1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
14.5.12 08:19

Njn, tak musím věřit, že ty další v nejbližší době potřebovat nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.5.12 08:48

Radko, tak to mne mrzi.Ale nehazej jeste flintu do zita, mozna se dozvis, ze je vsetko ok a je jeste neco na mrazeni. Ja idem dnes taky pro to nase slunicko, ale je jenom po 3 denni kultivaci, moc se to podoba na predchozi pokus, ktory nedopadl, ta to snad ted bude lepsi. Hoci musim priznat, ze mne chyta z toho depka, ale to se urco zlepsi, kdyz uvidim dneska na monitoru nase slunicko. Tak holky drzte se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.12 08:51

Uvidíme, modlím se at je alespon to jedno hodně kvalitní…no my právě kultivovali 5 dní aby se to vyselektovalo, ale vyselektovalo se to asi víc než jsem čekala…ty blastocysty prostě mražej jen ty superdobrý :-/
Taky držím pace a věřmě, že se nám to podaří :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.12 08:53

Já taky moc moc držím palečky, ať se to zadaří :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
14.5.12 15:18

holky moje, strašně moc vám chci poděkovat za podporu neuvěříte co se mi stalo. Ráno mi volali z CAR že bohužel zbyly už jen 2 embroušci a jak se prý cítím, jestli nechci ten ET risknout…no holky šoky po ránu 8o tak říkám že ležim s OHSS v nem. a oni že pokud je mi líp tak se na mě Dr. mrkne a zhodnotí to jestli je to rizikový nebo ne, oni mi totiž řekli, že ty 2 jsou sice kvalitní ale jen na okamžitej přenos, že zmrazení a rozmrrazení by nedaly tak at se rozhodnu jestli do toho přecejen nepůjdu. Holky neumíte si předtavit co sem zažívala, 1000 telefonátů, 1000 názorů, někdo pro a jinej proti, každopádně takže abych to zkrátila mám bobíky u sebe :roll: a jsem zase zpátky v nem. kde mě hlídají aby se to nezhoršilo, nemůžu tomu uvěřit prostě nemůžu, včera jsem věděla že se prostě nic konat nebude, už sem se s tím smířila a ted je mám u sebe…mazec nedokážu vůbec popsat ty pocity ale vy mi rozumíte :srdce: holky všem vám strašně moc fandím a myslím na vás a když vám bude nejhůř vzpomeňte si na mě a řekněte si že zázraky se přecejen dějí :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.12 15:33

Jééé Miči, tak to je supr zprávička, tak ať se bobiškům u tebe líbí a hlavně se poper a ať se co nejdříve uzdravíš :-)))) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.5.12 15:34

@Miči84 Mooooooooc držím palečky :hug: Hlavně odpočívej a žádný stres :palec: :hug: :potlesk: Držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
14.5.12 15:36

@Miči84 Hrozně moc držím palečky,aby bobišci se chytly jen ta radost!!!!
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.5.12 15:45

Mici velka gratulace, uvidis tym, ze si si presla tolkymi komplikaciami to vyjde na poprve.
Inak ja som si dnes taky byla pro broucka, prej velmi kvalitni embryo s uz zacatou kompaktaci, co je 3 dny od odberu parada. Takze dneska sme boli na ETu 3 Mici, Radka a ja, tak som zvedava ako dopadneme. A mozme spolu testovat, kedy sa na to holky chystate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
14.5.12 16:00

miči84

…to je dobrá zpráva,hlavně se uklidni a mysli na něco pozitivního,nebo si vezmi hodně těžké křížovky,ať přepneš mozek na něco jiného,je to potřeba..a uvidíš,že až půjdeš domu,tak s dálnicí na testu a dvojčátkama v břiše..nedali by ti je tam,kdyby to to tělo nezvládlo,oni vědí co dělají.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.12 16:48

Holky přeji všem, ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.5.12 16:56

Já dneska začínám s injekcema a už teď mám z toho strach :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.5.12 17:47

Kaczule, neměj, je to opravdu v pohodě. Já byla v neděli na té kontrole, zatím tam mám 8 folíků od 7-11 mm, zítra jdu na KO zase, doufám, že už budou větší (zvýšili mi dávku) a že se třebas objeví ještě nějaký další.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.5.12 17:47

@riperka Držím moc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.12 17:53

Tak nejprve velká gratulace! To je opravdu výborný a věřím že se vše od ted v lepší obrátí!
Jinak já jsem teď dorazila z ET. Mám jednu pěknou blastocystu a už se mi tam doufám zavrtává. Snad jsem jí nevytřepala cestou z Prahy.
Jinak mě ráno zbytečně vystrašili…máme pořád stejnej počet..ted teda v laborce 6, ale ještě nedosáhly stádia blastocysty což by měly některé do zítřka…takže až pak mrazíme a platíme. Embryoložka řikala, že dvě si myslí že tam určo budou. To se dozvím zítra ráno.
Testovat mám podle papárů až 30.5., ale vidím to za 10 dní že to zkusím :-) Dýl to nevydržím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí