TP červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
24.11.20 16:16
@Markeetinka píše:
Holky, mam nejaky splin, nebo spis strach… najednou necitim prsa; brisko nic… ve ctvrtek mam kontrolu a tak jak jsem se na ni tesila, tak ted se tam bojim jit :,(

ty čo chces mať furt prsia jak balony, blinkat kade chodis a brucho na roztrhnutie? :mrgreen: Viem ze na internete je vela pribehov o ZT ale aj kopu takych kde sa priznaky vratili v plnej sile, alebo aj nevratili a bolo vsetko ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.20 18:04

Holky jak se mate? S.

• Citovat
  • Upravit
1755
25.11.20 18:25
@Anonymní píše:
Holky jak se mate? S.

Ale joo da se to :) ja byla dnes u obvodni s tim mym krkem a bud mam virozu nebo covid. Tak mam zitra jit na testy :roll: myslim ale ze bude negativni.. kloktam vincentku a cucam i ty jejich tablety nic vic stejne nemuzu. Zitra mam toho vic 😬 i zubarku a alergologii, se mi to seslo. Jinak me je zle porad no, prsa me bolivaji spis vecer. A co ty jak je? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.20 18:31

@Denniska22 jeee to se ti teda poradne seslo 🥺
Noo ja nic 😀 ja si pripadam, jak kdybych nebyla vubec tehotna.. az teda ze nemam moc chut na sladke.. ale to je vse. Necitim vubec nic 😌 tak snad to nic neznamena. Prsa jen kdyz se jich dotknu. Jinak vubec. S

• Citovat
  • Upravit
1491
25.11.20 19:06

Ahoj holky, ja jsem ted celkem v klidu po tech vysledcich hcg. Navic citim bricho skoro porad, co je docela uklidnujici pocit. Dneska jsem byla v praci a v tesnych dzinach uz je to boj :D tak jsem objednala volne saty, nechce se mi zatim tehu kalhoty, dokud to nebude vic jiste. Navic mi to prijde fakt brzo 8o ale jsem v podstate klubu “bez vetsich priznaku”. Jen teda chodim porad na wc :mrgreen:
@Denniska22 Tyjo, snad to covid nebude. Mas uz to docela dlouho, ne? A priznaky jako ztrata cichu nebo teploty nemas? Nebo celkova bolest tela jako pri chripce? Zni to spis jako nejaky otravny nachlazeni… tak hlavne nechod na test nekam, kde je velka koncentrace lidi, at to nechytnes tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
25.11.20 19:41
@Anonymní píše:
@Denniska22 jeee to se ti teda poradne seslo 🥺
Noo ja nic 😀 ja si pripadam, jak kdybych nebyla vubec tehotna.. az teda ze nemam moc chut na sladke.. ale to je vse. Necitim vubec nic 😌 tak snad to nic neznamena. Prsa jen kdyz se jich dotknu. Jinak vubec. S

Bud rada :palec: ja nemam chut skoro na nic, ujizdim ted na mozzarelach a rajcatech :D ze startu sem taky citila jen pri doteku, ze byly citlive ale ted jsou nality melouny a boli zboku :lol: dnes jeste svedi bradavka, des :D
@Lumen85
Ja mam taky problem s kalhotama, jsem nafoukla jak balon myslim ze to jsou streva nadymani :roll: kazdopadne mam to uz 14 dnu coz je celkem dlouho, vzdy sem do 5dnu byla fit ale chapu mam oslabenou imunitu, teploty nic ani ostatni. Ja spis myslim ze to je z alergie nejaky podrazdeni.. to se zitra snad dozvim na alergo.. nastesti jsou v odberovym miste na objednani tak snad nikoho nepotkam. Spis mam strach, ze mi vydloubnou mozek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.11.20 20:10

@Denniska22 to asi už nebude Covid :hug: ale tak radši :nevim: i když stebou stejnak nic dělat nebudou. Manžel mi leží vedle v pokoji a má horecky, nesmím k němu chodit snad to nechytim… aspoň vydržet do toho druhého trimestru…
Já dneska ujizdim na sulci s cibuli :lol: mi tchyně udělala akorat bych potřebovala aby mi s tím manžel už pomohl už mi to leze i ušima :lol: dycky něco sním a podruhé už to nemůžu :roll: ale ty lizatka mi trochu pomáhají aspoň něco. Mě prsa bolí strasne. Už aby bylo úterý a půjdu na kontrolu. Já jdu zítra na akupunkturu, doufám, ze se nepozvracim někde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.20 20:19

Ja jdu na kontrolu za tyden ve čtvrtek. Tak doufam, ze uz pujde krasne videt. Nafouklá jsem teda dost. Už vypadám tak na 3 mesic.. to nevim jak dlouho tohle utajim 😀 S.

• Citovat
  • Upravit
2773
26.11.20 06:44

Dobré ráno :mavam:

Zatím trochu opatrně a se zatajeným dechem - ale jsem 7+0, zdá se že u nás bude v létě veselo :D
Je to 3. těhotenství, neplánovaně, a je mi 41 let, takže rizika jsou.
Můžeme se k vám připojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
26.11.20 07:08

Holky hoďte se do klidu. Mě není vůbec nic, není mi špatně, nebolí mě břicho, prsa… jedinej příznak těhotenství byla vynechana ms a dvě čárky na testu. Měla sem to takto už i u prvního. To neznamená, že když vás přestane bolet břicho nebo prsa, že je něco špatně. Užívejte si předvánoční čas, udělejte si pěknou výzdobu a těšte se na další kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.20 08:05

Jojo ja minule tehu nevedela ani ze jsem tehotna 😀 takze to ted bude asi stejne 😀 takze to zase asi bude kluk 😀 S.

• Citovat
  • Upravit
988
26.11.20 09:08

Dnes UTZ v osmém týdnu

Ahoj, taky jsem bezpříznaková. A jsem za to upřímně ráda, protože když mě občas chytne zvracecí migréna (kterou jsem mívala naposled v minulém neúsp těhu), trpím jako pes. Dneska jdu na UTZ, jsem 7+3 tt, a srdíčko mám potvrzené už z minula. Já zase ujíždím na sladkém. To je tak neovladatelná touha po čokoládě, že dostat se k ní, udělám pro to cokoli. Doslova. Včera jsem i bombošku ukryla před manželem, aby mi jí nekradl ( :zed: :lol: :think: ). Budu mít metrák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.11.20 09:39

@Kathaa :mrgreen: mě se dneska zdálo, ze manžel přinesl krabici sladkého a já se cpala a cpala až to někam schoval… od té doby chci dorticky a hned :cert: :lol: já sladké miliju, ale od té doby co jsem těhotná to nemůžu.

Držím palce na kontrole :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
26.11.20 10:43

@Kriistyna Mám to přesně naopak. Vždycky (když těhu nejsem) dám přednost sýrům, masu, kyselým okurkám, chipsům… A teď ne. Radši dortíky, zákusky a čokolády. Ale mám limit jednou denně. Vážně nechci z 56kg mít dvojnásobek :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
26.11.20 10:47

Tak mě první návštěva na gyndě čeká až 17.12. to už budu 9+1 (pokud teda budu) to bude nekonečné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí