Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, já ze 14 folikulů 8 oo
Volat si mám v pátek, vrácení s nej pravděpodobností v pondělí. A o pití mi teda taky nikdo nic neřikal…
teda tise zavidim ta mnozstvi ![]()
jsem po UTZ a videla jich tam jen 5, tak mi zvysili davky a jsem zvedava co to s tim v patek udela…
Holky, tak to mate nadhernu urodu, tisko zavidim a prajem aby sa vsetky oplodnili. Ja som bola dnes na utz a mam priblizne 15 folikulov, tak som zvedava kolko bude z nich oocytov, pretoze pri prvom pokuse sa z rovnakeho poctu podarilo ziskat len 2 zrele oocyty.Inak odber mam v piatok …
To je docela málo no…mě odhadovali 13-15 od začátku a bylo 14…ale zas 5 prázdnejch a 1 špatný…takže zbylo těch 8.
holky taky to mám za sebou 16 vajíček, ale po pravdě ted asi umírám, brutálně mě bolí břicho, nejsem schopná ani dojít na WC. Pokud to do zítra nepřejde, tak asi zavolám do CARU, prorože tohle asi není normální. Všichni popisujou úlevu po punkci a mě zdaleka hůř než mi bylo před
fakt sem hotová ani se nemůžu radosvat z té úrodičky…
Mici, hlavne hodne pi a zvys prijem bielkovin, teda maso a mliecne vyrobky.
Miči to bude asi hyperstimulák, jak píše kaska hodně pij, zkus do sebe dostat 4 litry a hodně bílkovin, nejvíce je asi v luštěninách ![]()
Ty jo tak to nezávidím, mě se malinko ulevilo…ale nepříjemný píchání cítím…nic hroznýho ale..držte se! Je to divný vědět, že máme v Praze 8 kuřátek ![]()
@KačkaM píše:
Hojte holky, taky se docela začínám bát pátku…Kaczule1, potkáme se))
Co se týče toho pitného režimu, ono se před punkcí nebo tak u těch injekcí má hodně pít? To mi nikdo neřeklTak jsem z toho teďka na nervy
No asi se tam potkáme
Jdeš s manželem nebo sama? Já sama ![]()
..tak jste to přeci jen zvládli..já jich měla 14 a 9 jich bylo ok,ale nakonec nám zbyli jen 2…u vás všech to bude větší úroda,věřím tomu..