1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
29.4.12 14:26

kaczule1

..uvidíme,už aby to bylo..těším se na to moc moc ale zároveň mám strach,je to takový krok do neznáma,ale hezký krok.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 14:28

@Lucianka1982 To věřím, taky se na jednu stranu moc těším, ale na druhou se i bojím aby vše bylo jak má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.4.12 14:30

..no oni ti to přesně neřeknou,dozvím se to až po odběru,ale co pan doktor říkal,tak to vypadá,že jich bude dost a že to vypadá pěkně,tak se necháme překvapit a třeba zbydou i do mrazáčku..jinak jsem stimulovala celkem 7 dní,což říkal že se většinou stimuluje 7 - 10 dní a nám stačilo těch 7..zítra se dozvím co a jak,trošku nervičky pracujou.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 14:32

Neboj, buď v klidu, nervičky tomu nepomáhají :andel: mě se to říká, mě to teprve čeká :mrgreen: Tak teď my budem uklidňovat tebe a pak budeš ty nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.4.12 14:33

kaczule1

..tak jo,beru..jen doufám,že se trochu ochladí,nebo tam zítra v čekárně umřu vedrem.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 14:40

:lol: tomu říkám starosti :lol: :palec:

Jsi na nemocenské, nebo budeš si brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.4.12 16:40

Ahoj holčiny,
tak dnes večer poprvé zahajuju :) jsem na sebe zvědavá, jak mi to s tou injekcí půjde, ale musí :!
přeju všem at vám to klape podle plánu a at jsou vajíčka jedna radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 16:48

@Miči84 Jé, doufám, že se k tobě brzo přidám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.4.12 18:23

..na nemocenské zatím nejsem,tu dostanu až po odběru,bude to jako rizikové,tak doufám,že nebudu doma jen tak a za 14 dní se ukážou // čárky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.4.12 18:25

miči84

..neboj,určitě to zvládneš,není vůbec cejtit ta jehlička.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 19:43

Ahoj :mavam: My jsme se vrátili z procházky a je mi skvěle. To počasí mi dodává tolik energie a když jsem viděla rodinky s kočárkem, tak jsem to prostě brala tak, že příští rok i my budem kočárkovat :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.4.12 20:15

To si teda piš a když nám to teď v květnu vyjde,tak budeme mít únorová valentýnská mláďátka anebo když by o nevyšlo,tak to budou březnová jarní a nebudeme muset mrznout v zimě,což je taky výhoda… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 20:17

A v létě už to budou pěkné cvalíčky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.4.12 09:39

ahojky všem, tak první injekce fakt porod, chytla sem nerva, že to nedám, poprvé sem si to píchla blbě, propíchlasem si jen kůži, takže krve jak z vola, no hysterák že to nedám…tak chlap celej nervní, mi to chudák musel píchnout a to má z injekcí panickou hrůzu…děvčata kdyby nás někdo sledoval, tak se pobaví…no takže dnes druhý pokus a snad to zvládnu sama, jinak toho mýho chlapa snad odvezou :D
přeju všem krásnej sluníčkovej den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 10:20

Dobré ráno :mavam: Já právě snídám a když jsem byla v obchodě, tak venku bylo opravdu nádherně. Tak jsem chtěla vytáhnout manžela na kolo, ale něco mu přeletělo přes nos a je mrzutý :cert: Tak v tak krásném počasí budem dřepět doma a já budu mýt okna, žehlit a uklízet :think:

@Miči84 Já se obávám, že podobně to bude vypadat u nás :? Ale zvládli jste to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí