Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
..mě je neříkal,protože to je dost různý a hrozně se to mění..tam asi moc na velikosti nezáleží,ale asi víc spíš na tom zda jsou schopny oplodnění..já tomu moc nerozumím,to víš…
Já měla před OPU okolo 15-17mm folíky…píchala jsem ale Gonal. Celou dobu 255, pak 2 dny 300 a pak ještě 255.
Aha, jak se koukám Raduš, ty jsi stimulovala strašně dlouho… To jsi asi doplácela hodně za léky ![]()
No léky mě stály 4500Kč…začala jsem v sobotu a končila až další pondělí. A ve středu jsem šla na OPU.
Ahoj holky
tak už je po víkendu a zítra do práce
A večer pak první injekce, bojím, bojím ![]()
Jé Raduš tak to jsi měla levné, já jsem dala za léky už teď pětku a to mi vydrží dohromady na 7 dní… A Kaczule, neboj, je to úplně brnkačka, čím stimuluješ?
@riperka Menopurem, tak snad to zvládnem. Nešla jsem do pera, protože jsem si řekla, že jehla jako jehla a stejně si to musím pichnout
A každá korunka dobrá ![]()
je to darda všech no, ale tak snad to za to bude stát…zítra si pro kuřátko jedem…
Kaczule taky jsem chtěla Menopur ale řekli mi, že ho nedávají. Pouze jako nějaký doplněk. No a fostimon jsem nechtěla, tak mi nezbylo nic jihého než Gonal nebo Puregon. Jinak Raduš ať to dobře dopadne ![]()
@Radka85: Radko, jedete si jen pro jednoho bobiska? A ostatni zamrazite?
@riperka: Ja mela sedmy den stimulace (Menopur 225j. denne) 7 foliku 14 mm veliky. V den punkce jich bylo 10.
Moc děkuju!
Jj, jen pro jednoho zbytek mrazíme…za prvé abysme měli 4 pokusy a za druhé mi to bylo doporučeno doktorem…asi si myslí že by se to chytit mělo…ale já začínám mít strach…dnes jsem byla v porodnici fotit miminka (jsem fotografka) a úplně to na mě padlo…až jsem to ořvala…
ahojky všem, tak bohužel u nás se happyend nekoná
včera sem musela na pohotovost s ukrutnejma bolestma a mám diagnostikován OHSS střední, takže zítra žádný ET, už jsem to ořvala. Už takhle sme měli málo embroušků a ted bude zas menší šance, takže zítra mi bude volat Dr. a řekne co dál a kolik nám jich po víkendu vůbec zbylo…já tady ležím ve špitále a jen bulím a přemýšlím proč zas my
poležím si tu prý tak 7-14 dní, už z téhle představy je mi zle. Přeju vám holky co jdete zítra na ET at se to podaří a mimískům se u vás líbí a všem ostatním samozřejmě hosně štěstí
![]()
Tak to je hrozný…držím palce at je ti brzo líp a at se vydaří třeba nějaký zmrazit na příště ![]()
@Miči84 Ježiš, bobinko, drž se, dočkáš se, za to vše se dočkáš, neboj!!!