Poradna duly
Jana Čurdová
@Markeetinka píše:
Holky, mam nejaky splin, nebo spis strach… najednou necitim prsa; brisko nic… ve ctvrtek mam kontrolu a tak jak jsem se na ni tesila, tak ted se tam bojim jit
ty čo chces mať furt prsia jak balony, blinkat kade chodis a brucho na roztrhnutie?
Viem ze na internete je vela pribehov o ZT ale aj kopu takych kde sa priznaky vratili v plnej sile, alebo aj nevratili a bolo vsetko ok ![]()
@Anonymní píše:
Holky jak se mate? S.
Ale joo da se to
ja byla dnes u obvodni s tim mym krkem a bud mam virozu nebo covid. Tak mam zitra jit na testy
myslim ale ze bude negativni.. kloktam vincentku a cucam i ty jejich tablety nic vic stejne nemuzu. Zitra mam toho vic 😬 i zubarku a alergologii, se mi to seslo. Jinak me je zle porad no, prsa me bolivaji spis vecer. A co ty jak je? ![]()
@Denniska22 jeee to se ti teda poradne seslo 🥺
Noo ja nic 😀 ja si pripadam, jak kdybych nebyla vubec tehotna.. az teda ze nemam moc chut na sladke.. ale to je vse. Necitim vubec nic 😌 tak snad to nic neznamena. Prsa jen kdyz se jich dotknu. Jinak vubec. S
Ahoj holky, ja jsem ted celkem v klidu po tech vysledcich hcg. Navic citim bricho skoro porad, co je docela uklidnujici pocit. Dneska jsem byla v praci a v tesnych dzinach uz je to boj
tak jsem objednala volne saty, nechce se mi zatim tehu kalhoty, dokud to nebude vic jiste. Navic mi to prijde fakt brzo
ale jsem v podstate klubu “bez vetsich priznaku”. Jen teda chodim porad na wc ![]()
@Denniska22 Tyjo, snad to covid nebude. Mas uz to docela dlouho, ne? A priznaky jako ztrata cichu nebo teploty nemas? Nebo celkova bolest tela jako pri chripce? Zni to spis jako nejaky otravny nachlazeni… tak hlavne nechod na test nekam, kde je velka koncentrace lidi, at to nechytnes tam…
@Anonymní píše:
@Denniska22 jeee to se ti teda poradne seslo 🥺
Noo ja nic 😀 ja si pripadam, jak kdybych nebyla vubec tehotna.. az teda ze nemam moc chut na sladke.. ale to je vse. Necitim vubec nic 😌 tak snad to nic neznamena. Prsa jen kdyz se jich dotknu. Jinak vubec. S
Bud rada
ja nemam chut skoro na nic, ujizdim ted na mozzarelach a rajcatech
ze startu sem taky citila jen pri doteku, ze byly citlive ale ted jsou nality melouny a boli zboku
dnes jeste svedi bradavka, des ![]()
@Lumen85
Ja mam taky problem s kalhotama, jsem nafoukla jak balon myslim ze to jsou streva nadymani
kazdopadne mam to uz 14 dnu coz je celkem dlouho, vzdy sem do 5dnu byla fit ale chapu mam oslabenou imunitu, teploty nic ani ostatni. Ja spis myslim ze to je z alergie nejaky podrazdeni.. to se zitra snad dozvim na alergo.. nastesti jsou v odberovym miste na objednani tak snad nikoho nepotkam. Spis mam strach, ze mi vydloubnou mozek ![]()
@Denniska22 to asi už nebude Covid
ale tak radši
i když stebou stejnak nic dělat nebudou. Manžel mi leží vedle v pokoji a má horecky, nesmím k němu chodit snad to nechytim… aspoň vydržet do toho druhého trimestru…
Já dneska ujizdim na sulci s cibuli
mi tchyně udělala akorat bych potřebovala aby mi s tím manžel už pomohl už mi to leze i ušima
dycky něco sním a podruhé už to nemůžu
ale ty lizatka mi trochu pomáhají aspoň něco. Mě prsa bolí strasne. Už aby bylo úterý a půjdu na kontrolu. Já jdu zítra na akupunkturu, doufám, ze se nepozvracim někde…
Ja jdu na kontrolu za tyden ve čtvrtek. Tak doufam, ze uz pujde krasne videt. Nafouklá jsem teda dost. Už vypadám tak na 3 mesic.. to nevim jak dlouho tohle utajim 😀 S.
Dobré ráno ![]()
Zatím trochu opatrně a se zatajeným dechem - ale jsem 7+0, zdá se že u nás bude v létě veselo ![]()
Je to 3. těhotenství, neplánovaně, a je mi 41 let, takže rizika jsou.
Můžeme se k vám připojit?
Holky hoďte se do klidu. Mě není vůbec nic, není mi špatně, nebolí mě břicho, prsa… jedinej příznak těhotenství byla vynechana ms a dvě čárky na testu. Měla sem to takto už i u prvního. To neznamená, že když vás přestane bolet břicho nebo prsa, že je něco špatně. Užívejte si předvánoční čas, udělejte si pěknou výzdobu a těšte se na další kontrolu ![]()
Jojo ja minule tehu nevedela ani ze jsem tehotna 😀 takze to ted bude asi stejne 😀 takze to zase asi bude kluk 😀 S.
Ahoj, taky jsem bezpříznaková. A jsem za to upřímně ráda, protože když mě občas chytne zvracecí migréna (kterou jsem mívala naposled v minulém neúsp těhu), trpím jako pes. Dneska jdu na UTZ, jsem 7+3 tt, a srdíčko mám potvrzené už z minula. Já zase ujíždím na sladkém. To je tak neovladatelná touha po čokoládě, že dostat se k ní, udělám pro to cokoli. Doslova. Včera jsem i bombošku ukryla před manželem, aby mi jí nekradl (
). Budu mít metrák.
@Kathaa
mě se dneska zdálo, ze manžel přinesl krabici sladkého a já se cpala a cpala až to někam schoval… od té doby chci dorticky a hned
já sladké miliju, ale od té doby co jsem těhotná to nemůžu.
Držím palce na kontrole ![]()
@Kriistyna Mám to přesně naopak. Vždycky (když těhu nejsem) dám přednost sýrům, masu, kyselým okurkám, chipsům… A teď ne. Radši dortíky, zákusky a čokolády. Ale mám limit jednou denně. Vážně nechci z 56kg mít dvojnásobek
.
Tak mě první návštěva na gyndě čeká až 17.12. to už budu 9+1 (pokud teda budu) to bude nekonečné ![]()