1. IVF květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1381
10.5.12 19:46

@Miči84
Ty jo, berunko, držím moc palečky!!! Upe se bojím té punkce, po té co čtu o Tobě :-( ty jo, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
10.5.12 20:14
@kaczule1 píše:
@KačkaM Večer pisnu, co budu mít na sobě ;)

Kačko,ještě mě napadlo,kdybys pak měla čas, můžem samy skáknout někam sednout na chvíli…pokud bys chtěla, já budu mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.5.12 20:15

@KačkaM Vidím to, že budu mít rifle a černé tričko :nevim: a černou kabelku s modrou pumou, tak se ke mně klidně přihlaš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.5.12 20:16
@KačkaM píše:
Kačko,ještě mě napadlo,kdybys pak měla čas, můžem samy skáknout někam sednout na chvíli…pokud bys chtěla, já budu mít čas.

Já bohužel spěchám do práce, tak snad jindy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
10.5.12 20:34

@kaczule1 Dobře, jasnačka, budu pamatovat :-) My tam budeme cca 8:40h. :-) Objednaní jsme na 9:15 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.5.12 20:35

@KačkaM OK :palec: Já tam mám být v 8:30, tak uvidím jak to stihnu, ale asi tam taky budu dřív, tak jsem zvědavá jak dlouho tam budu čekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
10.5.12 20:47
@Radka85 píše:
Ahoj holky,
tak jak je po odběrech? Já v pohodě :-) Takže dneska ještě budu pracovat o víkendu velký úklid abych pak s kuřátkem mohla hajat…Škoda, že si člověk může volat jak jsou na tom až za 2 dny…už jsem zvědavá :-)

ja jsem taky v pohode..jiz jsem byla v praci.. jinak mne taky volali dnes rano a mame tam 4, uvidime, kolik jich zbyde zitra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
10.5.12 20:57
@Miči84 píše:
ahoj berušky, tak se hlásím, no dnešek jsem strávila na kapačkách, v noci jsem mylslela, že umřu, no a zítra hned ráno znovu na kapačky. Břicho mě bolí strašně holky takovou bolest jsem ještě za celý svůj život nezažila, dostala sem nějaké léky ale moc nezabírají…prý se mi rozjíždí hyperstimulák, takže mě musejí hlídat a pomáhat mi kapačkama. Musela sem si vzít v práci volno ,protože nemůžu vůbec chodit je to hrozný :,( jinak dnes mi volala embryoložka a říkala že máme krásných 5 oplodněných vajíček a když se zlepšim tak v PO bude ET, takmi prosím držte palečky at to pomine :srdce: :srdce:

Jezis, to je hrozne :( snad se ti to brzo zlepsi… psala si, ze ti odebrali 16 vajicek? z nich je 5 nyni hezkych, jo? my jsme rano meli jeste 4, tak jsem zvedava, jaky bude stav zitra rano :( Zacinam se bat, aby vubec neco zbylo..
drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.5.12 09:14

Nebojte holky, já jsem prý výjimka, tohle se opravdu stane 1 z 1000 no aholt černejpetr padnul na mě :-
vy budete v pohodě. Já si ležím v CARu na kapackach a sestřičky se o mě krasne staraji. Jinak už máme taky jen
4 embrya. Jedno se bohužel přestalo vyvíjet. Holky jsou to nervy aby aspoň jedno bylo OK. Všem držím palacký :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.5.12 09:23

Ahoj holky…moc vám všem držím palce! Já si tam dnes volala a po 2 dnech je jich 7 z 8 :-) Mám radost…Pro kuřátko si jedu v neděli na Den matek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.5.12 11:03

Ahoj holky, tak přeji, ať Vám to všem vyjde :-)))) Já jedu na KO v neděli do Olomouce, tak uvidíme, jak to bude vypadat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.5.12 12:20

ahojky, tak ja mam dnes po odbere a opat mam 5 vajicok, tak som zvedava, co mi zajtra povedia. Budem dufat, ze z nich bude viac embryek ako minule (len jedine). tak drzte palce holky.Som z toho trosku sklamana, kedze sme zvysovali stimulku, aby tentokrat bolo oocytov viac. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
11.5.12 13:04

Hojte děvčátka, tak já po 8 dnech injekcí Menopuru mám folikulky jen 7mm, a to mi ani neřekl počet, takže mám z toho strach :( Zase musím být něco „extra“, fakt :nevim: Prý v mém věku je to docela pomalá reakce na léky. Přitom před tím jsem ovulovala OK :think: Myslela jsem,že v PO už bude punkce, a bude teprve kontrola :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.5.12 16:06

Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře, domluvili jsme se na Menopuru, tak snad to nějak zvládnem. Už teď mě omývá pot :? Krev je taky OK, tak můžu začít píchat :palec: :dance: Budu ale až od pondělí, jelikož mi ještě neskončila ms, ale za to jsem vlastně ráda, jelikož tenhle víkend máme tak ulítaný, že nevím, jestli bychom se trefili s pícháním ve stejný čas. A k tomu ještě u nás spí v sobotu sestra a ta neví, že jdem do IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
11.5.12 21:08

Ahojky holky, tak jsem dnes po transferu a jsem z toho dost zmatena. Pri 3.IVF+ICSI jsem z 8 vajicek mela jen 6 zralych a z toho se do druhyho dne oplodnily jen 2. Takze jsem vcera vecer prorvala a trnula, zda do transferu zbydou aspon ty dve. Nakonec mi zavedli jedno ctyr- a jedno sedmibunecne (to je nejakej rychlik po 48 hodinach), takze jsou ted v mym brisku a ja se modlim. Uz jsem fakt z toho psychicky vyrizena. A to jsem si dala 9 mesicu po 2. negativnim IVF+ICSI pauzu, stejne to moc nepomohlo. Nemuzu se na nic soustredit, nechce se mi uklizet, nechce se mi nic. A jak vy? Myslim na vas a drzim ty stastne palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí