Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
@ruzova_marry obrovska gratulace.. me to cela za tyden 😍Holky? Je tady taky nejaky blazen jako ja a testuje se porad 😀 😀 😀 😀 jestli je carka porad ok? 😀 😀 😀 ja jsem asi fakt magor ale co 2 den testuje at jsem v klidu nez pujdu za tyden na prvni kontrolu 😀 a carka je silnejsi nez ta puvodni 😀
dakujem
ja sa tento raz drzim
ale v decembri som testovala aj 3× denne ![]()
@Anonymní píše:
@ruzova_marry obrovska gratulace.. me to cela za tyden 😍Holky? Je tady taky nejaky blazen jako ja a testuje se porad 😀 😀 😀 😀 jestli je carka porad ok? 😀 😀 😀 ja jsem asi fakt magor ale co 2 den testuje at jsem v klidu nez pujdu za tyden na prvni kontrolu 😀 a carka je silnejsi nez ta puvodni 😀
Predevcirem sem testla a taky mam silnejsi nez kontrolni, merim si i BT a mam kolem 37 tak jsem v klidu. Hlavne jsem byla jeste na krvi v utery a mam pres 20tisic hcg
taky jdu az za tyden.
ted na vecer me ukrutne boli nebo spis tlaci uprostred podbrisku az je to neprijemne
kazdy rano mam motani hlavy a slabost, ktere trva az do odpoledne, je to des. Navic mam i problem v noci znovu zabrat kdyz se jdu treba vycurat, dnes jsem nespala od 1-4 do rana. Uz at jsou tyhle priznaky za mnou ![]()
Hlavne ta carka po nejake dobe pry zacne svetlat, jelikoz nezachyti tolik hcg, ale to jsem jen slysela, vyzkouseno to nemam
nicmene mi zitra ma prijit clearblue tak ho dam o vikendu a jsem zvedava zda tam konecne budu mit 3+
@Denniska22 no ja prave mam ted strach, jak jsem mela v rijnu ten potrat, tak carka uz byla
hodne slaba.. takze si to ted tak trosku kontroluji 😀
Holky ja už zase zrochu špinim.
mě švihne už
tvl vůbec tohle z prvního těhotenství neznám. Furt jsem vyplašená jak prase. Ať už je klid tvl
já vim, že to není neobvyklé ale ten strach to je hrůza… A kontrola az za týden 😃
@Anonymní píše:
@Denniska22 no ja prave mam ted strach, jak jsem mela v rijnu ten potrat, tak carka uz byla
hodne slaba.. takze si to ted tak trosku kontroluji 😀
Ja vubec ZT nepoznala az na utz dr zjistil ze neni srdecni akce
dvakrat… ikdyz mozna mi klesla i ta BT a pak uz jsem mela obavy. Zdrave tehotenstvi se udrzi ![]()
@Mona188 to nic nemusi znamenat, nechces to zavolat doktorovi, ze by ti nasadil treba ascorutin? Musi to byt otrava, ja zavadim utrogestan a teda to je taky parada, kdyz ze me furt neco tece
![]()
@Mona188 a nebude si lepsi kvuli spineni zajit zitra? Pro jistotu?
@vrrtulka já tam byla minulý týden a dr mi řekl, že je vše v pořádku. Tak zase necjci furt plasit. Je to opravdu jen takový hodně dvěstlonce nahnědlé, žádná opravdová krev ani zdaleka.. Navíc teď už zase nic. Od večera čisto. Tak já nevím. Každopádně až tam budu, tak se zeptám jestli se stím nedá něco dělat, že pak furt plaším piju zase furt celý den vodu s citrónem a asi to fakt funguje no.. Tak snad ti bude ok ![]()
@Denniska22 jejda nocní spánok a čúranie…to je kapitola sama o sebe
inak mn dr vcera zvysila utrogestan na 3*200 takze tiez to furt vyteka a kolko krat sa nalakam ci to netece krv
a nevolnosti uz su v plnom prude ale asi najhorsie ma este len caka…
Mne sa dnes druhy krat v noci stalo, ze som sa zobudila po sne ze som mala orgazmus a zobudla som sa s bolestou uplne na spodu brucha pri tych kostiach, taky tlak. Neprijemne dost ![]()
@Mona188 vela Ccka alebo ascorutin si davaj, aj magnezko. U mna bolo hnede spinenie zaciatok konca, ale je vela zien, ktore aj kusy krvy krvacali a bolo to ok ![]()
@ruzova_marry tybrdo orgasmus ve spani
to bych chtela zazit, ja mam problem mit ho pri sexu
ja zavadim 3 rano 3 vecer
ted jsem vstala
zdal se mi sen o klinice jak sem sla na ultrazvuk a uz tam bylo vetsi miminko a mrskalo sebou
tak uvidime. ![]()
@Denniska22 no povi to tak, aspon v spánku 😁 😁 😁 tiez mám normálne s tym problém, a teraz radsej ani nic nepokusame…
neboj za par dní ti krpec „zakyva“ 😊 😁 včera ked dr trochu pohybala tou sondou tak sa to tam chudatko odrazalo z jedného konca vaku na druhy. ![]()
@ruzova_marry Taky se bojim pondelni kontroly. V 6+1 podle ms na ultrazvuku jen gestacni a zloutkovy vacek, embryo zatim nebylo videt, ale doufam, ze ted po 10 dnech bude a bude vse ok, ale jsem podelana ![]()
Tak už to mám taky za sebou, nic moc vidět nebylo, ale srdíčko už se začíná třepat
dnes mi na screeningu v Mladé Boleslavi řekli že mají plno a tak se mám objednat do Prahy ![]()
@Anonymní píše:
@ruzova_marry Taky se bojim pondelni kontroly. V 6+1 podle ms na ultrazvuku jen gestacni a zloutkovy vacek, embryo zatim nebylo videt, ale doufam, ze ted po 10 dnech bude a bude vse ok, ale jsem podelana
Verím ze sa bojis a ešte po skúsenosti. ale verme že bude všetko ok ![]()
@Dany.dee uz teraz screening? a gratulujem k srdiečku ![]()
@ruzova_marry piju pořád vodu s citrónem a zatím nic. Pořád se cpu mandarinkama a piju i magnezko amodlum se ať už je středa ![]()
Holky je vam taky tak zle, me cely dny
uz mi nechutna ani jidlo, ted si davam zmrzlinu. Malem sem uz dnes blinkala, na velkou mam problem. Opravdu “pozehnany” stav
cely dny jen lezim. Modlim se at to brzo prejde ![]()