TP červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
15.11.20 18:41

@Mona188 a jak se citis ted. Sem zvedava na zitra, snad to bude vse dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 18:42
@vrrtulka píše:
Si nemyslim, ze bychom to chteli tady nekdo ventilovat ven.

No to bys nevěřila, jak je svět malý, proto bych na FB nešla ani do uzavřené skupiny, na FB mám své normální jméno, a nikdy nevíš kdo z tvého okoli bude ve stejné skupině a nahodou se někde zmíní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.20 18:43

Ano, mam tady prezdivku. No lide jsou vseliaci a ja uz po hodne zkusenostech neverim online svetu nic moc nikomu 😀
Tak kdyby nahodou se to stala soukroma diskuze, tak vas opustim ☺️️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.20 18:44
@Denniska22 píše:
Tak to nevim :think: mozna ano ale tak pred nama se nestyd beztak se ani jedna nezname :D :palec: @elianaa ja jsem jedna z tech co zacina zitra 7tt :mavam: muj pritel zas chtel kvetnaka jako on, ale bohuzel :D :D no a ja na sladky chut nemam absolutne zadnou :poblion: musim zobat kazdou pul hod neco, okurku, jablko, syr atd. Maso mi vadi jak ktery den. Dnes me zacly bolet cely prsa, nevolnost neustupuje. :pocitac: Bude to jeste sranda :D :D

Odkdy je ti špatně? Ja jsem 4+0tt a moc mi špatně není, tak nevím zda to ještě přijde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.20 18:48
@Anonymní píše:
Ano, mam tady prezdivku. No lide jsou vseliaci a ja uz po hodne zkusenostech neverim online svetu nic moc nikomu 😀
Tak kdyby nahodou se to stala soukroma diskuze, tak vas opustim ☺️️

A jaky je rozdil mezi anonymem a anonymni prezdivkou? Jestli jsi XYZ tak tě s blogerkou nikdo nespojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.20 18:54

Nevim co je xyz 😅 proste tu mam stejnou prezdivku jako na instagramu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.20 18:57
@Anonymní píše:
Nevim co je xyz 😅 proste tu mam stejnou prezdivku jako na instagramu

No na to jsem se ptala, zda tě jde přes prezdivku poznat. No to nebylo moc chytre, pokud to tedy neni forma propagace. Tak to chápu, že se nemůžeš odhalit.

• Citovat
  • Upravit
2877
15.11.20 18:59

@vrrtulka no úplně v pohodě. Nic mě nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 19:00

Co nebylo chytre? Ja uz tenhle ucet mam asi 2 roky. Takze tak
Ale jak jsem rekla, jestli chcete soukromou, tak ja se bohuzel nepridam 🥺

• Citovat
  • Upravit
1755
15.11.20 19:10
@Anonymní píše:
Odkdy je ti špatně? Ja jsem 4+0tt a moc mi špatně není, tak nevím zda to ještě přijde.
Me to zacalo 5+1 mam dojem. :think: Jeste mas cas, nekomu ani zle neni :*
@Anonymní píše:
Co nebylo chytre? Ja uz tenhle ucet mam asi 2 roky. Takze tak
Ale jak jsem rekla, jestli chcete soukromou, tak ja se bohuzel nepridam 🥺

Achjo to me stve :? ale treba casem az to budou vedet, tak by ses mohla pridat nemam pravdu? Staci jedne z nas napsat. Pokud se teda soukroma skupinka stane skutecnosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 19:12

@Denniska22 no my budeme oznamovat rodině na Vánoce a na socialnich siti az pak. Takze vice jak mesic 😀

• Citovat
  • Upravit
314
15.11.20 19:18
@Anonymní píše:
No to bys nevěřila, jak je svět malý, proto bych na FB nešla ani do uzavřené skupiny, na FB mám své normální jméno, a nikdy nevíš kdo z tvého okoli bude ve stejné skupině a nahodou se někde zmíní.

To je mozne, je pravda, ze v dnesni dobe jsou lode zli, a zakladaji si nwkdy na dalsim nestesti nebo drbech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
15.11.20 19:34
@Kathaa píše:
@elianaa Jee, tak to jsme stejný týden. Už jsme minimálně 4 :). Uvidíme ještě teda, jaký tt určí lékař na mojí první kontrole. No já mám období čokolády a když mi kousek manžel odloupne pro sebe, těžce to snáším :lol: :lol: :lol:.
Takže ti vychází TP okolo 11.7.? Hmmm, to bys musela ale sakra dlouho přenášet ;).

TP mi vychází 4. 7. :) Ve čtvrtek jsem byla na první kontrole a dle MS jsem byla myslím 6+4. Doktorka říkala, že je vše v pořádku a tak jak má, tak asi to vychází i podle ultrazvuku. Dneska jsem přesně 7+0 :) A to bych musela hooodně přenášet no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
15.11.20 19:40
@Denniska22 píše:
Tak to nevim :think: mozna ano ale tak pred nama se nestyd beztak se ani jedna nezname :D :palec: @elianaa ja jsem jedna z tech co zacina zitra 7tt :mavam: muj pritel zas chtel kvetnaka jako on, ale bohuzel :D :D no a ja na sladky chut nemam absolutne zadnou :poblion: musim zobat kazdou pul hod neco, okurku, jablko, syr atd. Maso mi vadi jak ktery den. Dnes me zacly bolet cely prsa, nevolnost neustupuje. :pocitac: Bude to jeste sranda :D :D

Joooo taky musím něco pořád jíst, protože jakmile nejím, tak je to ještě horší. Ale někdy to je strašně těžké, protože se mi zvedá kufr ze všeho, tak chodím po bytě a hledám to nejmenší zlo. :lol: Zatím u mě vede pečivo a taky ovoce a okurky :D A mám strašný problém s pitným režimem. Musím do sebe soukat i vodu, protože piju děsně málo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 19:41

@Denniska22 no mně je občas nevolno odpoledne, ale na zvracení to není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex