Poradna duly
Jana Čurdová
@Mona188 také doporučuji jít k obvoďákovi, mě držel na neschopence cca od 8 týdně ale z jiných důvodu. Někdy stačí vysvětlit situaci a pokud to pochopí rád tě nechá doma ![]()
@Dany.dee jo takhle, ja pochopila, ze bydlis v MB, tak to jo
Holky, kolik se plati u vas u dr, nebo tam kam jdete na screening?
@Mona188 a jak se citis ted? Taky bych sla v po hned k dr, nezkousela si test, zda sili? A brali ti na pohotovosti krev?
@Mona188 ja beriem utrogestan tiez, ale pomoze to vlastne len vtedy ak je pricinou nedostatok progesteronu
Inak ak je tehotenstvo zdravé, udrží sa ak nie tak progesteron nepomoze
Držím moc palce, snád bola len ovulacia neskor.
tiez si myslim, ze mali urobit odber na hcg
@Denniska22 ja som tiez dnes nejaka umrncana, bez zivota, sa nejak citim bez sil
ale dufam ze je to dobre znamenie, ale tiez ze to nebude moc dlho trvat, nech uz je tu 2.trimester a nech to ustupi ![]()
kaslem na upratovanie, snad nepride nejaka navsteva
robim len zakladne ukony
@ruzova_marry to jsme na tom stejne
dnes delal vse chlap a ja lezela jak mi bylo zle pomohla mi az cocacola v 16hod, sotva neco snim tak mam pocit prazdnyho zaludku, tak furt neco zobu ale hotovy jidlo to mi moc nejede
bude ze me otesanek
delala sem si dnes clearblue a mela konecne 3+
Tak jsem v klidu a cekam na ctvrtek ![]()
@vrrtulka test jsem nezkoušela, ani doma žádný nemám. Zítra zavolám ke svému dr, tak uvidíme co mi řekne no.. Není mi vůbec nic. Včera mě tedy neskutečně třeštila hlava ale to asi z toho stresu a ze všeho, jako neni to lehké být v klidu, když nevím co bude
![]()
@ruzova_marry
Já vim no, to jsem četla, že zázraky to nedokáže. Tak budeme doufat no. Já mám cyklus třeba 34 dní, takže to není vyloučeno.. Poslední MS jsem měla 27.9. Takže ono jako nemožné to není. Ale to, že nemůžu nic udělat a jen čekat zo je hrozný. Krev se mi nerozjela. Bylo to jen tak dvě kapičky a pak špinění. A to je tak 14 dní střídavě pořad 2 dny nic, pak jo, pak ne… Ale nic hroznýho… Tak snad se mimi udrží ![]()
@vrrtulka Já na screeningu byla v roce 2018 a platili jsme myslím 1200-1300 Kč. Nějak v tom rozmezí, už si to moc nepamatuju.
@Denniska22 jeee to ti zavidim 😍 taky uz chci na testu 3+ zitra si pro nej skocim 😍my jsme vlastne uplne stejne i s kontrolou 😀
@Anonymní píše:
@Denniska22 jeee to ti zavidim 😍 taky uz chci na testu 3+ zitra si pro nej skocim 😍my jsme vlastne uplne stejne i s kontrolou 😀
No ted uz tech par dnu snad utece. Ja sem musim hlavne hodit do klidu. Nejak se porad bojim ZT ![]()
@Mona188 tak ked mas take dlhe cykly, je to uplne realne
držím moc moc palce
ja som sa dnes zobudila ze mi nic neni, myslim od zaludka, tak som sa hned vydesila ze sa nieco pokazilo, ale najedla som sa a uz zas to zacina
po tom potrate sa sledujem hrozne, no…a kazda navsteva wecka neskutocny stres… ![]()
@ruzova_marry me je taky dnes lip
ale takovy divny pocit jakoze na me neco leze. Taky se pozoruju
![]()