TP červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
27.11.20 10:31

Holky, dneska na kontrole bylo vidět ❤️️ to je jeden z nejkrásnějších pohledů v životě, a i když jsem toto viděla už 4×, tak mě to neomrzí :lol: prcek odpovídá 6-7tt, je ještě maličké na nějaké přesnosti, ale zatím to vypadá dobře. Mám radost, ale dokud nebude po 1.trimestru, tak tomu neuvěřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
27.11.20 11:16
@Lumen85 píše:
@Kathaa krasa, moc blahopreji, jen tak dal :) jen jsem zmatena z ty genetiky. To vam delali na zamrazeni? A to, co mas v sobe, taky proslo genetikou? Promin, jestli si to uz nekde psala, ja hrozne zapominam :D

@Lumen85 Však v pohodě, ráda odpovím. Já sama mám občas tady s těmi našimi přezdívkami a příběhy hokej ;).
Toto je 3 IVF, a po dvou potratech (23 a 7tt) prý bylo nutné poslat po OPU embrya genet. vyšetřit. Já preferovala poslat tam hned všechny bez ETu, ale že prý byly dobré kvality, doktorka si prosadila svou (to zní drsně že :lol: ) a ten ET se konal - bez PGT. Tam se poslala teprve ta zbylá 3. No a ejhle, můj odmítáný ET se zavrtal ;). Nebo ses ptala na něco jiného? Prvoplánově asi mysleli mít ty mrazáčky kdyby se to poprvé nezavrtalo anebo na sourozenečky :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
27.11.20 11:37

@Kathaa gratuluji k srdicku :srdce: to byl teda peknej risk, zavest nevysetrene vzhledem k minulym nezdarum. Snad to uz ted dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.11.20 11:45

@jaaaninda to je skvela zprava :dance: vypada to moc nadejne. Nas ceka prvni kontrola az za tyden a kousek, to budu uz 7+1. Jsem napnuta jak ksandy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.11.20 11:49

@Kathaa jo, na to presne jsem se ptala :) tak snad to bude vsechno dobry a doktorka byla tak sebevedoma, protoze bylo emryjko kvalitni :) tebe obdivuju, ze jsi do ET sla, ja bych se asi bala :palec:
Z mrazacku v zasobe budou sourozenci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
27.11.20 13:20

Ahoj holky me je dnes celkem lip co se nevolnosti tyce, ale nechci to zakriknout. Uklidnil me graf rustu hcg ze v 8tt se hladina ustaluje, tak treba je to i tim, prsa mam taky mene bolavy :roll: dnes jsem poprve spala vic jak 4 hodiny v kuse jinak se vzdy budim curat. :dance: Vcera jsem mela takovy nervy ze se mi udelali dva opary jeden na tele a druhy na puse :( ja na to trpim ale ted jsem mela dyl klid… tak jsem skareda a bolava. Snad aspon mimi je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.11.20 14:21

@jaaaninda to moc gratuluji. Sem rada, ze je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.11.20 14:23

@Markeetinka gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.11.20 14:24

@Kathaa gratuluji. Hezky udelana fotka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
27.11.20 14:44

@Denniska22 To mě napadlo právě ještě před ET, že aby to nebyl risk, teď už jsem obavy zahodila abych se nezbláznila ;). Ale příčina obou potratů nebyla genetická, tak nemám důvod doktorce nevěřit. A děkuju 🍀

@Lumen85 a @vrrtulka Vám taky děkuju ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
27.11.20 15:50

@Kathaa a jaka byla pricina jestli se muzu zeptat? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
27.11.20 16:25

@Denniska22 V tom 6. měsíci mi odtekla plodová voda a holčička se udusila bez živin a kyslíku a podruhé mi to neřekli. Prý souhra nešťastných náhod co se občas stávají či jak mi to bylo vysvětleno. Nerada na to vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
27.11.20 16:44

@Kathaa aha.. to je smutny :,( to by se stavat nemelo.. chapu te ze na to nerada vzpominas. S tim se potraty v brzkem stadiu nedaji vubec srovnat… ale bude lip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
27.11.20 19:52

@Denniska22 No určitě :srdce:! Každý se jednou dočká odměny za své prodělané strasti. A naše skupinka má krásně našlápnuto k tomu, že už by to mohlo být, u nás všech tady, co nevidět :srdce:. V červenci se pomnějeme ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
28.11.20 13:09

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie