Poradna duly
Jana Čurdová
@kalitka Ahoj, gratulujem
Asi by som zosalela cakat do 30.11
Ale pokiaľ nemáš problémy, aspoň budeš vedieť rovno že je všetko ok. Lebo teraz by asi okrem vaku ešte nič nebolo vidno, možno ani vak.
Inak ja som to začala tušiť tiež týždeň pred MS, lebo behom týždňa som schudla 4kg bez diéty, a to bol u mňa príznak aj v predchádzajúcich tehotenstvách. Ale som si to nejak nepripučťala. Potom v piatok som si bola vybrať v lekárni medrol - mala som brať pred KET a tam ma napadlo reku ze kúpim si aj tehu test javascript:; a doma ze skusim…a hned vyleteli //, to bolo dva dni pred MS…clearblue mi potom rovno ukazal 2-3 a o 7 dní som zopakovala a 3+. Tak dufam ze to je dobre znamenie ![]()
@kalitka ahoj jsme podobne 4+5 taky jsem to poznala uz pred ms, bolelo me v krizu jak cert mam delohu dozadu.. od vcerejska trpim na bolest hlavy na prave strane
prsa me moc neboli. @Kathaa Nebude lepsi nez clearblue zajit na krev jako samoplatce? ![]()
@Denniska22 No to by bylo přesnější. Ale když já na tenhle postup nejsem. Prostě budu odpočítávat dny do ultrazvuku, no
. Aspoň se mám na co těšit
.
@vrrtulka piju hodně vodu s citrónem. Dva dn, jsem špinila a co ji piju tak nic. Magnesko taky ale ne tolik
@Mona188 tak snad je vse v poradku, alw spineni je pry normalni
Ahoj holky. Na začátku října jsem prodělala samovolný potrat bez revize. Od 13.10 se snažíme znovu a 5.11 jsem našla na několika testech ducha 😍 dnes ráno už je čárna silná, tak snad se to povedlo. Jinak nevím jaký jsem týden, protože to zkouším ob den po potratu a ms ani nestihla dorazit. Počítám tak 2-3 týden od oplodneni. Takže bych k vám zapadla podle kalkulačky. Zítra si budu volat na gyndu, tak snad mě neobjedná na konci listopadu 😀
Jinak jsem zatím anonym, jelikož ně tady možná někdo zná, tak to chci pak oznámit ofiko po kontrole a nechci nic zakriknout 🖤 pak se vam ukazeme
Jinak první fotka je ve čtvrtek a dnes je jeden test na te druhe ( test nahore )
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Na začátku října jsem prodělala samovolný potrat bez revize. Od 13.10 se snažíme znovu a 5.11 jsem našla na několika testech ducha 😍 dnes ráno už je čárna silná, tak snad se to povedlo. Jinak nevím jaký jsem týden, protože to zkouším ob den po potratu a ms ani nestihla dorazit. Počítám tak 2-3 týden od oplodneni. Takže bych k vám zapadla podle kalkulačky. Zítra si budu volat na gyndu, tak snad mě neobjedná na konci listopadu 😀
Jinak jsem zatím anonym, jelikož ně tady možná někdo zná, tak to chci pak oznámit ofiko po kontrole a nechci nic zakriknout 🖤 pak se vam ukazeme
Jinak první fotka je ve čtvrtek a dnes je jeden test na te druhe ( test nahore )
Ahoj, gratulhji. Vypada to dobre. Taky sem na zacatku rijna potratila a ted to vypada dobre
@vrrtulka tak snad nam to dopadne 😍
Ja potratila skrz tetanovku, šla jsem 30.9 na ni a nevedela jsem ze jsem tehotna, na druhy den jsem zjistila ze jsem tehu a dalsi den uz krvaceni. Tak snad ted tomu nic nebrani
Zdravím všechny… Dotaz píchá vás v podbřišku. Od včerejška mě občas píchne. Na to, že jsem byla předtím dvakrát těhotná, tak to neznám, nebo si to nepamatuju, taky už je to skoro 12 let od druhého syna. Za to si pamatuju těhotenské nevolnosti u obou, ty zatím nemám a doufám, že ani nebudou. To píchání v děloze mě překvapuje. Nevím jestli plašit nebo ne.
@Anonymní píše:
@vrrtulka tak snad nam to dopadne 😍
Ja potratila skrz tetanovku, šla jsem 30.9 na ni a nevedela jsem ze jsem tehotna, na druhy den jsem zjistila ze jsem tehu a dalsi den uz krvaceni. Tak snad ted tomu nic nebrani
No tak ted to bude v poradku ![]()
@dlouha ahojky, mě píchalo v podbřišku zhruba od ovulace pomalu až do teď. Teď už teda jen občas ale přece. Dr mi říkal, že je to prý na začátku normální. Takže pokud vyloženě není velká bolest, tak neboj. Já to zaky u prvního syna neměla. Díky tomu jsem ted zak nějak tušila, že se asi zadařilo, že bylo něco jinak
a těhotenské nevolnosti si taky moc dobře pamatuji, problila jsem první 4 měsíce vkuse
takže taky se modlím ať je to teď lepší ![]()