TP červenec 2021

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
10.11.20 16:36

@ruzova_marry nene :D :lol: to nepripada v uvahu. Ja bych to nedala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
10.11.20 20:03

Ahoj holky,

já jsem 6 + 3 a na kontrolu jdu až 18.11., proroze doktor marodi. Začala jsem trošku spinit, na internetu pisou, že je to normální. Máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 20:22

@Vercaa10 gratulacee 😍
Jinak ja minulý měsíc špinila asi týden a pak i začala slabě krvácet a byl to samovolný potrat. Ale to vse trvalo cca 14 dni 🙄 jestli jen spinis bez krve, tak to nemusi nic znamenat ☺️️ A drzim palce at to do dopadne 🖤 🙏🏽

• Citovat
  • Upravit
423
10.11.20 22:37

@Kathaa je super že se na tom shodneme :)
@kalitka dnes jsem si je koupila a je to na celé těhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
11.11.20 07:44

@Dany.dee dekuju za zpravu :) tak super, udelam zasobu pres net :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.11.20 07:45

@Vercaa10 gratulujem 😊je spusta holiek, co spinili alebo dokonca krvacali kusy krvy a bolo to ok a spusta takych, u ktorých to ok nebolo. Žiadny lekár nezastupuje? aspon progesterón by sa hodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.11.20 11:21

Holky me je zle, mota se mi hlava, uz sem malem letela blinkat :( Takhle brzo neeeee :roll: :( Denne spim i 13 hodin, dnes pecu husu a teda smrdi mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 11:36

@Denniska22 U me to taky lita horem, spodem. Ale snad lepsi, kdyz to lita, ze se na chvili ulevi. Kolikrat je mi zle cely den a to je snad jeste horsi. Nevim, jak budu fungovat v praci (ucitelka), ted z domu muzu objimat zachod cely den, kdyz je nejhur, odbiham i z online hodiny :lol:

• Citovat
  • Upravit
1755
11.11.20 11:59
@Anonymní píše:
@Denniska22 U me to taky lita horem, spodem. Ale snad lepsi, kdyz to lita, ze se na chvili ulevi. Kolikrat je mi zle cely den a to je snad jeste horsi. Nevim, jak budu fungovat v praci (ucitelka), ted z domu muzu objimat zachod cely den, kdyz je nejhur, odbiham i z online hodiny :lol:

No tak podle medii do prace jeste dlouho nepujdes :D u me to zatim nelita ale nemam k tomu daleko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.11.20 12:03
@Denniska22
@Anonymní píše:
@Denniska22 U me to taky lita horem, spodem. Ale snad lepsi, kdyz to lita, ze se na chvili ulevi. Kolikrat je mi zle cely den a to je snad jeste horsi. Nevim, jak budu fungovat v praci (ucitelka), ted z domu muzu objimat zachod cely den, kdyz je nejhur, odbiham i z online hodiny :lol:

pridavam sa do klubu…zle mi je jak slak, včera celý deň, kto tomu vymyslel názov ranné nevoľnosti? :jazyk:
všade cítim výfukové plyny, bleee, a stačí ak sa ma muz opyta čo bude k obedu a mne sa dvíha žalúdok… a dnes ma ešte k tomu aj hlava bolí točí sa…ale vydržíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.11.20 12:16

@ruzova_marry musime vydrzet, noc jinyho nezbyva.. ta hlava je pro me nejhorsi jsem jak po kocovine. Snad to nebude kazdy den. Ty uz mas zitra kontrolu :dance: tesim se za tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.11.20 13:30

@Denniska22 teší m aj bojím…aby bolo všetko ok…🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
11.11.20 13:36

@Denniska22 Máme to stejně. Taky chodím stát abnormálně brzo a 12h spánku je jako nic ;). Vůně jídla mi nevadí, ale vůbec mi nevoní vonná svíčka a cigaretový kouř (když ke mně zavane v práci oknem). Moje migrény ustaly, za což jsem neskutečně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
11.11.20 14:18

@Vercaa10 ahojky. Já minulý týden šponila asi 2-3 dny a zaky jsem se bála ale dr říkal, že to občas bývá, prohlédl mě a nic špatného neviděl. Pomohla mi voda s citrónem. Piju jí furt a špinění přestalo hned druhý den. To mi poradili holky tady na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.11.20 14:45

@Kathaa tak cigaretovy kour nemuzu ani citit :poblion: ja si dala palivejsi cinu vcera i dnes a chytly me z toho trosku krece a jednorazovej (doufam) prujem :? ale zazrakem moje zavrate presly. Snad to nebylo nejaky znameni.. ach boze se ted budu nonstop sledovat. @ruzova_marry vse bude v poradku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí