Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
..uvidíme,už aby to bylo..těším se na to moc moc ale zároveň mám strach,je to takový krok do neznáma,ale hezký krok.. ![]()
@Lucianka1982 To věřím, taky se na jednu stranu moc těším, ale na druhou se i bojím aby vše bylo jak má ![]()
..no oni ti to přesně neřeknou,dozvím se to až po odběru,ale co pan doktor říkal,tak to vypadá,že jich bude dost a že to vypadá pěkně,tak se necháme překvapit a třeba zbydou i do mrazáčku..jinak jsem stimulovala celkem 7 dní,což říkal že se většinou stimuluje 7 - 10 dní a nám stačilo těch 7..zítra se dozvím co a jak,trošku nervičky pracujou.. ![]()
Neboj, buď v klidu, nervičky tomu nepomáhají
mě se to říká, mě to teprve čeká
Tak teď my budem uklidňovat tebe a pak budeš ty nás ![]()
..tak jo,beru..jen doufám,že se trochu ochladí,nebo tam zítra v čekárně umřu vedrem.. ![]()
Ahoj holčiny,
tak dnes večer poprvé zahajuju
jsem na sebe zvědavá, jak mi to s tou injekcí půjde, ale musí ![]()
přeju všem at vám to klape podle plánu a at jsou vajíčka jedna radost ![]()
..na nemocenské zatím nejsem,tu dostanu až po odběru,bude to jako rizikové,tak doufám,že nebudu doma jen tak a za 14 dní se ukážou // čárky.. ![]()
..neboj,určitě to zvládneš,není vůbec cejtit ta jehlička.. ![]()
Ahoj
My jsme se vrátili z procházky a je mi skvěle. To počasí mi dodává tolik energie a když jsem viděla rodinky s kočárkem, tak jsem to prostě brala tak, že příští rok i my budem kočárkovat
![]()
To si teda piš a když nám to teď v květnu vyjde,tak budeme mít únorová valentýnská mláďátka anebo když by o nevyšlo,tak to budou březnová jarní a nebudeme muset mrznout v zimě,což je taky výhoda… ![]()
ahojky všem, tak první injekce fakt porod, chytla sem nerva, že to nedám, poprvé sem si to píchla blbě, propíchlasem si jen kůži, takže krve jak z vola, no hysterák že to nedám…tak chlap celej nervní, mi to chudák musel píchnout a to má z injekcí panickou hrůzu…děvčata kdyby nás někdo sledoval, tak se pobaví…no takže dnes druhý pokus a snad to zvládnu sama, jinak toho mýho chlapa snad odvezou ![]()
přeju všem krásnej sluníčkovej den ![]()
Dobré ráno
Já právě snídám a když jsem byla v obchodě, tak venku bylo opravdu nádherně. Tak jsem chtěla vytáhnout manžela na kolo, ale něco mu přeletělo přes nos a je mrzutý
Tak v tak krásném počasí budem dřepět doma a já budu mýt okna, žehlit a uklízet ![]()
@Miči84 Já se obávám, že podobně to bude vypadat u nás
Ale zvládli jste to ![]()