Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katharina píše:
V uterý už jdu na kontrolu.A jak se Radko cítíš a kdy budeš testovat?
No tak paráda. Já jsem v pohodě. V úterý mě docela dost bolelo břicho tak mi doktor zvedl Utrouš na 2-2-2. Včera jsem byla v pohdě a dnes jsem už něco málo dělala tak mě po obědě zase pobolívalo, ale jen trošku…i ted večer. Asi se moc pozoruju
Testovat chci příští týden středa nebo čtvrtek.
@Radka85 píše:
No tak paráda. Já jsem v pohodě. V úterý mě docela dost bolelo břicho tak mi doktor zvedl Utrouš na 2-2-2. Včera jsem byla v pohdě a dnes jsem už něco málo dělala tak mě po obědě zase pobolívalo, ale jen trošku…i ted večer. Asi se moc pozorujuTestovat chci příští týden středa nebo čtvrtek.
Tak to držím palečky,mi jsme si radeji pořídili pejska na odreagování.Jinak ta psychika to je hrůza.
Tak se si něco děj
e když tě pobolívá. ![]()
@Katharina píše:
Tak to držím palečky,mi jsme si radeji pořídili pejska na odreagování.Jinak ta psychika to je hrůza.Tak se si něco děj
e když tě pobolívá.
Já tu mám věčně kamarádku která mě rozptyluje
Ale stejně ![]()
@Radka85 píše:
Já tu mám věčně kamarádku která mě rozptylujeAle stejně
Když to se každýmu říká,ale jak nemyslet. ![]()
@Katharina píše:
Když to se každýmu říká,ale jak nemyslet.
Přesně, ted mě to zas bere…tohle normálně v tuhle dobu nemám. Ale budem věřit že se kuřátko zavrtává ![]()
Ahoj holky, tak mám dobré zprávy, dnes začínám taky stimulovat ![]()
@lilia81 Super
A co je ten Fostimon? To jsou taky klasické injekce?
@Lucianka1982 píše: ..ahoj,tak nějak jako ty..vstávání v 9,test,procházka se psem,uklidit a uvařit..jinak nuda pruda..
moc moc gratuluji!
a mas i nejake priznaky? ja mam obcas pocit, ze mam zaludek jak na vode a taky citim obcas takove tlaky a pichani v brisku.. tak jsme zvedava, zda se pouze moc nesleduji ![]()
..ani ne jsem v pohodě,jen mám během dne chvilky,kdy mě bolí břicho jako když mám dostat MS.. ![]()
ahoj holky, prosim vas, bylo nektere z vas po injekci blbe? me bylo soufl a silene navaly horka a zimy????!!!! diky za info!
@lilia81 píše:
ahoj holky, prosim vas, bylo nektere z vas po injekci blbe? me bylo soufl a silene navaly horka a zimy????!!!! diky za info!
Ahojky,já jsem začala injekcí 7.5. a beru prášky. Po injekci jsem hodně špinila a bylo mi taky divně, dost i nafouklá,ale už je to v pohodě. A co ty ? ![]()
Holky není mi nějak nejlíp a mám zvýšenou teplotu doufám, že to není nic hroznýho…že to třeba naopak souvisí s těhotenstvím…nevím…
@Lucianka1982 píše: ..ani ne jsema v pohodě,jen mám během dne chvilky,kdy mě bolí břicho jako když mám dostat MS..
A merite si nekdo bazAlni teplotu?ja jo,ale hodnoty jsou porad nejake nizke
pouze kolem 36,6,tak se tim kazde rano stresuji ![]()
…zkoušela jsem to párkrát.ale byla skoro 38 a neklesá,poznáš to i bez měření,budeš mít pocit,že v okolí pánve máš sto stupňů,jako když hoříš…