Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, teď jsem se vrátila z gyndy a mám potvrzené srdíčko. ![]()
@Kriistyna ja se dnes konecne poradne vyspala
zle mi je snad nejvic za celou dobu. ![]()
@Denniska22 mě je špatně už od rana a dvakrát jsem to už polkla, asi nebude dlouho trvat a poletim na zachod…
@Denniska22 Tak aspon ze sis trochu odpočinula. Ja vzdycky, kdyz si zacnu myslet, ze uz nevolnosti z nejhorsiho ustavaji, tak mi prcek najevo, ze fakt ne
poslednich par dni mnohem lepsi a dneska uz to letelo 2×, ani nebylo co.
@Anonymní píše:
@Denniska22 Tak aspon ze sis trochu odpočinula. Ja vzdycky, kdyz si zacnu myslet, ze uz nevolnosti z nejhorsiho ustavaji, tak mi prcek najevo, ze fakt neposlednich par dni mnohem lepsi a dneska uz to letelo 2×, ani nebylo co.
No to ti nezavidim, taky jsem su vcera rikala ze rano je to lepsi a lepsi a udelalo se mi blbe zas vecer
a dnes teda jak sem vstala tak des bes ale uz se to lepsi. Dala jsem si ten antimetil. Ve 14 hod jdu k psychologovi
tak musim byt aspon trochu schopna
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?
chtela jsem az budu mit potvrzene srdicko, ale neda mi to. Chodim do diskuze IVF listopad (takze se s nekteryma tady uz znám
), ale potrebuju ted uz spis rady a zkusenosti od dele tehotnych
jsem po transferu, dnes 5+1tt. Minuly tyden hCG 959. Na kontrolu jdu az 7.12. a myslim, ze se do ty doby asi zblaznim
nemam zadny priznaky, obcas me pichne v podbrisku a mam nality prsa. Ty chodim kontrolovat do koupelny asi dvacekrat za den
ale dneska v noci se stalo neco, co me vystrasilo… meli jsme super pohodovy vikend, vcera jsme sli na dlouhou prochazku, mozna moc dlouhou, ale nic strasnyho, citila jsem se dobre. A v noci me probudily sileny krece do bricha, takovou bolest jsem snad nikdy nemela
neco mezi krecema behem ms a bolesti strev. Tak jsem sla na zachod, ale nic jsem ze sebe nedostala. V koupelne se mi zamotala hlava, ze jsem sebou svihla. Sedela jsem na vane a jen jsem se svezla dolu, takze nastesti nic strasnyho. Byla jsem bila jako stena a silene unavena. Tak jsem sla zpatky do postele, kde jsem se uklidnila, po par minutach jsem sla znovu na zachod, uz to nastesti slo ze me ven.
A pak uz to v posteli uplne prestalo a od ty doby uplne v pohode, nic me neboli
jen mam strasny strach
volala jsem do caru, mluvila se mnou sestricka a pak i doktor. Rikal, ze kdyz nekrvacim a nemam zadny bolesti, tak by to melo byt dobry. Jen se pry nemam moc namahat. Kdyby se to opakovalo, tak me pozve na kontrolu driv. Zasla jsem si aspon na odber krve na hcg, treba me to trochu uklidni. Ale vysledky budou az zitra odpoledne
navic nevim, jestli kdyby se vcera neco stalo, jestli se to projevi hned dneska dopoledne…
Achjo, ja vim, ze me proklejete, ale ja bych mnohem radsi zvracela, nez tohle. Nemate s tim zkusenosti? Samozrejme uz jsem precetla celej google na tohle tema a vsude pisou, ze se to proste deje. Me jen vydesila ta intenzita bolesti ![]()
Dneska jsem byla na té krvi jako samoplátce a mám už výsledek. Bohužel se za boha nemůžu dovolat ke svému doktorovi, abych se zeptala na páteční hodnotu
Dneska 6474, což mi přijde málo, dle tabulek jsem na minimu, podle ovulace bych dnes měla být 6+3.
Edit: tak v pátek 3900. Růst nic moc. Uvidíme teda co bude dál, stejně s tím nic nenadělám ![]()
@Lumen85 ahoj ja mela neco podobnyho, ale ne v noci, krece v podbrisku-streva polivalo me horko, nizkej tlak a ja teda hned mela jednorazovej prujem.. myslim ze telo si zvyka..nebo jsi jen neco spatnyho snedla. bricho me obcas boli dost ale nekdy zas nic..kazdopadne chapu to kontrolovani prsicek, delam to taky
pro tvou jistotu bych klidne sla nektery den jeste na hcg a nebo si kup clearblue digi
ja jsem byl na krvi celkem 3× a clearblue sem taky delala 3× az do prvni kontroly minuly tyden. Ja mam az 10.12 uz u svyho gyn. Hlavne musime byt v klidku, odpocivat a verit tem nasem miminum ![]()
@jaaaninda Ona by hodnota nad 1200 uz mela rust kazdy 3 dny i vice, to bude dobry. Kdy mas dalsi kontrolu? Doktor ti na to nic nerekl?
@Lumen85 ahoj a gratuluji
já měla strašný bolesti střev, břicha jako na MS, krize a ještě lehký ohss po hormonech, takže jsem měla strašný křeče a prujmy taky. Musíš teď na sebe dávat pozor a být opatrná a ne se tolik namahat. Vím je to složité přeci nejsi nemocná, ale tělo si pak řekne co chce samo…
@Denniska22 @Kriistyna ani nevite, holky, jak moc se mi ted ulevilo
taky jsem prave mela jakoby nizky tlak a byla jsem uplne zpocena. Snad zitra vyjde dobre dnesni hcg a budu zase vic v klidu
je pravda, ze si nechci hrat na nemocnou, ale je proste potreba to ted neprehanet a neriskovat to