Poradna duly
Jana Čurdová
@Denniska22 doktor jako, že dobrý. On moc ty odběry na HCG a porovnávání nemusí a fakt je, že ani počáteční dokonalý růst nezaručí, že z toho nakonec nebude ZT. V pátek mi bral HCG jen, aby viděl jestli není vzhledem k nálezu na UTZ moc vysoké. Ještě jsem narazila na článek, kde psali, že v každé laboratoři mají jiné normy a postupy, tak to též nemusí být přesné
Na kontrolu jdu v pátek.
@jaaaninda tak dej nohy do teplicka a ver miminku. To bude ok, v patek uslysis urcite dobre zpravy, jsme s tebou ![]()
@Lumen85 tak dej vedet kolik hcg bylo dnes
neboj telo se pripravuje na mimco a takovyhle stavy to asi obnasi
chci rict ze bude hur
my tady ve vetsine bojujeme s nevolnosti
uz at zacne to krasne tehu obdobi
@Denniska22 snažím se věřit, obzvlášť když to vypadá na bojovníka, když se udrželo přes tu ms nebo co to bylo, ale i kdyby v pátek bylo vidět srdíčko, tak si asi ještě nedovolím se radovat.
@jaaaninda ahoj, ja myslim, ze pekne narostlo ne, sive neni uplne dvojnasobne, ale roste a to hodne, tak budu drzet palce
Ahoj holky, přidávám se k vám. Podle MS jsem dneska 6+2, ale po vysazení HA jsem měla nepravidelné delší cykly, takže si spíš myslím, že to bude o pár dnů míň. Dnes na první kontrole na ultrazvuku byl zatím jen „černý flek“, tak mi jenom vzali krev na hcg a za dva týdny znovu, to už snad bude ![]()
@axlevi Gratuluji
. Jeeee ty máš už fotečku! Já chci taky
. Taky jsem byla dnes na ko (7+0 tt) a fotku mi nedal, ale nevadí, řeknu si o ní příště, pro mě bylo důležitější, že jsem viděla tlukoucí srdíčko. Fotka počká
.
@Kathaa je to krasnej pocit, videt, ze je vse v poradku
verim, ze to tak zustane i nadale
pak se tu budeme chlubit narozenyma miminkama
@axlevi @Kathaa holky, to jsou krasny zpravy
hlavne at nam vsem mimca prospivaji dal
uz se taky nemuzu dockat prvni kontroly
@Denniska22 me prestaly bolet prsa vcera, jsem zase jak na trni..ted rano me boli brisko, ten strach je hruza
@Markeetinka ja jsem dnes na hematologii skrz tu moji krevni srazlivost.. bricho me boli od rana fest.. ale teda celkem jinak nez jako vzdy. Tlaci me jakoby streva ![]()
Ženský řeknu vám, že s tím nechutenstvím a nevolností to je fakt pruda
Už aby to bylo pryč a mohla jsem se normálně najíst a fungovat ![]()
Jinak ve čtvrtek mě čeká druhá kontrola v 8+4
Už se těším a zároveň jsem nervózní (asi to znáte).
Jinak já dostala taky fotku už na první kontrole. Doktorka se mě při UZ zeptala, jestli ji chci, tak jsem řekla, že jo - pro manžela, aby mi věřil
A teď si o ni mám prý říct znovu, chce další fotku ![]()
Jak doma říkáte mimču/embryu/plodu/prckovi?
My ho označujeme jako borůvku. Mimčo je borůvka a já jsem prý borůvčí.
Mám kreativního manžela. ![]()
@elianaa já jdu na kontrolu za týden, to budu v 9 tydnu
včera jsem zkusila ty lizatka a asi mi to trochu pomáhá 🙏🏻 My mimcu říkáme Piranče, Manžel prý má Pirane (spermie) má na to asi 5 papíru, který to dokazuji a vzniklo z toho Piranče co se zakouslo a nepustí 😂 🤷🏽♀️
Ja dnes byla na hematologii a zvysili mi davku na 0,6 s zmenili na clexan
ikdyz vysla krev relativne v pohode, jen mam zvysene nejake eosinofily nevi nekdo co to je?? Mam mit obavy?
@Denniska22 typ bílých krvinek, který jsou zvýšený třeba při zánětu nebo alergii… to mívám taky..