TP červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
23.11.20 15:25

@Denniska22 doktor jako, že dobrý. On moc ty odběry na HCG a porovnávání nemusí a fakt je, že ani počáteční dokonalý růst nezaručí, že z toho nakonec nebude ZT. V pátek mi bral HCG jen, aby viděl jestli není vzhledem k nálezu na UTZ moc vysoké. Ještě jsem narazila na článek, kde psali, že v každé laboratoři mají jiné normy a postupy, tak to též nemusí být přesné :nevim: Na kontrolu jdu v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
23.11.20 15:57

@jaaaninda tak dej nohy do teplicka a ver miminku. To bude ok, v patek uslysis urcite dobre zpravy, jsme s tebou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
23.11.20 15:59

@Lumen85 tak dej vedet kolik hcg bylo dnes :) neboj telo se pripravuje na mimco a takovyhle stavy to asi obnasi :D chci rict ze bude hur :D my tady ve vetsine bojujeme s nevolnosti :poblion: uz at zacne to krasne tehu obdobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
23.11.20 17:16

@Denniska22 snažím se věřit, obzvlášť když to vypadá na bojovníka, když se udrželo přes tu ms nebo co to bylo, ale i kdyby v pátek bylo vidět srdíčko, tak si asi ještě nedovolím se radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.11.20 18:53

@jaaaninda ahoj, ja myslim, ze pekne narostlo ne, sive neni uplne dvojnasobne, ale roste a to hodne, tak budu drzet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.11.20 19:25

Ahoj holky, přidávám se k vám. Podle MS jsem dneska 6+2, ale po vysazení HA jsem měla nepravidelné delší cykly, takže si spíš myslím, že to bude o pár dnů míň. Dnes na první kontrole na ultrazvuku byl zatím jen „černý flek“, tak mi jenom vzali krev na hcg a za dva týdny znovu, to už snad bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
23.11.20 20:17

@axlevi Gratuluji :srdce:. Jeeee ty máš už fotečku! Já chci taky ;). Taky jsem byla dnes na ko (7+0 tt) a fotku mi nedal, ale nevadí, řeknu si o ní příště, pro mě bylo důležitější, že jsem viděla tlukoucí srdíčko. Fotka počká ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
23.11.20 20:20

@Kathaa je to krasnej pocit, videt, ze je vse v poradku :srdce: verim, ze to tak zustane i nadale :andel: :hug: pak se tu budeme chlubit narozenyma miminkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.11.20 20:43

@axlevi @Kathaa holky, to jsou krasny zpravy :srdce: hlavne at nam vsem mimca prospivaji dal :dance: uz se taky nemuzu dockat prvni kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.11.20 06:17

@Denniska22 me prestaly bolet prsa vcera, jsem zase jak na trni..ted rano me boli brisko, ten strach je hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.11.20 07:13

@Markeetinka ja jsem dnes na hematologii skrz tu moji krevni srazlivost.. bricho me boli od rana fest.. ale teda celkem jinak nez jako vzdy. Tlaci me jakoby streva :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
24.11.20 10:18

Ženský řeknu vám, že s tím nechutenstvím a nevolností to je fakt pruda :lol: Už aby to bylo pryč a mohla jsem se normálně najíst a fungovat :lol:

Jinak ve čtvrtek mě čeká druhá kontrola v 8+4 :dance: Už se těším a zároveň jsem nervózní (asi to znáte).

Jinak já dostala taky fotku už na první kontrole. Doktorka se mě při UZ zeptala, jestli ji chci, tak jsem řekla, že jo - pro manžela, aby mi věřil :lol: A teď si o ni mám prý říct znovu, chce další fotku :lol:

Jak doma říkáte mimču/embryu/plodu/prckovi? :D My ho označujeme jako borůvku. Mimčo je borůvka a já jsem prý borůvčí. :lol: Mám kreativního manžela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.11.20 11:12

@elianaa já jdu na kontrolu za týden, to budu v 9 tydnu :dance: včera jsem zkusila ty lizatka a asi mi to trochu pomáhá 🙏🏻 My mimcu říkáme Piranče, Manžel prý má Pirane (spermie) má na to asi 5 papíru, který to dokazuji a vzniklo z toho Piranče co se zakouslo a nepustí 😂 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.11.20 11:45

Ja dnes byla na hematologii a zvysili mi davku na 0,6 s zmenili na clexan 8o ikdyz vysla krev relativne v pohode, jen mam zvysene nejake eosinofily nevi nekdo co to je?? Mam mit obavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.11.20 12:06

@Denniska22 typ bílých krvinek, který jsou zvýšený třeba při zánětu nebo alergii… to mívám taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí