1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
30.4.12 11:47

ahoj holky,jak se máte,já akorát dorazila od doktora a dostala jsem ještě Puregon na dnešek a zítřek,ve středu kontrolní Utz a v pátek už konečně odběr.Akorát jsme už vyčerpali dávku co přispívala pojišťovna a tak jsem tu jednu ampulku hradila v plné výši 3500.-,tak bylo hned po nákupech a jela jsem domů..pak že pojišťovna hradí všechno,jo pěkný keci a těm papalášům nahoře bych namlátila hubu… :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 12:01

@Lucianka1982 a kolik jsi měla folíků? Jak dlouho už stimuluješ? Kolik tedy přispívá pojišťovna? Já vím, moc otázek, ale mě to teprve čeká, tak se zajímám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
30.4.12 12:47

kaczule1

…folíků je dost,přesný počet se dozvíme po odběru,jinak stimuluji dnes 9.den,takže celkem 10dní,je to prý maximum,takže se zítra konečně bodnu naposledy.Pojišťovna ti hradí 1/3,což znamená že to je cca 25 tisíc..ty hormony budeš zhruba platit třetinu a jedna ampulka mě stála 3150,– a je zhruba na 3 dny,ale tam rozhoduje jaký ti napíše dávkování..já jsem teď spíše zvědavá,kolik na nás budou chtít v pátek na tom odběru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
30.4.12 12:48

kaczule1

..klidně se ptej,ráda ti odpovím na co chceš..pokud to tedy budu vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 12:53

@Lucianka1982 No právě vím, že u nás v CARu vždy při kontrole řeknou kolik je folíků, ale u OPU se počet vajíček může samozřejmě lišit. No jsem zvědavá, s čím začnu já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
30.4.12 13:00

..ono to je hodně různé,já chodím do Sanusu do Hk,a co vím tak třeba v Pardubicích je to taky jinak..každý doktor má jiný přístup..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.4.12 16:45

Ahoj holky,

tak jsem se dostala na net, krásně se nám rozjela diskuse :) to je paráda!!! jinak jsem dnes byla na IUI, 2 folíky už byly orasklé a třetí se bortil, už byl takovej pěkně vlnkovatej, fakt sranda to vidět! takže uvidíme za 14 dní, jinak taky začnem stimulovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
30.4.12 17:09

..tak fuj fuj ať se pěkně zavrtaj mršky a už se tě nepustěj a odpočívat dneska.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 20:05

@lilia81 Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.5.12 09:53

Ahojky holky!

Lucianka - tak jak jde stimulka?

kaczule - kdy ty začínáš stimulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.5.12 10:09

Ahojky všem :-)
Lilia81 - to čekání je na tom asi teď nejhorší co…ale kéž by se to povedlo, moc držím palce :)
Holky vy co už máte za sebou stimulku - jaké ste měly pocity po těch injekcích? Myslím jako jestli ste se cítily jinak než normálně…já totiž mám za sebou zatím teda jen 3 injekce a vůbec nic necítím, že by se mělo něco dít :roll: stimuluju krátkým protokolem, takže max. 10 dní…no v pátek jdu na UTZ tak uvidím jestli se tam něco vylíhlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.5.12 10:19

no na to jsem se vás taky chtěla holky zeptat, já jak měla teď po clostilu 3 folíky, tak mě teda poslední 3 dny před ovu bylo opravdu krušno a dost mě ten vaječník bolel, jak vám je? já totiž začínám mít strach, že tu bolest, když jich tam bude třeba 10 prostě nedám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.5.12 10:40

ahoj :mavam: tak já se právě vrátila z CARu a zítra začínám stimulovat Synarelem, příští pátek kontrola + odběr a pokud bude vše OK, tak začnu pichat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.5.12 10:52

@kaczule1 - no tak to je paráda, tak držím moc moc palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.5.12 10:52
@lilia81 píše:
no na to jsem se vás taky chtěla holky zeptat, já jak měla teď po clostilu 3 folíky, tak mě teda poslední 3 dny před ovu bylo opravdu krušno a dost mě ten vaječník bolel, jak vám je? já totiž začínám mít strach, že tu bolest, když jich tam bude třeba 10 prostě nedám!

já co jsem tak vyčetla na jiných diskuzích, tak holky co braly clostík, měly taky tyhle problémy, je holt silnější, tak to asi bude normální. Já píchám docela nízkou dávku těch hormonů, tak možná proto zatím nic nepociťuju :think: ale věřím, že ta bolest musí být nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí