TP červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
8.11.20 20:21

Holky, dnes me dvakrat za den prepadla strasna dusnost, bolest a paleni na hrudi spis pod krkem.. ted to prave probiha, mam celkem problem se nadechnout.. mam rymu i trochu kasel. Snad nemam koronu :? :? Kdyz to neprejde zitra pujdu k dr… achjo toto fakt potrebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.11.20 08:13

@ruzova_marry ja jsem taky hrozne nedockava :hug: ale co muzu delat nu, nastesti mi nic neni krome tedy sileny unavy. nejsem schopna skoro niceho…
@Denniska22 i ja nad tou krvi premyslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
9.11.20 08:45

@Denniska22 Neschopnost zhluboka se prodechnout já mám už pár dní taky. Vždy párkrát za den mi to udělá. Já to zatím nijak neřeším, protože jsem to měla i v minulém těhu, ikdyž, pravda, o pár týdnů později. Tak pak dej vědět, kdyby jsi šla k doktoru, co ti řekne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.11.20 09:17

@Kathaa ja budu asi nachlazena boli me v tom krku, pri nadechu pali. V noci jsem nemohla spat, tak jsem si dala paralen :nevim: tybrdo to je sama potiz :( zajimalo by me jestli do toho krku jako tehule neco muzu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.11.20 10:17

Delala jsem si dnes clearblue digi a ukazal mi 2-3 stejne jako pred 8dny… mam strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.11.20 13:37

@dlouha mna vcera pichalo ale skor az do pipiny mi to islo…no dnes klud

holky, aj vy mate tak, ze jeden den lepsie a jeden horsie? Napr v piatok som skapinala cely den, isli sme z hrobov 80km a celu cestu s pytlom na kolenach :poblion:, v sobotu lepsie, vcera mi tiez bolo riadne zle a potom v noci som sa zobudila a ok, rano trochu od zaludka ale zas dobre, ani prsia dnes nejak…tie sa mi tiez striedaju…ja sa sledujem ako sialena asi kvoli tomu potratu 8o uz len 3 dni do ultrazvuku a zacinam mat boja 8o

Příspěvek upraven 09.11.20 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.11.20 13:38

@Denniska22 nie je to palenie zahy? tak sa to prejavuje…daj pokoj z koronu ;) ale vraj u tehotnych to ma lahsi priebeh, no teraz v rannom stadiu by som sa tomu tiez rada vyhla…ten clear blue si robila z ranneho mocu? nepila si viac pred tym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.11.20 14:17

@ruzova_marry paleni zahy jsem nikdy nemela. Ale urcite to nemuze byt to ze se nemuzu nadechnout. Me to prislo jak nejaky astmaticky zachvat. No delala jsem ho z treti ranni moci. Pila jsem v noci sklenici vody a caj pak curala 2× a zas caj a curat. :roll: Bud ho koupim koncem tydne a nebo pockam. Ted uz mi prijde ze to je jen nachlazeni. Jinak me to taky nekdy pichne az dolu do pipky(stydke kosti) boli me bradavky ale nevolnosti teda zadny. Chudaku si problula celou cestu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.11.20 14:34

@Denniska22 hej, ty musíš vedieť ako sa cítiš, no eventualne to moze byť taky pocit zo zahy dokonca to moze vyvolat aj astmaticky zachvat..

https://www.ordinace.cz/…-bronchiale/?…

ved uvidíš, daj si Cecko, Decko a oddychuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.20 14:37

Holky tak ja dnes tatko 😍 uz musi :srdce: klapnout

• Citovat
  • Upravit
1755
9.11.20 15:09
@ruzova_marry presne vymackala jsem si pomerance a vypila to byl bozi pocit :pankac: diky, za info treba to bylo ono a do toho i nachlazeni. :mrgreen:
@Anonymní píše:

Parada dalsi do tymu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.11.20 15:48

@Denniska22 ahoj, to pry nic neznamena, cetla sem si tady diskuzi o tom. Kolkkrat pty 3+ vyslo az nekomu z odpoledni moci. Me osobne vysel 2-3 2.11. a 6.11. tam bylo 3+, ale ja byla i na krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.11.20 15:49
@Anonymní píše:

Krasne gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.11.20 15:52

@vrrtulka ja byla taky na krvi ve ctvrtek 1930j pak uz ne ted by melo byt kolem 4tisic asi. Asi jsem hodne pila. Koupim ho jeste koncem tydne a uvidime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.20 15:59

Me zas dnes clear blue „nastval“ 😀 je vadny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat