Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ráďo,taky přeju at to vyjde a Ripi ty jsi okousek napřed než já tak držím palečky. Já mám stále hnědé výtoky z těch prášků a nestíhám tam zavolat. Zítra musím určitě.
Moc moc děkuju
pořád si to snažím nepřipouštět, ale už mě párkrát přepadla myšlenka co budu dělat když tam // nebude ![]()
To si říkám už 2 roky,ale ted to určitě vyjde,to si musíme říkat
. Ráďo a jak dlouho se snažíte vy?
@Katharina píše:
To si říkám už 2 roky,ale ted to určitě vyjde,to si musíme říkat. Ráďo a jak dlouho se snažíte vy?
Něco přes rok…
@Radka85 píše:
Něco přes rok…
Já jsem ještě nechtěla jít na IVF,ale už jsem to vzdala.
Luci gratulace, ja bych se krve nebala pokud je test hodne pozitivni ![]()
Ja jsem dneska po OPU, bylo tam 5 foliku, 4 vajicka tak jsem zvedava kolik se jich oplodni ![]()
@kacenice píše:
Luci gratulace, ja bych se krve nebala pokud je test hodne pozitivni
Ja jsem dneska po OPU, bylo tam 5 foliku, 4 vajicka tak jsem zvedava kolik se jich oplodni
Pěkný já chci už taky
![]()
@kacenice píše:
Luci gratulace, ja bych se krve nebala pokud je test hodne pozitivni
Ja jsem dneska po OPU, bylo tam 5 foliku, 4 vajicka tak jsem zvedava kolik se jich oplodni
Super
Kdy si máš volat?
@Katharina píše:
Já jsem ještě nechtěla jít na IVF,ale už jsem to vzdala.
No u mě se našla laparkou ta endometrioza tak to bylo jasný…
@Radka85 píše:
No u mě se našla laparkou ta endometrioza tak to bylo jasný…
Tak to jo,já jsem prošla toho hodně a nenašli nic,oba jsme zdravý. Jen jsem dřív prodělávala chronické záněty.Doktorka ho půl roku neviděla až se mi to rozjelo ve velkém. 2 laparky mám za sebou,hysteroskopie,plastiku…
No,ale už konečně jsem 2 rok v pohodě,ale miminko nejde ![]()
@Katharina píše:
Tak to jo,já jsem prošla toho hodně a nenašli nic,oba jsme zdravý. Jen jsem dřív prodělávala chronické záněty.Doktorka ho půl roku neviděla až se mi to rozjelo ve velkém. 2 laparky mám za sebou,hysteroskopie,plastiku…No,ale už konečně jsem 2 rok v pohodě,ale miminko nejde
To je děs…jak řiká kamarádka…jak to má mezi nohama díru, budou s tím jenom problémy… ![]()
@kacenice píše:
@Radka - mam volat zitra v 10 rano… asi neusnu zvedavosti
Já byla taky jak na trní…Navíc mi to takhle pěkně osolili, že to nakonec vypadalo, že snad nic nezbylo…Určitě to bude dobrý ![]()
@Radka85 píše:
Já byla taky jak na trní…Navíc mi to takhle pěkně osolili, že to nakonec vypadalo, že snad nic nezbylo…Určitě to bude dobrý
no modlim se
doufam ze aspon jako loni tam budou z tech ctyr tri pekny embrya ![]()
@Radka85 píše:
To je děs…jak řiká kamarádka…jak to má mezi nohama díru, budou s tím jenom problémy…
Přesně.