Poradna duly
Jana Čurdová
@Reza97 píše:
Ahoj vsichni, ja jsem 4+2 a k doktoru jsem se zatim neobjednavala, takze to mam potvrzené jen z testu
Hlavne to pro nas s manželem bylo veliké překvapeni.. snažíme se teprve mesic
Drzim všem palce, at vse dobre dopadne
tak to máme úplně stejně
My jsme se začali snažit v říjnu a ejhle, menstruace už nedorazila.
Taky doufám, že bude vše v pořádku a že nám to vyjde ![]()
@elianaa faakt? Tak to je parada ![]()
Pro me je ted asi největší utrpení to nikomu nerict.. tady si alespoň trochu ulevim ![]()
@Denniska22 dekuji,ano jsem po IVF po ET
konečně se zadarilo.
@Anonymní píše:
@Kriistyna jeee ja jsem taky 5+6 a první kontrola teď ve čtvrtek ☺️️
Tak budu držet palce ![]()
@Kriistyna jak dlouho jste se snazili? Mas za sebou i nejaky neduhy?
Ja 3roky snazeni 1ivf 1ket nic 2ket ZT 7tt, spontanni tehu ZT 9tt a ted 2ivf s pgs 1ket a vysel u ledu mam jeste 2 uplne zdrave embrya a 2 ktere se mozna daji pouzit ale snad nebude treba
citis se nejak jinak?
Ja teda nejsem ve sve kuzi od stredy
uz chci prozivat krasne tehu a ne tyhle kocoviny a nevolnosti ![]()
@Denniska22 já měla 1 IVF v únoru 2019 vyšel 1 Ket v kvetnu ale v 7 tt potrat a od té doby jsem měla 4 transfery a nic… teď 2 IVF a snad vyšel ET a máme 5 ☃️️
Snažíme se už 8 let a normalne jsem neotehotnela nikdy ač všechna vyšetření máme prý v pořádku ![]()
Měla jsem slabsi ohss po transferu, tím jak se mi zvyšovalo hcg tím mi na to reagovaly vaječníky a měla jsem je jak 2 míče… do toho bolesti střev a větší MS bolesti v době MS a krizové bolesti… nic moc příjemného… ale… pak se to zlomilo a záhadným způsobem mi začalo být už lépe až mi to bylo zase divny
no a zůstaly mi teda prsa a bradavky… hruuuza, únava a teď teda ty nevolnosti. Spis jsem je měla k večeru, teď už je to jedno, dneska cely den s točí se mi hlava… jinak bych asi nevěděla, ze ve mne roste nový život
minule když jsem potratila mě pořad bolel podbrisek, teď je to o něčem jiném, tak snad semnou naše Piranče zůstane
![]()
@Kriistyna teda ty sis taky uzila svoje
ale ted uz to klapne uvidis
ohss je blbej ale kolikrat to tehu podpori, ja teda mela pri prvnim ivf a skrz to nebyl et byla jsem ve spitale(plny bricho vody a taky obrovsky vajecniky) ja si myslim ze to je ted uz prave orechove. Motaky mam taky hlavne i strasnou pachut v puse musim furt neco zobat. Krasna “piraňa”
ve ctvrtek ukazu svoji
ja teda potraty nijak nepoznala, az na utz dr rekl, ze srdicko uz nebije. To byla strasna rana ![]()
@Denniska22 taky toho mas za sebou hodně. Já jsem začala krvacet odešlo to samo, akorat jsem musela na docisteni. No toho se prave bojím na tom ultrazvuku za 14 dni, aby tam bylo naše Pirancatko
✊ 🙏🏻 No musíme věřit, nic jiného nám nezbývá.
@Kriistyna presne musime verit
urcite tam bude..beres i nejakej leky? Ja mam utogestan a fraxiparine
@Kriistyna ja jsem na UP dostala jsem padaka skrz covid koncem srpna
ale ani me to nevadi, aspon muzu byt v klidu doma a neresit nic.
@Denniska22 no to je pravda. Já jsem na neschopence díky bohu a jsem moc rada, ze jsem doma
@Denniska22 @Kriistyna Vy to máte vyřešené, já budu,, bojovat" o to být doma. Jsem servírka, která sice v téhle době pracuje přes okno, ale v rekordním čase musím vylifrovat přes sto jídel i víc, a kromě toho že jsou to občas nervy (ve frontě se lidi hádají, málokdo má roušku…) tak běhám od kuchyně do okna a to se pak ozývá břicho. V minulým těhu (které skončilo v 6. měsíci) mi řekli, že příště mě nechají doma. Tak si o to, po potvrzení srdíčka, řeknu. Neumím si představit pak běhat uvnitř až restaurace otevřou…