Poradna duly
Jana Čurdová
@Kathaa píše:
Ahoj, taky jsem bezpříznaková. A jsem za to upřímně ráda, protože když mě občas chytne zvracecí migréna (kterou jsem mívala naposled v minulém neúsp těhu), trpím jako pes. Dneska jdu na UTZ, jsem 7+3 tt, a srdíčko mám potvrzené už z minula. Já zase ujíždím na sladkém. To je tak neovladatelná touha po čokoládě, že dostat se k ní, udělám pro to cokoli. Doslova. Včera jsem i bombošku ukryla před manželem, aby mi jí nekradl (![]()
![]()
). Budu mít metrák.
Já mám dneska po kontrole v 8+4 a teda kromě krásné fotky prcka
, potvrzeného srdíčka a těhotenského průkazu jsem si odnesla i recept na léky na kvasinky
takže závidím to jezení sladkého. Já když se chvíli nehlídám, zobnu několikrát týdně pár sladkostí, tak kvasinky jsou zpět ![]()
@Kathaa tak mě chutnava všechno, ale teď je to horší no… dneska jsem byla na akupunkture a napichala mě na zvraceni, tak snad už to bude lepší ![]()
Tak mi dnes potvrdili astma bronchiale mam dva inhalatory prasky a sprej do nosu
. Vysledky covidu zatim nemam ale myslim ze budou negativni kdyz mi potvrdili tohle… holky me jebne ![]()
@Denniska22 och to mi je luto. drzim palce, nech prasky a inhalatory zaberu. Pri prvom som tiez brala, potom sam i to zlepsilo a uz nemusim…zatial…drzím palce ![]()
@Denniska22 tak snad se to zlepší 🙏🏻 Mě vyvolává astma nějaký alergen, ale díky bohu zatím dobry, jsem bez inhalatoru už rok.
@Denniska22 tyjo, takovy stresy ti nezavidim
ale bude to dobry. Prcek je uz zavrtanej a zvladne to
drz se!
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole, 6+0 a mame
po te bolesti, kterou jsme si prošli, jsem mela na krajicku ![]()
Zdravím všechny,
tak já jsem si včera po několikatýdenním tušení a karanténě udělala test a objevily se dvě čárky. Sice miminko přišlo v ne úplně ideální dobu (s přítelem v květnu státnicujeme na bakaláři), ale řekli jsme si, že to zvládneme
Podle MS jsem dnes 6+3.tt, víc se ale dozvím ve středu na kontrole. ![]()
Ahoj holky, tak já včera opět celý den prospala, zas ta migréna
! V práci mi vyšlo volno tak aspoň že tak. Z kontroly jsme si odnesli jen dobré zprávy, vše v pořádku. ![]()
@Kriistyna Děkuji ![]()
Tak nám sdělili výsledky genetiky embryí. Na vyšetření jsme posílali tři a vrátila se nám dvě
. To jsme upřímně nečekali
.
@Kathaa krasa, moc blahopreji, jen tak dal
jen jsem zmatena z ty genetiky. To vam delali na zamrazeni? A to, co mas v sobe, taky proslo genetikou? Promin, jestli si to uz nekde psala, ja hrozne zapominam ![]()