Poradna duly
Jana Čurdová
@ruzova_marry nene
to nepripada v uvahu. Ja bych to nedala.. ![]()
Ahoj holky,
já jsem 6 + 3 a na kontrolu jdu až 18.11., proroze doktor marodi. Začala jsem trošku spinit, na internetu pisou, že je to normální. Máte s tím některá zkušenost?
@Vercaa10 gratulacee 😍
Jinak ja minulý měsíc špinila asi týden a pak i začala slabě krvácet a byl to samovolný potrat. Ale to vse trvalo cca 14 dni 🙄 jestli jen spinis bez krve, tak to nemusi nic znamenat ☺️️ A drzim palce at to do dopadne 🖤 🙏🏽
@Dany.dee dekuju za zpravu
tak super, udelam zasobu pres net ![]()
@Vercaa10 gratulujem 😊je spusta holiek, co spinili alebo dokonca krvacali kusy krvy a bolo to ok a spusta takych, u ktorých to ok nebolo. Žiadny lekár nezastupuje? aspon progesterón by sa hodil
Holky me je zle, mota se mi hlava, uz sem malem letela blinkat
Takhle brzo neeeee
Denne spim i 13 hodin, dnes pecu husu a teda smrdi mi
@Denniska22 U me to taky lita horem, spodem. Ale snad lepsi, kdyz to lita, ze se na chvili ulevi. Kolikrat je mi zle cely den a to je snad jeste horsi. Nevim, jak budu fungovat v praci (ucitelka), ted z domu muzu objimat zachod cely den, kdyz je nejhur, odbiham i z online hodiny ![]()
@Anonymní píše:
@Denniska22 U me to taky lita horem, spodem. Ale snad lepsi, kdyz to lita, ze se na chvili ulevi. Kolikrat je mi zle cely den a to je snad jeste horsi. Nevim, jak budu fungovat v praci (ucitelka), ted z domu muzu objimat zachod cely den, kdyz je nejhur, odbiham i z online hodiny
No tak podle medii do prace jeste dlouho nepujdes
u me to zatim nelita ale nemam k tomu daleko ![]()
@Anonymní píše:
@Denniska22 U me to taky lita horem, spodem. Ale snad lepsi, kdyz to lita, ze se na chvili ulevi. Kolikrat je mi zle cely den a to je snad jeste horsi. Nevim, jak budu fungovat v praci (ucitelka), ted z domu muzu objimat zachod cely den, kdyz je nejhur, odbiham i z online hodiny
pridavam sa do klubu…zle mi je jak slak, včera celý deň, kto tomu vymyslel názov ranné nevoľnosti? ![]()
všade cítim výfukové plyny, bleee, a stačí ak sa ma muz opyta čo bude k obedu a mne sa dvíha žalúdok… a dnes ma ešte k tomu aj hlava bolí točí sa…ale vydržíme ![]()
@ruzova_marry musime vydrzet, noc jinyho nezbyva.. ta hlava je pro me nejhorsi jsem jak po kocovine. Snad to nebude kazdy den. Ty uz mas zitra kontrolu
tesim se za tebe
@Denniska22 Máme to stejně. Taky chodím stát abnormálně brzo a 12h spánku je jako nic
. Vůně jídla mi nevadí, ale vůbec mi nevoní vonná svíčka a cigaretový kouř (když ke mně zavane v práci oknem). Moje migrény ustaly, za což jsem neskutečně ráda.
@Vercaa10 ahojky. Já minulý týden šponila asi 2-3 dny a zaky jsem se bála ale dr říkal, že to občas bývá, prohlédl mě a nic špatného neviděl. Pomohla mi voda s citrónem. Piju jí furt a špinění přestalo hned druhý den. To mi poradili holky tady na emiminu
@Kathaa tak cigaretovy kour nemuzu ani citit
ja si dala palivejsi cinu vcera i dnes a chytly me z toho trosku krece a jednorazovej (doufam) prujem
ale zazrakem moje zavrate presly. Snad to nebylo nejaky znameni.. ach boze se ted budu nonstop sledovat. @ruzova_marry vse bude v poradku ![]()