Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, včera jsem objevila na testu //,k doktorovi jdu začátkem prosince.Bylo to velké překvapení, máme doma ročního syna. Někdo tomu říká nehoda, někdo osud 😅
Teď už jsem se vzpamatovala z šoku a doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Podle ms termín vychází 26.7
@jaaaninda ja mela taky spis ovál a ne moc přesný, hodne nepravidelný a mam z toho zdravou dceru
@Reza97 js po minulých zkušenostech prave ani dřív jit nechtěla. Jen bych se stresovala.
@Lenikoule gratuluji. To na tom budeme stejne, syn mel ted taky rok. Ale ja mam jeste doma petiletou.
@Mona188 Achjoo…to je na pytel. Ani nevíš (upřímně), jak mě to štve a mrzí za tebe!
Ale říká se, že vše příjde v tu pravou chvíli, tak prosím neztrácej naději
. Všechno se v dobré obrátí
. Drž se.
@Mona188 ahoj
To je mi moc lito
ale lepsi ted v zacatku nez pozdeji, miminko bylo spatne, ber to tak. Co vim, tak po revizi je pohnojeno a vyjde vam to urcite hned po 6ti nedeli
hlavu vzhuru. Ja mam za sebou revize dve.. tise se modlim at nemusim i na treti
kdyby jsi cokoliv potrebovala, popsat, poradit, pisni ![]()
Ahoj holky; tak ja jsen dnes 5+2 a tp by mel byt 22.7.21
U doktora jsem na ko uz byla, v 4+5 a byl tam 3mm cerny flicek, tak uz mi ani nebral krev na hcg. Na dalsi ko jdu ve ctvrtek 26.11. Tak doufam, ze uz tam bude aspon 6mm ![]()
@Mona188 to mě moc mrzí
věř, že bude líp a brzo se zadaří
byla jsem na revizi v srpnu a zadařilo se hned po 1.porevizni ms. Teď nezbývá než doufat.
Ahoj @Markeetinka, taky jdu 26.11. na kontrolu- první ultrazvuk. To budu 7+3 tt, tak doufám v
. Objednali mě až na odpoledne.
Gratuluji všem, kterým se zadařilo a teda zírám, že už máte i ultrazvuky za sebou.
Já jsem na to tedy přišla teprve 12 dní zpátky a myslela jsem si, že když na gyndu budu volat tento měsíc tak se mi vysmějou, ale možná bych už koncem příštího týdne zavolat mohla.
Nebo jste byly kvůli nějakým komplikacím?