý to pomáhá :nevim: Já červené teda moc nemusím, ale co bych neudělala pro vytouženou ms :mrgreen: Otevřela jsem nějaké italské s jahodovou příchutí a normálně ty jahody tam fakt cítím 8o Jako by to bylo ředěné jahodovým džusem 8o Takže mi to i docela chutná. To je snad první červené :jazyk:Teď se tu pěkně rozpršelo a hlavně pořád jeden blesk za druhým a i hřmí. To se bude spát :mrgreen:

to počkej, v tobě zahučí celá lahvinka, když je takhle dobrý :lol: to by v tom byl čert, aby ta mrcha nedorazila…
tady už se to vybouřilo (v LBC) a je docela klid, taky byla pěkná buřina a lilo.
Dnes už tedy to břicho začínám pěkně cítit
:? píchala jsem ještě jinou injekci cetrotide nebo tak nějak - no nic příjemného, štípe to…a břicho začánám mít pěkně citlivé…auau…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.5.12 22:22

@lilia81 A nemůže se teprve zahnízďovat? ;) To by sedělo :palec: Ještě nezoufej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.5.12 22:25

@Miči84 Celá lahvinka to ne 8o Už jsem měla 2 sklenky :oops: :roll: A to u Prednisonu prý by se nemělo přehánět s alkoholem :roll: A to jsme dneska byli na oslavě a já měla 3 drinky džusu s vodkou :oops: Takže pro dnešek s alkoholem opravdu končím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pandik1
5.5.12 23:18

Ivf květen Olomouc

Ahojky,již jsem zahájila stimulaci Gonalem a v pondělí mně čeká ultrazvuk,kde se dozvím jak to vypadá s vajíčky a řeknou mi termín odběru.Zatím vše dle plánu,stimuluji mně pomalu jelikož mám Leidenskou mutaci a hrozí mi hyperstimulační s.Držím všem snažilkám palce,ať nám to všem klapne!!!

• Citovat
  • Upravit
15290
6.5.12 08:17

@kaczule1 - no to jsem si myslela, ale byla už i krev, teď zas ráno už jen špiním, tka uvidíme, jestli se mrcha rozjede …

nejvíc blbé na tom je, že se mě tedy netýká ani květnové ivf, když to bude mrcha, protože pojišťovna nestihne žádost schválit, takže vám holky bude tiše závidět, jak tu budete všechny těhule!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí