Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já byla na screeningu 2016. Fotky jsem dostala 2. Manžel byl se mnou. Platila jsem 1000,– (zpětně lze žádat u zdravotní pojišťovny, ať to proplatí). Snad nekecám, už si to moc nepamatuju ![]()
Taky se tam chystám, tak jsem zvědavá..
@Myšové mizerní zkusili už odhadnout pohlaví? ![]()
@Myšové mizerní Děkuji za odpověď
musela sis o fotky říct?
zakladatelka
Myslím, že nemusela. Možná, že se doktorka jen tak pro formu zeptala, jestli chceme fotky. Já už vážně nevím
Malá byla jen trochu nefotogenická. Zkus najít jejich stránky, jestli tam něco nepíší. Mně tehdy dala gynekoložka letáček.
Pohlavínnám řekli až na druhém. Já se tedy o to aktivně nezajímala.
Ahoj byla jsem před 6 týdny platila jsem 1000kč, přítel byl semnou a dostaly jsme 3 fotky
DVD nám teda nedaly ale je pravda že jsme si neřekly protože by jsme chtěly až z 2 screeningu. A pohlaví nám doktor na požádání řekl ale taky řekl že to ještě v tom 13tt není 100%. Jo a ještě nám nakonec pojišťovna peníze proplatila zpět, mám VZP.
Ahoj. Já byla na screeningu 6.8. o DVD jsem si řekla (psali to v čekárně), nicméně paní doktorka mi řekla, že v 1. trimestru to nahrávají, prý až na druhém screeningu. Pohlaví by mi paní doktorka řekla kdyby prcek spolupracoval, ale i přes snahu paní doktorky nám ukázal akorat zada a hlavičku z profilu. Dostala jsem 4 fotografie a říkat jsem si o ně nemusela. Na screeningu jsem byla sama, ale myslím si, že tě tam s doprovodem pustí. ![]()
Užij si to, je to super. ![]()
Ahoj.Já mám ted za sebou už druhý screening…První byl ve 12tt řekli mi pohlaví,nafasovala jsem fotku a dala 1450kč 1000kč mi vrátila pojištovna.Partner byl se mnou.Druhý 22tt dvd,fotka,potvrzení pohlaví a 1200kč bez příspěvku od pojištovny.Partner byl se mnou.Děláno v Brně na veveří
@Deniszja @Noelani A řekli vám výsledky hned nebo se na něco čeká? A na tu pojišťovnu mám jít dopředu pro nějaký papír nebo zpětně s účtenkou? Děkuji za info.
@bosackamb Řekli mi že v týdnu zavolají kdyby bylo něco špatně, kdyby ne posílají gynekologovi. Pak když jsem šla do poradny tak mi řekl doktor že je vše v pořádku. Dají ti jen nějakou předběžnou zprávu a potvrzení o zaplacení a s tím pak jdi na pojišťovnu. Někde ale dávají výsledky hned ve Varech nejspíš ne…
To je stejně dobytkárna první kategorie. Za jedno kliknutí myši si říct 1000Kč. Ať jdou lékaři do .....
@TMana píše:
To je stejně dobytkárna první kategorie. Za jedno kliknutí myši si říct 1000Kč. Ať jdou lékaři do .....
Tak cena není malá ale zase jsou v tom i fotky berou krev takže i rozbor a hlavně ten 3D utz nebude levný.A za první vrací pojišťovna.
Pojišťovna to proplácí, VZP celou částku, já mám Ministerstva vnitra a proplatili mi jen půlku. Záleží na pojišťovně.
Ahoj holky

Našla jsem tu podobné téma, ale už starší.. zajímalo by mě jak je to aktuálně
v září jsem objednaná na 1. screening do Karlových Varů. Máte některá aktuální zkušenosti? Četla jsem, že v ceně je i fotografie.. někde píší, že i DVD? musím si o to vše dopředu říct? a může semnou přítel?
Omlouvám se jestli jsou mé otázky nějak hloupé, ale je to vše pro mě poprvé a nevím co mám čekat
Anonym proto, že rodina a kamarádi zatím o ničem neví. Vše chceme oznámit až bude po konci 3. měsíce
Moc děkuji za odpovědi