1. trimestr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4496
17.4.21 13:52
@Yorkmut píše:
Proc kazda? Ja treba ne.

Já taky ne ;) proto se ptám, jak na to přišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
17.4.21 13:54
@darekp píše:
Já taky ne ;) proto se ptám, jak na to přišla..

Asi s nama statistika nepocitala :D.

• Citovat
  • Upravit
4072
17.4.21 15:21
@VitaminC píše:
@darekp Statistika.
:lol: Tak to moooc prosim o zdroj. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
17.4.21 15:54

1. Příznaky nemá smysl sledovat. Já jsem celou dobu bez výraznějších příznaků, vše ok, 30.týden. Kamarádka od začátku příznaky a srdíčko se neobjevilo a šla na revizi :nevim:
2. Já šla poprvé k doktorovi 5+3 a neviděl nic, prý MOŽNÁ dutinku. O týden později 6+3 žloutkový váček. Pak jsem šla až za dva týdny 8+3 a už bylo srdíčko. A nakonec se ukázalo, že oproti MS je těhotenství mladší o týden. Reálně jsem tam teda poprvé byla přiiiiiiiliš brzy. Podle MS jsem teď 30+4, podle UTZ 29+4.

Zas na druhou stranu, v tom začátku se to mění hrozně rychle ze dne na den. Pokud tak doktor v pondělí uvidí jakýkoliv vývoj, je to asi na dobré cestě a čekala bych. Pokud bude po několika dnech situace úplně totožná, asi to nedopadne. Ale týden dva počkat můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
17.4.21 17:30

@Villanelle Treba tohle… na tohle tema je prehrsel clanku vsude.
Akorat ne kazda zena testuje tyden pred menses a netvrdi o sobe uz tak casne, ze je tehotna. V dobach nasich babicek, se o zenach rikalo, ze jsou „v nadeji“. Nikoliv tehotne nebo v jinem stavu.
Proste a jasne, mas tyden zpozdeni, plod odejde s krvi a ty si toho ani nevsimnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
17.4.21 17:46
@VitaminC píše:
@Villanelle Treba tohle… na tohle tema je prehrsel clanku vsude.
Akorat ne kazda zena testuje tyden pred menses a netvrdi o sobe uz tak casne, ze je tehotna. V dobach nasich babicek, se o zenach rikalo, ze jsou „v nadeji“. Nikoliv tehotne nebo v jinem stavu.
Proste a jasne, mas tyden zpozdeni, plod odejde s krvi a ty si toho ani nevsimnes.

To ale porad neznamena, ze kazda za zivot prodela zamlkle tehotenstvi. A tyden zpozdena ms, pokud je to z duvodu tehotenstvi, je spise biochemicke tehotenstvi nez zamlkle. A ani to nemusi prodelat kazda.

• Citovat
  • Upravit
6794
17.4.21 17:48

@Yorkmut Statistika neznamena, ze to realne prodela kazda zena, ale ze toho je tolik jako by to prodelala kazda. Tzn. moje segra „potratila“ sestkrat. Ja si osobne myslim, ze jednou - ctrnact dnu zpozdeni, duch na testu, druhy den krvaceni.
To mas sedm. A jsme dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
17.4.21 17:51
@VitaminC píše:
@Yorkmut Statistika neznamena, ze to realne prodela kazda zena, ale ze toho je tolik jako by to prodelala kazda. Tzn. moje segra „potratila“ sestkrat. Ja si osobne myslim, ze jednou - ctrnact dnu zpozdeni, duch na testu, druhy den krvaceni.
To mas sedm. A jsme dve.

Pak nepis, ze kazda zena prodela zamlkle tehotenstvi. Proste neprodela. To, ze je tolik zamlklych a vyjde to tedy prumerem na kazdou (dle tebe), neznamena, ze si tim projde kazda.
Edit. : A stejne bych tu statistiku, ktera tohle tvrdi, chtelavidet. Prehrsel clanku apod. Vetsinou informuje, ze kazde treti-ctvrte tehotenstvi konci potratem.

• Citovat
  • Upravit
6794
17.4.21 17:56

@Yorkmut Nejde mi to vlozit. Ano, mela jsem napsat, ze si tim statisticky projde kazda zena. To, pro tebe, klicove slovo jsem pripsala az v dalsim prispevku.
Edit: To, co ty nazyvas biochemickym, muze byt prave to zamlkle. Zakladatelka je v patym tydnu, to je realne tyden zpozdeni. Kdyby kolem toho nedelala drama a normalne pockala, co bude, nemusela by tu ted plasit. A ubylo by denne dvou pitomych diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí