Poradna duly
Jana Čurdová
@Kathaa tohle vám nezávidím, já jsem na mateřské s prvním, tomu je teprve 18m takže druhé těhotenství trávím v klidu doma ![]()
@vrrtulka ahojky. No chytřejší nejsem. Dutinka je sice o 2, 5 mm větší než v tu sobotu, což prý je dobře ale uklidnit mě nemohl. Zatím pořád jen dutinka, takže to vypadá, že jsem asi opravdu teprve na začátku a otěhotněla jsem dříve. Ale taky to může znamenat zastavení vývoje plodu ale prý fyziologicky jsem v pořádku. Takže mi vzal krev a ve středu mi vezme zn9va a uvidíme co hcg. Před 14 dny bylo hcg 268
@Kathaa na tvem miste bych udelala to stejne, taky jsem delala servirku a tohle behani jsem nesnasela
hned jak bude moznost bez na neschopenku.
@Denniska22 Ja jsem se dnes doktora taky ptala na neschopenku, jsem ucitelka na 2.stupni a porad od tech deti neco nosim domu a mam strach. Doktora jsem se sice bala zeptat, ale byl uplne v pohode a jeste nez jsem dorekla otazku, tak rikal, ze klidne
ale jsem 7+2 a bojim se rict to tak brzy v praci, ty slepice tam by me otazkami sezraly, kdyby nedejboze neco, takze to jeste tak tri tydny zkusim vydrzet, zatim pracujeme z domu, takze nejspis pujde o dva tydny fyzicky ve skole a pak na to taky prdim. Jednak mam nevolnosti a jednak jsem tam chodila 7 let v kuse nemocna, aby se za me nesuplovalo, ale ted chci dat sebe na prvni misto. Nehlede na to, ze na poradach sedim v rousce jediná z 60 lidi!
@Anonymní píše:
@Denniska22 Ja jsem se dnes doktora taky ptala na neschopenku, jsem ucitelka na 2.stupni a porad od tech deti neco nosim domu a mam strach. Doktora jsem se sice bala zeptat, ale byl uplne v pohode a jeste nez jsem dorekla otazku, tak rikal, ze klidneale jsem 7+2 a bojim se rict to tak brzy v praci, ty slepice tam by me otazkami sezraly, kdyby nedejboze neco, takze to jeste tak tri tydny zkusim vydrzet, zatim pracujeme z domu, takze nejspis pujde o dva tydny fyzicky ve skole a pak na to taky prdim. Jednak mam nevolnosti a jednak jsem tam chodila 7 let v kuse nemocna, aby se za me nesuplovalo, ale ted chci dat sebe na prvni misto. Nehlede na to, ze na poradach sedim v rousce jediná z 60 lidi!
jejeee kolegyna
co učís?
ja sice tento rok ostala s chorym synom doma a beru opatrovak, ale inak som tiez ucitelka ![]()
@ruzova_marry AJ a D a ty? Nebyt fakt toho, ze tam ty deti tahaji vsechny nemoce sveta, tak by to bylo fajn ![]()
@Kathaa urcite jdi co nejdříve. V dnešní době je lepší asi bohužel zůstat doma
já jsem zdravotní sestra a Covidu jsem utekla asi jen tak tak…
@vrrtulka to budu vědět až ve středu až pojedu na tu další krev. Tak snad to bude růst
…
@Reza97 to mám stejně. Ne že bych jim to chtěla říkat, ale nechci to provalit jinak - bývá mi občas blbě nebo mě poboliva břicho. Volala jsem si třeba s jednou kamarádkou po roce a říkala jsem ji, že jsem ráno byla u doktorka a teď ležím, že mi není dobře a ona hned první otázku, že jestli nejsem těhotná
.
@Anonymní píše:
@ruzova_marry AJ a D a ty? Nebyt fakt toho, ze tam ty deti tahaji vsechny nemoce sveta, tak by to bylo fajn
ja Che - Bio ![]()
@Mona188 ty jo, tak snad bude, ja prave kdyz sem sla vzdy na krwv tak odpo sem si mohla volat na vysledky, abych vedela, co a jak
@vrrtulka no u nás to je vždycky až druhý den, ale je svátek..
takže až ve středu no… No jako na to, že mám být v klidu mam už toho nevědění nervy v háji. Co ty? Kdy máš zase kontrolu?
Ahojte, ja dnes zacínam osmy tyzden a nejak sa mi menia nevolnosti. Minuly tyzden som niekolko dni v kuse skapinala - zaspavala i budila som sa s hnusnou nevolnostou a teraz je to trochu miernejsie. Povedala by som ze skor narazove. Napr zrana skoro nic, potom napr vypijem vodu a zrazu velka nevolnost a potom to za taku hodinku prejde a je mi celkom ok…a potom zas tak dokola. myslite ze je to ok? ako to mate vy? inak jest mi nechuti stale, aj prsia ma furt bolia. Len tie nevolnosti - nemali by byt teraz uz najsilnejsie? Minule som 7+3 zacala spinit a viedlo to k potratu. Takze ako sa blizi to obdobie zacínam sa sledovat este viac ![]()