Poradna duly
Jana Čurdová
@Kriistyna děkuji za reakce. Večerní mi asi problém nedělá (v noci spím víceméně v pohodě), tak zkusím zítra vynechat znovu ranní dávku, normálně se hýbat a v pondělí budu volat na gyndu. Na kontrolu jdu až 7.12. Uff, to bude dlouhý týden…
Ahoj, obávám se, že mi dělá problém dostat se do té nové uzamčené skupinky. Našla jsem ji, ale nechtělo to po mě žádnou žádost ke vstupu. Tak já nevím. Já a někam se dostat
. Děkuju za radu.
@Kriistyna Děkuju, snad se tam prokoušu, zkusím verzi na PC. Nikdy dřív mi to problém nedělalo.
@Kriistyna No holt to nejde, tak jo, prosím, zkus to zrušit a já tam pak najedu ![]()
Holky píšeme do diskuze a musíte si tam označit reakce aby Vám chodila upozornění
@axlevi beriem 3× 200 a nemyslím ze mam z toho dáke vedľajšie účinky
ale každý reaguje inak
Mně taky blbne ta první skupina. Už začátkem týdne jsem posílala žádost a nikdo mi ji nepotvrdil a dnes skupinu nemůžu najít vůbec. Jestli chcete, vytvořila jsem novou, tak se můžete přidat: https://www.emimino.cz/…rvenec-2021/ ![]()
Ahoj holky. Nevim jestli tady jeste nekdo je. Mame po kontrole. Posunul se o tyden napřed, takže teď 8tt a máme už srdíčko 🖤. S
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Nevim jestli tady jeste nekdo je. Mame po kontrole. Posunul se o tyden napřed, takže teď 8tt a máme už srdíčko 🖤. S
Gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
Krasny, jen tak dal ❤️️