1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1018
14.5.12 18:10

Ahoj můžu se k vám přidat? Přečetla jsem vaší celou diskuzi.To je krása vy už máte zavedeno nebo pícháte jehličky. Já jsem na začátku. Můj krátky popis.Snžíme se 2 roky,byla jsem 2 krát na IUI a nic.Jinak jsme s manželem uplně v pořádkua nic. Ted tedy začínám brát po ms Prednison.A 17 den po ms mám odběr krve a ultrazvuk. Můžete mi poradit, jak to bude dál a po jakých dnech se chodí na kontroli a jak často? Děkuju moc za vaše rady.A proč mám odběr krve a ultrazvuk až 17 den? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.12 18:19

Ahojky,vítej!
Po jakých dnech na kontroly ti stanový doktor i podle délky cyklu atd…Počítej, že ted budeš roztahovat nohy pořád. Oběr krve i ultrazvuk je okolo ovulace aby zjistili zestli máš dobrej hormnální profil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.5.12 18:21

@Katharina Mě bral krev po dobrání Synarelu jestli hodnota estradiolu je taková jak má být a dneškem začínám píchat. Hold, každý lékař si ten protokol udělá po svém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
14.5.12 18:54

Děkuju Radko a kačko,taky jsem si to mylsela.Takže píchat začnu až dostanu ms a kontroly kolem cca12 dne nebo dřív? Mám cyklus po 28 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
14.5.12 18:58

..ahoj,to uvidíš sama jak si doktor řekne,víš,je to u každého různé..ale neboj,oni si to pohlídají..kampak chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.12 18:59

To ti fakt vždycky řeknou kdy máš přijít příště…Když stimuluješ lítáš tam skoro furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.5.12 18:59

Tak já mám první jehličku v sobě :dance: Já jsem si to namíchala a Jirka pichnul. Celý ten proces měl max. 5 minut :mrgreen: Je to šikulka :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.12 19:02

Ahoj Katharino :-) A taky podle toho, jaký budeš mít protokol :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
14.5.12 19:02

..tak vidíš,že to nic nebylo..mě manžel sice nepíchal injekce,zato teď si to užívá,když mi zavádí Utrogestan.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.5.12 19:03
@Lucianka1982 píše: ..tak vidíš,že to nic nebylo..mě manžel sice nepíchal injekce,zato teď si to užívá,když mi zavádí Utrogestan.. :mavam:
:lol: :lol: :lol: Tak ten jsem si vždycky zaváděla sama :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.12 19:04

No supér :-) U nás to taky píchal manžel a doktor řikal že musí manžel hodně píchat když chce miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
@Radka85 píše:
No supér :-) U nás to taky píchal manžel a doktor řikal že musí manžel hodně píchat když chce miminko :D
:lol: Taky pravda :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018

Kačí,ty jo ty jsi dobrá toho píchání se bojím.Ale dám to. Já chodím do Českých Budějovic. Ale vůbec nevím, jak to zvládnu s prací, až tam budu jezdit,tak právě zkoumám jak často tam pojedu a hlavně v kolik mi řeknou,snad se půjde s nima domluvit jen ráno co nejdřív. Jinak mám průšvih a už ted mám stres jak to vymyslet.Kolikrát jste tam tak byli,vím že to má každá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
14.5.12 19:05

..já bych to zvládla,neboj..on si chce aspoň sáhnout,když nic jiného teď nemůže,chlípník.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
14.5.12 19:05
@Radka85 píše:
No supér :-) U nás to taky píchal manžel a doktor řikal že musí manžel hodně píchat když chce miminko :D
:D :D :D Přesně,ať maj pocit že pro to něco udělali :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital