TP červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.20 15:21
@Anonymní píše:
No s jistoto to uvdím ve čtvrtek, tak dám vědět jak to vypada ☺️️

Držím palce. Já jdu až za 2 týdny.

• Citovat
  • Upravit
1755
17.11.20 16:24

Holky ja ted po tydnu od mych zachvatu kasle paleni na plicich atd zacala vykaslavat zeleny hleny. Tak mam strach jestli nemam treba zanet prudusek :? :( asi pomazu zitra pro jistotu k dr :think: mam u uplne nechutnou pachut v puse nevim jestli je to tehotenstvim nebo tim zahlenenim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
17.11.20 16:43

@Denniska22 muže to být i k té nemoci 8o :roll: jitrocelovy sirup by na to mohl pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.11.20 16:44

@Mona188 tak dneska sem 6+4, a bylo videt slabe srdicko, tak mi dr rikal, ze to je at sem v kkodu a dojdu za 14dni a pak rika, tak at jste v klodu dojdete za tyden a uvidime. Mam skveleho doktora. Sice ted zavedly same poplatky, ale vim, ze sem v tech nej rukou. A fakt cekani je nejhorsi… nevim kdo to vymyslel :lol: :lol: :lol: a co ty vse v poho? I spineni? Dal ti nejake leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.11.20 16:49

@Kriistyna ja fakt nevim, ja si na to asi zadelala tim, ze jsem byla u dedy na pude uklizet a neuvedomila jsem si ze mam alergii na pyl a tam bylo seno a ten den mi zacal ten kasel i s tim palenim na plicich :( hlavne se bojim o mimi. Jinak potize nemam jen rymu a zakaslu obcas.. to muze byt jedno z druhym nedejboze corona.. co myslis mam jit k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
17.11.20 17:00

@Denniska22 jo tak tím jsem di prošla asi před týdnem kdy jsem vyklizení skříň a já mám alergii na prach a dalo mi to taky pekne zabrat. Až jsem se bála, jestli nejsem nemocná… no kašel mimcu asi nedělá dobre. Hlavně nesmis mít teplotu. Zkus mu zavolat a uvidis co ti řekne. Aspoň nějaký kapky no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
17.11.20 20:08

Teda, tady to jede, já dnes 8+4,zítra jdu na druhou kontrolu, 6+3 bylo už ♥️️je to mé třetí těhotenství. U kluků mi bylo vždycky děsně zle, ale tolik, že jsem vždycky paštikovala, že nerozumím tomu, jak někdo může tvrdit, že těhotenství je nejkrásnějším období ženy :mrgreen: a teď nic…je mi dobře, až se bojím. Zítra poprosím o fotku. Píchá mě v podbřišku tak nějak nepravidelně pořád. Tak jsem na čočku zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.11.20 21:03

@dlouha zavidim, ze je ti dobre, jsi tu z nas asi nejdal. Ja dnes 6+1 a ve ctvrtek mam prvni kontrolu. Me teda furt zlobi zaludek mam furt hlad ale nemam chut :? nevolnosti se snazim potlacovat zazvorovyma tabletama a da se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
17.11.20 23:35

@Denniska22 a to jsem se tu zúčastnila vlastně hned od začátku diskuze. Co se týče nevolností opravdu to před 13 a 11 lety bylo opravdu peklo :mrgreen: nezabíralo bohužel nic. Musela jsem to odtrpět. Od pátého měsíce vždy nastoupilo ukrutné pálení žáhy až zvracení krve z toho, jak jsem měla doslova spálený jicen, u prvního to skončilo hospitalizací na chirurgii. Pomohla až medikace. Takže s vámi všemi opravdu soucitím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
18.11.20 08:14

@vrrtulka je no tak to je super. Jo já se cítím úplně normálně. Na té pohotovosti mi dali utrogestan. Tak ten mam brát pořád 2-0-2 a od té soboty už ani nešpinim. Takže snad ok no. Ale uvidíme z té krve až dnes. Jdu tam ve 13:30 až :zed: už mi hrabe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.11.20 10:31

@Mona188 tak plzde, tak to by me taky hrablo… to sou nervy, tak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.20 10:42

Holky, ja nevim, co delat. Jsem 7+4 a musim jist kazdou hodinu, nekdy i vic, jinak se mi proste okamzite nadavuje,,z hladu". Neni mi nejlip ani tak, ale je to jediny, co trochu pomaha, abych jen nebyla s hlavou v mise. Nejhorsi je, ze zeru chleba na kila, coz jsem nikdy nejedla, protoze me trochu zaplacne, nesmrdi a je to pro me takovy nejmensi zlo. Jim i ovoce a tak, ale po tom mam vubec hned,,hlad" (pocit na zvraceni za chvili). Bojim se, ze takhle naberu jak almara, uz ted mi malicko vyleza pupik, ale proste nevim, co s tim mam delat. Davit se vecne nad zachodem se mi nechce. A fakt to tak vnimam, nemyslim si, ze je to vymluva jen pro to zrat :)

• Citovat
  • Upravit
1755
18.11.20 11:44
@Anonymní píše:
Holky, ja nevim, co delat. Jsem 7+4 a musim jist kazdou hodinu, nekdy i vic, jinak se mi proste okamzite nadavuje,,z hladu". Neni mi nejlip ani tak, ale je to jediny, co trochu pomaha, abych jen nebyla s hlavou v mise. Nejhorsi je, ze zeru chleba na kila, coz jsem nikdy nejedla, protoze me trochu zaplacne, nesmrdi a je to pro me takovy nejmensi zlo. Jim i ovoce a tak, ale po tom mam vubec hned,,hlad" (pocit na zvraceni za chvili). Bojim se, ze takhle naberu jak almara, uz ted mi malicko vyleza pupik, ale proste nevim, co s tim mam delat. Davit se vecne nad zachodem se mi nechce. A fakt to tak vnimam, nemyslim si, ze je to vymluva jen pro to zrat :)

Ahoj ja jsem 6+2 a tyhle pocity hladu mam taky furt se mi navaluje ale neblinkam. Chleba taky futruju s maslem a rajcetem mnam. A taky chlebicky :roll: jinak okurku a jablka no. Ted varim a davim se :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
18.11.20 11:57

@Denniska22 jo okurku taky mužů. Já se dávila včera cely večer 8o :roll: zajídam to piskotama s mlékem 🤷🏽‍♀️ Ale když začínám mít hlad, tak mi taky začne být blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
18.11.20 13:15

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Dnes jsem našla na testu //dvě hodně výrazné čárky. Měla bych být dnes 5+5 podle ovulace. Těhotenství jsem zjistila až teď, protože 2.11. u mě proběhla normálně ms v termínu. Ms byla extrémně silná a o den dva delší než obvykle, opravdu netuším jak se tam něco mohlo udržet 8o dnes jsem testovala, protože mi celý tento cyklus, který jsem teda počítala od toho 2.11. přišel divný. Očekávala jsem teď ovulaci a ono toto :) Zatím mi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí