Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Njn, tak musím věřit, že ty další v nejbližší době potřebovat nebudu ![]()
Radko, tak to mne mrzi.Ale nehazej jeste flintu do zita, mozna se dozvis, ze je vsetko ok a je jeste neco na mrazeni. Ja idem dnes taky pro to nase slunicko, ale je jenom po 3 denni kultivaci, moc se to podoba na predchozi pokus, ktory nedopadl, ta to snad ted bude lepsi. Hoci musim priznat, ze mne chyta z toho depka, ale to se urco zlepsi, kdyz uvidim dneska na monitoru nase slunicko. Tak holky drzte se. ![]()
Uvidíme, modlím se at je alespon to jedno hodně kvalitní…no my právě kultivovali 5 dní aby se to vyselektovalo, ale vyselektovalo se to asi víc než jsem čekala…ty blastocysty prostě mražej jen ty superdobrý :-/
Taky držím pace a věřmě, že se nám to podaří
![]()
holky moje, strašně moc vám chci poděkovat za podporu neuvěříte co se mi stalo. Ráno mi volali z CAR že bohužel zbyly už jen 2 embroušci a jak se prý cítím, jestli nechci ten ET risknout…no holky šoky po ránu
tak říkám že ležim s OHSS v nem. a oni že pokud je mi líp tak se na mě Dr. mrkne a zhodnotí to jestli je to rizikový nebo ne, oni mi totiž řekli, že ty 2 jsou sice kvalitní ale jen na okamžitej přenos, že zmrazení a rozmrrazení by nedaly tak at se rozhodnu jestli do toho přecejen nepůjdu. Holky neumíte si předtavit co sem zažívala, 1000 telefonátů, 1000 názorů, někdo pro a jinej proti, každopádně takže abych to zkrátila mám bobíky u sebe
a jsem zase zpátky v nem. kde mě hlídají aby se to nezhoršilo, nemůžu tomu uvěřit prostě nemůžu, včera jsem věděla že se prostě nic konat nebude, už sem se s tím smířila a ted je mám u sebe…mazec nedokážu vůbec popsat ty pocity ale vy mi rozumíte
holky všem vám strašně moc fandím a myslím na vás a když vám bude nejhůř vzpomeňte si na mě a řekněte si že zázraky se přecejen dějí
![]()
Jééé Miči, tak to je supr zprávička, tak ať se bobiškům u tebe líbí a hlavně se poper a ať se co nejdříve uzdravíš
![]()
@Miči84 Mooooooooc držím palečky
Hlavně odpočívej a žádný stres
Držím pěsti ![]()
@Miči84 Hrozně moc držím palečky,aby bobišci se chytly jen ta radost!!!!
![]()
Mici velka gratulace, uvidis tym, ze si si presla tolkymi komplikaciami to vyjde na poprve.
Inak ja som si dnes taky byla pro broucka, prej velmi kvalitni embryo s uz zacatou kompaktaci, co je 3 dny od odberu parada. Takze dneska sme boli na ETu 3 Mici, Radka a ja, tak som zvedava ako dopadneme. A mozme spolu testovat, kedy sa na to holky chystate?
…to je dobrá zpráva,hlavně se uklidni a mysli na něco pozitivního,nebo si vezmi hodně těžké křížovky,ať přepneš mozek na něco jiného,je to potřeba..a uvidíš,že až půjdeš domu,tak s dálnicí na testu a dvojčátkama v břiše..nedali by ti je tam,kdyby to to tělo nezvládlo,oni vědí co dělají.. ![]()
Kaczule, neměj, je to opravdu v pohodě. Já byla v neděli na té kontrole, zatím tam mám 8 folíků od 7-11 mm, zítra jdu na KO zase, doufám, že už budou větší (zvýšili mi dávku) a že se třebas objeví ještě nějaký další.....
Tak nejprve velká gratulace! To je opravdu výborný a věřím že se vše od ted v lepší obrátí!
Jinak já jsem teď dorazila z ET. Mám jednu pěknou blastocystu a už se mi tam doufám zavrtává. Snad jsem jí nevytřepala cestou z Prahy.
Jinak mě ráno zbytečně vystrašili…máme pořád stejnej počet..ted teda v laborce 6, ale ještě nedosáhly stádia blastocysty což by měly některé do zítřka…takže až pak mrazíme a platíme. Embryoložka řikala, že dvě si myslí že tam určo budou. To se dozvím zítra ráno.
Testovat mám podle papárů až 30.5., ale vidím to za 10 dní že to zkusím
Dýl to nevydržím ![]()