Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj můžu se k vám přidat? Přečetla jsem vaší celou diskuzi.To je krása vy už máte zavedeno nebo pícháte jehličky. Já jsem na začátku. Můj krátky popis.Snžíme se 2 roky,byla jsem 2 krát na IUI a nic.Jinak jsme s manželem uplně v pořádkua nic. Ted tedy začínám brát po ms Prednison.A 17 den po ms mám odběr krve a ultrazvuk. Můžete mi poradit, jak to bude dál a po jakých dnech se chodí na kontroli a jak často? Děkuju moc za vaše rady.A proč mám odběr krve a ultrazvuk až 17 den? ![]()
Ahojky,vítej!
Po jakých dnech na kontroly ti stanový doktor i podle délky cyklu atd…Počítej, že ted budeš roztahovat nohy pořád. Oběr krve i ultrazvuk je okolo ovulace aby zjistili zestli máš dobrej hormnální profil ![]()
@Katharina Mě bral krev po dobrání Synarelu jestli hodnota estradiolu je taková jak má být a dneškem začínám píchat. Hold, každý lékař si ten protokol udělá po svém ![]()
Děkuju Radko a kačko,taky jsem si to mylsela.Takže píchat začnu až dostanu ms a kontroly kolem cca12 dne nebo dřív? Mám cyklus po 28 dnech.
..ahoj,to uvidíš sama jak si doktor řekne,víš,je to u každého různé..ale neboj,oni si to pohlídají..kampak chodíš?
To ti fakt vždycky řeknou kdy máš přijít příště…Když stimuluješ lítáš tam skoro furt.
Tak já mám první jehličku v sobě
Já jsem si to namíchala a Jirka pichnul. Celý ten proces měl max. 5 minut
Je to šikulka
![]()
..tak vidíš,že to nic nebylo..mě manžel sice nepíchal injekce,zato teď si to užívá,když mi zavádí Utrogestan.. ![]()
@Lucianka1982 píše: ..tak vidíš,že to nic nebylo..mě manžel sice nepíchal injekce,zato teď si to užívá,když mi zavádí Utrogestan..
No supér
U nás to taky píchal manžel a doktor řikal že musí manžel hodně píchat když chce miminko ![]()
@Radka85 píše:
No supérU nás to taky píchal manžel a doktor řikal že musí manžel hodně píchat když chce miminko
Kačí,ty jo ty jsi dobrá toho píchání se bojím.Ale dám to. Já chodím do Českých Budějovic. Ale vůbec nevím, jak to zvládnu s prací, až tam budu jezdit,tak právě zkoumám jak často tam pojedu a hlavně v kolik mi řeknou,snad se půjde s nima domluvit jen ráno co nejdřív. Jinak mám průšvih a už ted mám stres jak to vymyslet.Kolikrát jste tam tak byli,vím že to má každá jinak.
..já bych to zvládla,neboj..on si chce aspoň sáhnout,když nic jiného teď nemůže,chlípník.. ![]()
@Radka85 píše:
No supérU nás to taky píchal manžel a doktor řikal že musí manžel hodně píchat když chce miminko