1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
17.5.12 21:18
@Katharina píše:
V uterý už jdu na kontrolu.A jak se Radko cítíš a kdy budeš testovat? :)

No tak paráda. Já jsem v pohodě. V úterý mě docela dost bolelo břicho tak mi doktor zvedl Utrouš na 2-2-2. Včera jsem byla v pohdě a dnes jsem už něco málo dělala tak mě po obědě zase pobolívalo, ale jen trošku…i ted večer. Asi se moc pozoruju :-) Testovat chci příští týden středa nebo čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
17.5.12 22:08
@Radka85 píše:
No tak paráda. Já jsem v pohodě. V úterý mě docela dost bolelo břicho tak mi doktor zvedl Utrouš na 2-2-2. Včera jsem byla v pohdě a dnes jsem už něco málo dělala tak mě po obědě zase pobolívalo, ale jen trošku…i ted večer. Asi se moc pozoruju :-) Testovat chci příští týden středa nebo čtvrtek.

Tak to držím palečky,mi jsme si radeji pořídili pejska na odreagování.Jinak ta psychika to je hrůza. :twisted: Tak se si něco děj :twisted: e když tě pobolívá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.5.12 22:14
@Katharina píše:
Tak to držím palečky,mi jsme si radeji pořídili pejska na odreagování.Jinak ta psychika to je hrůza. :twisted: Tak se si něco děj :twisted: e když tě pobolívá. :D

Já tu mám věčně kamarádku která mě rozptyluje :) Ale stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
17.5.12 22:16
@Radka85 píše:
Já tu mám věčně kamarádku která mě rozptyluje :) Ale stejně :-)

Když to se každýmu říká,ale jak nemyslet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.5.12 22:21
@Katharina píše:
Když to se každýmu říká,ale jak nemyslet. :)

Přesně, ted mě to zas bere…tohle normálně v tuhle dobu nemám. Ale budem věřit že se kuřátko zavrtává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.5.12 11:37

Ahoj holky, tak mám dobré zprávy, dnes začínám taky stimulovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.5.12 14:52

@lilia81 Super :palec: A co je ten Fostimon? To jsou taky klasické injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.5.12 18:58
@Lucianka1982 píše: ..ahoj,tak nějak jako ty..vstávání v 9,test,procházka se psem,uklidit a uvařit..jinak nuda pruda.. :mavam:

moc moc gratuluji! :)a mas i nejake priznaky? ja mam obcas pocit, ze mam zaludek jak na vode a taky citim obcas takove tlaky a pichani v brisku.. tak jsme zvedava, zda se pouze moc nesleduji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.5.12 20:31

..ani ne jsem v pohodě,jen mám během dne chvilky,kdy mě bolí břicho jako když mám dostat MS.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.5.12 21:42

ahoj holky, prosim vas, bylo nektere z vas po injekci blbe? me bylo soufl a silene navaly horka a zimy????!!!! diky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
18.5.12 21:50
@lilia81 píše:
ahoj holky, prosim vas, bylo nektere z vas po injekci blbe? me bylo soufl a silene navaly horka a zimy????!!!! diky za info!

Ahojky,já jsem začala injekcí 7.5. a beru prášky. Po injekci jsem hodně špinila a bylo mi taky divně, dost i nafouklá,ale už je to v pohodě. A co ty ? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.5.12 21:59

tak ja jsem 2dc, takze ja menstruuju … je mi teda furt zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.5.12 23:22

Holky není mi nějak nejlíp a mám zvýšenou teplotu doufám, že to není nic hroznýho…že to třeba naopak souvisí s těhotenstvím…nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
19.5.12 06:32
@Lucianka1982 píše: ..ani ne jsema v pohodě,jen mám během dne chvilky,kdy mě bolí břicho jako když mám dostat MS.. :mavam:

A merite si nekdo bazAlni teplotu?ja jo,ale hodnoty jsou porad nejake nizke :( pouze kolem 36,6,tak se tim kazde rano stresuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.5.12 07:05

…zkoušela jsem to párkrát.ale byla skoro 38 a neklesá,poznáš to i bez měření,budeš mít pocit,že v okolí pánve máš sto stupňů,jako když hoříš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí