Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
Tak už jsem holky objednana na 19.11.. to zas bude dlouhy tyden 😅 kdy mate prvni kontrolu?
Az 30.11. do ty doby me asi klepne, budu podle kalendare 8+2 a beru gs mamavit ![]()
@Denniska22 dekuji. To sem vubec netusila. Znam jen ivf, ze je umele…
@Anonymní píše:
A holky berete nejake vitaminy? Ja od zacatku rijna nosifol ☺️️
Zacala sem brat, co mi dr potvrdil, ze to je v deloze fdmibion, predtkm sem brala jen kyselinu listovou
@Kathaa do porodu bych nevydržela
já bych radši holku, chlap kluka. Samozřejmě kluk by byl lepší mám tu oblečení od narození do 5 let ![]()
@kalitka to bych nevydržela
můžu se zeptat, ten gs mamavit se bere jen první trimestr nebo až do porodu? Děkuji, přemýšlím které začít brát, už mám nejvyšší čas ![]()
@Dany.dee My jsme na tohle s manželem prostě jiní
a jsem ráda, že je to přání nás obou, né jen moje nechat si říct pohlaví až u porodu. Z minulého těhu už máme veškerou výbavičku (na chalupě v krabicích) v univerzálních barvách, hlavně zelené
. Je pravda, že holčičku si oba přejeme víc ![]()
@Dany.dee asi cele? Popravde nevím 😅 budu si muset doplnit vědomosti, ale brala jsem ho na doporuceni lekarnika.
Ahoj byla jsem dnes na hcg a mam 20088
zda se mi to strasne moc.. ve ctvrtek jsem mela 1930j a o 5dni pozdej takova hodnota?? Je to abnormalni. To jsou nervy
@Anonymní píše:
@Denniska22 treba dvojcatkaaa 😍
By me hrablo
prosim at je jen jedno ![]()
@Kathaa ja si myslim ze tých par sekund uskodit urcite nemoze, skor ma moze upokojit. Poznam vela holiek co to mali. @Denniska22 určite nemoze za potrat, navyse, v 9.tt este nie je pocut cez to, ci?
mne sa to do kontroly uz krati, uz len 2krat sa vyspim…
sa aj tesim ale aj bojim…budem 6+4…dufam ze tam uvidíme bublinku ![]()
@ruzova_marry ty se maaas
ja uz chci taky na ultrazvuk. Kor po te dnesni krvi (20088hcg) ![]()
A holky berete nejake vitaminy? Ja od zacatku rijna nosifol ☺️️