Poradna duly
Jana Čurdová
@jaaaninda uvidis, to bude dobry - bez priznaku neznamena, ze to je spatne, na jednu stranu to je lepsi pro tebe, ze nemas nebolnosti atd., taky jdu na kontrolu zitra.
@Denniska22 píše:
Ono se da ridit i podle kyticek (obrazek), kazdej anonym ma svojiale uz se v tom taky ztracim samozrejme tebe “S” uz mam v merku
meli jsme stejne utz tak asi proto. Zavidim vsem co nemaji nevolnosti u me je to jak na houpacce.
Je mi blbě cely den, jsou to takový navaly v intervalech achjo, až jednou povolim a
tak už budu
furt ![]()
Tak dnešní kontrola ukázala, že gestační váček je v děloze, ale nemá pravidelný tvar. Byl vidět žloutkový váček a embrionální pól, doktor sice jako že uvidíme, ale vím kdy byla ovulace a prcek tomu neodpovídá. Za týden kontrola. Vidím to na další ZT 🙁 ale aspoň to není mimoděložní.
@jaaaninda píše:
Tak dnešní kontrola ukázala, že gestační váček je v děloze, ale nemá pravidelný tvar. Byl vidět žloutkový váček a embrionální pól, doktor sice jako že uvidíme, ale vím kdy byla ovulace a prcek tomu neodpovídá. Za týden kontrola. Vidím to na další ZT 🙁 ale aspoň to není mimoděložní. [/c
A jsi o hodně pozadu? Par dní sem a pár dni tam udělá horsi ultrazvuk. Jeden den dva utz může byt rozdil i 3 dny ve stáří.
@Anonymní píše:@jaaaninda píše:
Tak dnešní kontrola ukázala, že gestační váček je v děloze, ale nemá pravidelný tvar. Byl vidět žloutkový váček a embrionální pól, doktor sice jako že uvidíme, ale vím kdy byla ovulace a prcek tomu neodpovídá. Za týden kontrola. Vidím to na další ZT 🙁 ale aspoň to není mimoděložní. [/c
A jsi o hodně pozadu? Par dní sem a pár dni tam udělá horsi ultrazvuk. Jeden den dva utz může byt rozdil i 3 dny ve stáří.No, podle ovulace bych měla být 6+0 a odpovídá to 5tt, takže o dost. To by mi otěhotnění spíš vycházelo na termín té menstruace co jsem měla. A podle bazální teploty vím kdy byla ovulace.
@jaaaninda píše:
No, podle ovulace bych měla být 6+0 a odpovídá to 5tt, takže o dost. To by mi otěhotnění spíš vycházelo na termín té menstruace co jsem měla. A podle bazální teploty vím kdy byla ovulace.
Pátý tyden je 4+0 až 4+6, to až tak? To je mi líto.
Ja dnes podle ms 5+1, teprve dnes jsem volala k dr a na první kontrolu jdu 2.12 kdy budu 6+6.
@jaaaninda to mi je luto ![]()
Anonymní - tiež mi je to ľúto
/tiez sa uz ale strácam v tých anonymoch /
Mne bolo par dni zas uplne bleeee dnes je trochu lepsie /ale sak to moze prist aj poobede
/ Ale musím sedet pri malom na online hodinach tak dnes ma pekne vytocila matikarka dala im pisomku neohlasenu…on je autista, piatak, integrovany, takze bez asistencie a pripravy sa neobide…
take nervy som chytila ze ma az brucho rozbolelo ![]()
@Anonymní píše:
Pátý tyden je 4+0 až 4+6, to až tak? To je mi líto.
Přesně tak. Asi o cca těch 10dnů no.
Pokud se mi ZT potvrdí, tak uvažuji, že bych tentokrát na revizi nešla a počkala. Nemáte s tím některá zkušenosti?
@jaaaninda odporuca sa caakt tak 2 tyzdne, vedia ti dat injekciu na vylucenie zvyskov…mne sa tiez prestalo babo vyvijat - tiez tam bol rozdiel najskor par dni, potom 14 dni…a asi o 2 tyzdne sa to spustilo a vyslo same comu som bola rada…aj ked to bol v celku masaker…lebo placenta uz bola hodne velka /asi 10-15cm/, len mimco nemalo ani centimeter
@jaaaninda ale jeste se ZT nemusi potvrdit ne? A delal ti i odber?
Ja na dnesni kontrole a vse v poradku,
bije o 106. Jdu za 14dni a budeme se domlouvat na vysetreni