Poradna duly
Jana Čurdová
@Denniska22 mám to stejně
přestala jsem zase kouřit a chlap mi nemůže dát ani pusu po cigáru jak mi to vadí ![]()
@Denniska22 úžasné bolo vidieť ako sa to tam mrvi (srdiečko) aj keď fotka je len machulka
@vrrtulka vyzerá to tak ze som mala ovulaciu na 15.nie na 13.den (inak mávam silné bolesti a ovu 12-13dc, teraz som len jemne niečo citila na 15.dc)… takže podla ms 6+2.
@ruzova_marry no to je krasa to jsi o tyden dal nez ja
snad to takhle bude pokracovat i nadale
same dobre zpravy
krasnej “flicek”
kdy mas dalsi kontrolu
@ruzova_marry to je bozi. Ja budu zitra 6+1 podle ms, tak sem zvedava jak dopadnu ja
@Denniska22 dúfam a modlím sa❤️️🙏v júli su pôrodnice naše 😁 od nas chodia dosť do Vsetina, pochvaľujú si…ešte je to strasne zavčasu ale asi pôjdem rodiť tam 🙂 ďalšiu az o mesiac 🤷 @vrrtulka zajtra čakáme tvoju foto ❤️️
@ruzova_marry Tak to je velké mimi
. Já dnes byla také na kontrole, dle MS 5+4 TT. Byl vidět gestační váček, který má 16mm. Za dva týdny opět na kontrolu. Byla jsem i na krvi a měla jsem si kolem 12-13h zavolat na výsledky. Akorát jsem usnula a vzpomněla jsem si až 13,30 a to už to nikdo nezvedá. Tak zítra. ![]()
Jsem ráda, že jsem ho viděla, protože mě zatím žádné obtíže netrápí. Až už jsem začala pochybovat, zda jsem vůbec těhotná
. Tedy asi se mi zlepšuje čich. Včera jsem půl dne chodila, co nám to doma smrdí a až kolem oběda jsem zjistila, že to je můj deodorant, který používám hrozně dlouho a měla jsem ho ráda
. Tak musím používat teď jiný. To mi přišlo docela zajímavé
.
Jinak holky, u prvního těhu jsem Angelsound měla, ale nebylo vůbec nic slyšet. Tak jsem ho pak zas prodala. Za mě zbytečnost
. Ale uvažuji o pořízení rolničky na bříško (Mummy Bell). Ale až později, až bude mimi větší.
@ruzova_marry jéé
to je skvělý
úplně ti závidím, já jdu až příští středu a začínám být už slušně nervózní
Ahoooj, přidávám se do diskuze. Dneska první kontrola 6+4 a je tam. Malý drobeček. Prý je vše v pořádku a na další kontrolu jdu za 2 týdny
Doktorka mi ukázala drobečka na UZ, jak se tam hýbe a vytiskla mi i fotku pro manžela.
Pořád tomu nemůžu uvěřit, že tam fakt je. ![]()
@Mona188 to uz je len 5 nocí, to dás
ja teraz az 28
@KatMull neboj, oni tie obtiaže prídu
a mozno ani nie
to je velkost vaku na 5+4 akurat
nabuduce uz bude o dusu tlct srdiecko ![]()
@ruzova_marry no snad to uteče
ja jsem zvědavá v jakém tt bidi, protože podle ms kterou jsem naposledy měla 27.9. Ksem ted 6+4 ale mam dlouhé cykly a podle mě byla ovulace později než jak mi to vypočítala kalkulačka
tal js zvědavá ![]()
@ruzova_marry obrovska gratulace.. me to cela za tyden 😍
Holky? Je tady taky nejaky blazen jako ja a testuje se porad 😀 😀 😀 😀 jestli je carka porad ok? 😀 😀 😀 ja jsem asi fakt magor ale co 2 den testuje at jsem v klidu nez pujdu za tyden na prvni kontrolu 😀 a carka je silnejsi nez ta puvodni 😀