Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Miči84 Bobku, tak se embryjka zmrazí a pak ti je dají
Přeju ať je ti líp ![]()
..to mě mrzí,kdyby jsme ti tak mohli pomoct,budeme ti dávat oporu a sílu na dálku..
..s těmi 4mi pokusy si dej pozor,je to docela fáma a některé pojišťovny platí tak jako tak jen 3,i když si dáš dvě nebo jedno vajíčko..docela jsem na to koukala,když nám to embryoložka říkala..ptali jsme se právě kvůli tomu,že nám dali dvě..ale uvidíš,třeba to je u vás jinak..stejně se musí chytit tak jako tak i kdybysme jim měli na zadek rákoskou nařezat
…
no musíš si první a druhý pokus dát po jednom a pak 3 a 4 už je to jedno..klidně po třech…tak to řekli mě
Musí jinak uviděj ![]()
@Radka85
Taky mi to tak bylo sděleno
A někde jsem to slyšela myslím, že i v televizi, jak vyšel ten nový zákon ![]()
..to jo,jenže to prej trošku popletli..na 4 pokusy máš možná nárok,ale pouze 3 ti hradí pojišťovna..ale mi to děvčátka přeci potřebovat nebudeme,nám všem to vyjde napoprvé,nejsme bábovky.. ![]()
@Lucianka1982 To je nějaká blbost, ne? Kdyby hradila pojišťovna jenom 3, tak nárok máš klidně i na 10 pokusů ![]()
Ale věřím, že nám bude stačit 1 ![]()
..je vidět že každý doktor jiná ves a jiné info,ale to je fuk..hlavně,že ta možnost je,si takhle pořídit děti,když to nejde jinak..
Holky tak jsem si teď ještě volala do Pronatalu kolik máme dorazit. A paní mi řekla, že budeme platit 3200…což odpovídá tomu, že nám nic nezbylo..asi jen to jedno pro který si jedem. Víc mi nechtěla říct. ![]()
..to mě mrzí,ale je divný,že ti pořádně nic neřeknou..tak tfuj tfuj a vem si časopis,pak budeš ležet,tak aby ses nenudila.. ![]()
No divný to je když v pátek a ve čtvrtek jich bylo 7 a najednou takovej propad…no uvidíme co se dozvím tam. Děkuju!
..my jsme to měli podobně,v sobotu jich bylo ještě 9 a v neděli už jen 4 a nakonec nám zbyli 2.. ![]()