Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katharina píše:![]()
![]()
Přesně,ať maj pocit že pro to něco udělali
Já chodím taky do ČB
Jsou tam super. Určitě ti vyhoví ![]()
Jé tak to je fajn,jedu tam příští uterý,tak jsem zvědavá sn mi řeknou přibližně od kdy budou kontroli at si to můžu nějak vymyslet s prací. A Ráďo,budeš doma po zavedení.
JJ, budu…teda ode dneška už jsem…do čtvrtka mám úplný domácí vězení a pak na procházku můžu
Manžel už mi ted diktuje jak mám ležet ![]()
Já chci být doma už od OPU. Ty nervy v práci mi za to nestojí ![]()
..to je fakt různé,kolikrát..já jsem tam třeba posledních 14 dní před odběrem jezdila obden a holky to znají taky,je to fakt těžké ti to takhle říct,kolikrát tam asi pojedeš..
Ty jo,já jsem OSVČ a už ted jsem měla 2 týdny dovolenou a kdybych měla mít zase volno,tak to nevím jak to zvládnu ![]()
No to si člověk musí rozmyslet a stanovit priority…to tak je no…
Já vím,už jsem se zařekla,že už se nenechám nervovat kvuli zákazníkům. Tak mi držte palečky ,ať mi vyjdou co vstříc s těma kontrolama. Ráďo a i ostatní přeju Vám at se to zadaří,budu na Vás myslet.
Holky, chci se ještě zeptat, nevíte, jestli teda jak se jde na OPU, tak už musí být folíky po tom pregnylu (nebo co se dává) prasklé? A co když neprasknou, oni to nějak i tak vysajou???? Jelikož mě před IUI ani po pregnylu nikdy neprasknul, tak právě proto se ptám…
ja jsme mela transfer v patek, byla jsme v praci, kdyz mi volali, abych si pro embryjka prisla a vratila jsem se do prace.. v sobotu jsme byli na navsteve, vcera jsme se vratili.. takze ja moc nelezim, ale myslim, ze je to individualni, mne rekli, abych mela klidovy rezim, tj. necvicila, ale fungovala normalne, a moc na to nemyslela, takze normalne chodim do prace.. snad to nevadi ![]()
..já jsem doma od OPU,zeptali se mě,zda mám náročnou práci,tak jsem lhala že ano,ty nervy jsem měla v práci taky a za to mi to fakt nestálo…Katharinko,doma budeš po ET na 100 procent,všechno se dozvíš,neboj..
má se jen vajíčko oddělit od tý stěny toho folíku aby ho mohli zevnitř vysát a neodtrhávali ho násilím
A k tomu snad dochází 36 hodin po tom co si to píchneš.